• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif 2022 Ramazan İftar Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan İftar Sofraları ''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    436
  • Anket Kapalı .
İzmir depremin de nerdeydn joyz
Evdeydim canım iliklerime kadar yaşadım o anı, hala aklıma geldikçe kanım çekiliyor. Ve o deprem kesinlikle 7 üstüydü, kimse beni 6 bilmem kaç olduguna inandıramaz :(

Evdeydim canım iliklerime kadar yaşadım o anı, hala aklıma geldikçe kanım çekiliyor. Ve o deprem kesinlikle 7 üstüydü, kimse beni 6 bilmem kaç olduguna inandıramaz :KK43:
Evet bizim yaşadığımız bölge yapısı ile bence çok çok fazla hissetti Allah kimseye yasatmasn ozamani

Evdeydim canım iliklerime kadar yaşadım o anı, hala aklıma geldikçe kanım çekiliyor. Ve o deprem kesinlikle 7 üstüydü, kimse beni 6 bilmem kaç olduguna inandıramaz :KK43:
Aynen öyle canım😞
Düşük söylüyorlar🤦🏻‍♀️İnan bugün bile 5.8 dir demiştim.O kadar salladı 🤦🏻‍♀️
Benim vitrindeki eşyaların çoğu o depremde yeni dökülüp kırıldı. Mutfak dolabımdaki kavanozlara, banyo dolabındaki kremler vs...Hep yerlerdeydi😞
1.2.katların duvarları patladı🤦🏻‍♀️

Aynen öyle canım😞
Benim vitrindeki eşyaların çoğu o depremde yeni dökülüp kırıldı. Mutfak dolabımdaki kavanozlara, banyo dolabındaki kremler vs...Hep yerlerdeydi😞
Kesinlikle nedenini bilmiyorum ama düşük söyleniyor bence de abla. Ne yaşadıgımızı biliyoruz. Adım dahi atamadım ben o an sallantının şiddetinden, ölüyorum dedim tamam buraya kadarmış 😁

Aynen öyle canım😞
Allahimyaa çok kötü Rabbim korusun tekrarını yaşatmasın inşallah 🤲☹️

Kesinlikle nedenini bilmiyorum ama düşük söyleniyor bence de abla. Ne yaşadıgımızı biliyoruz. Adım dahi atamadım ben o an sallantının şiddetinden, ölüyorum dedim tamam buraya kadarmış 😁
Sendemi ordasin canım çok geçmiş olsun ☹️☹️

Yine sallandık 4.1🤭

Back