Adet olarak vardı canım ama boyutu ufaktı belki o yüzden önerme iş olabilir canım doktorum bi şey demedi istediği boyutta ilk kontrolde 1 tane yumurta vardı son kontrolde 3 tane saydıKeşke direk tüp bebek için toplatma tapsaydın BNde duymuştum bunu aşırı ilaç kullanılma olabiliyormuş ama öle olanlara genel de aşılama değil de tüp bebeğe çeviriyorlar die biliyorum
Bende çözemedim canım valla hatta eşimle beraber bizde aynı şeyi düşündükİğneyi ne için aldır dı acaba Klomen kullanacaksan anlamdımay inşallah güzel sonuçlar alırsın Klomen bende hep kis yaptı inşallah sen de bir sorun yaşanmaz
Ben bugün aşılamamı oldum iğne sürecinde sağlıklı beslenme ve yürüyüş yaptım eşime sperm hızlandırıcı takviyeler verdim bugünde acısız ve ağrısız bir aşılama geçirdim şimdi de progesterona başladık inşallah herkesin en kısa zamanda bebişi olurMerhabalar ben 3 yıllık evliyim bu yıl Tedaviye başladık iki kere Klomen kullandım ve her seferinde kistim oluştu ve sadece 1 yumurta elde edebildik. O yüzden aşılamaya geçtik Fostimon 75 ilk 5 tane iğne verdi bugün ilk iğnemi vuruldum inşallah güzel sonuçlar alırız benim olan var mı ya da Aşılama olanlar nereler dikkat edilmeli ?
Benim de ilk gittiğimde 1 yumurta gelişiyor dedi son kontrolde 3 e çıktı her seferinde görünmüyor sanırsamAdet olarak vardı canım ama boyutu ufaktı belki o yüzden önerme iş olabilir canım doktorum bi şey demedi istediği boyutta ilk kontrolde 1 tane yumurta vardı son kontrolde 3 tane saydı
Daha fazla olursa iptal ediyorlarmış başka arkadaşlarımızın başına gelmişBenim de ilk gittiğimde 1 yumurta gelişiyor dedi son kontrolde 3 e çıktı her seferinde görünmüyor sanırsam
Keşkee olsa 1 taneye duacıyız 3 ü nerdeeeDaha fazla olursa iptal ediyorlarmış başka arkadaşlarımızın başına gelmiş
3 tanede bile suratını ekşitti doktorum ya üçüz olursa diyededim şansımız yüksek en azından 3 te 1 olur belki
Yapıyor canım bel kaşık ağrısı göğüs ağrısı çok yapıyorBende çözemedim canım valla hatta eşimle beraber bizde aynı şeyi düşündükbende de Polistik over bakalım olur mu olmaz mı nasip Klomen bel ağrısı yapar mı bugün üçüncü ilacı içtim sabah akşam 6 tane ilaç oldu bugün akşama doğru bel ağrım başladı
Teşekkür ederim canımYapıyor canım bel kaşık ağrısı göğüs ağrısı çok yapıyor
Hayırlı olsun tatlım inşallah Rabbim güzel sonuçlar nasip etsinMrb 4 nisanda aşılama oldum dinleniyorum hala başka nelere dikkat etmeliyiz bebek tutunsun diye özel yaptığınız birşey var mı ve sizce belirtiler nezaman başlar
Canım hadi hakkında hayırlısı inşalah aşılaman tutar güzel güzel bebişlerimiz olırMerhaba kızlar bu ay bende aşılama sürecine giriyorum doktor gonal f verdi bugün başlıcam yapmaya
İnşallah canım Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsinCanım hadi hakkında hayırlısı inşalah aşılaman tutar güzel güzel bebişlerimiz olır
Büyük ihtimal yeterli olur istediği boyut da bir yumurtası yoksa muhtemelen ilaçın süresini artırır daha önceden verdiği iğne çatlatma iğnesi olabilir belki yumurta geliştikten sonra çatlatması için kullanılıyorTeşekkür ederim canımCuma’ya az kaldı bakalım ne dicekler acaba sadece klomen yeterli olacak mı veya iğnelere başlatacaklarmı Nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?