Sağ ol canım benim Allah razı olsunSana bakmaya geldim gelmiş geçmiş olsun canım Allah beterin beterinden esirgesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağ ol canım benim Allah razı olsunSana bakmaya geldim gelmiş geçmiş olsun canım Allah beterin beterinden esirgesin
Evdeydim canım iliklerime kadar yaşadım o anı, hala aklıma geldikçe kanım çekiliyor. Ve o deprem kesinlikle 7 üstüydü, kimse beni 6 bilmem kaç olduguna inandıramazİzmir depremin de nerdeydn joyz
Evet bizim yaşadığımız bölge yapısı ile bence çok çok fazla hissetti Allah kimseye yasatmasn ozamaniEvdeydim canım iliklerime kadar yaşadım o anı, hala aklıma geldikçe kanım çekiliyor. Ve o deprem kesinlikle 7 üstüydü, kimse beni 6 bilmem kaç olduguna inandıramaz
Rabbim tekrar yaşatmasın canımEvdeydim canım iliklerime kadar yaşadım o anı, hala aklıma geldikçe kanım çekiliyor. Ve o deprem kesinlikle 7 üstüydü, kimse beni 6 bilmem kaç olduguna inandıramaz
Aynen öyle canımEvdeydim canım iliklerime kadar yaşadım o anı, hala aklıma geldikçe kanım çekiliyor. Ve o deprem kesinlikle 7 üstüydü, kimse beni 6 bilmem kaç olduguna inandıramaz
Amiin inşallahEvet bizim yaşadığımız bölge yapısı ile bence çok çok fazla hissetti Allah kimseye yasatmasn ozamani
Amin canım hepimizeRabbim tekrar yaşatmasın canım
Kesinlikle nedenini bilmiyorum ama düşük söyleniyor bence de abla. Ne yaşadıgımızı biliyoruz. Adım dahi atamadım ben o an sallantının şiddetinden, ölüyorum dedim tamam buraya kadarmışAynen öyle canım
Düşük söylüyorlarİnan bugün bile 5.8 dir demiştim.O kadar salladı
Benim vitrindeki eşyaların çoğu o depremde yeni dökülüp kırıldı. Mutfak dolabımdaki kavanozlara, banyo dolabındaki kremler vs...Hep yerlerdeydi
1.2.katların duvarları patladı
Simdi eşim dedi tamda sana yazacaktım çok geçmiş olsun ablaYA of yine başladı depremlerÇok salladı ben 5.8 dir demiştim
Allahimyaa çok kötü Rabbim korusun tekrarını yaşatmasın inşallahAynen öyle canım
Düşük söylüyorlarİnan bugün bile 5.8 dir demiştim.O kadar salladı
Benim vitrindeki eşyaların çoğu o depremde yeni dökülüp kırıldı. Mutfak dolabımdaki kavanozlara, banyo dolabındaki kremler vs...Hep yerlerdeydi
1.2.katların duvarları patladı
Sendemi ordasin canım çok geçmiş olsunKesinlikle nedenini bilmiyorum ama düşük söyleniyor bence de abla. Ne yaşadıgımızı biliyoruz. Adım dahi atamadım ben o an sallantının şiddetinden, ölüyorum dedim tamam buraya kadarmış
Yine sallandık 4.1Kesinlikle nedenini bilmiyorum ama düşük söyleniyor bence de abla. Ne yaşadıgımızı biliyoruz. Adım dahi atamadım ben o an sallantının şiddetinden, ölüyorum dedim tamam buraya kadarmış
Yaaa nevoşum çok geçmiş olsun şimdi gördüm, hemen aklıma düştün rabbim beterinden korusun ınş canimcim iyi misinYine sallandık 4.1
Sendemi ordasin canım çok geçmiş olsun
Konyanin gülü o
Özledim bebeyi ortalıkta yoktu minikomKonyanin gülü o
Blue mu ben mi bebek dediğine göre ben bende seni özledimÖzledim bebeyi ortalıkta yoktu minikom