- 15 Nisan 2022
- 150
- 74
- 18
- 35
Amin canım ya vallahi illallah ettim pkodan çok yumurta gelişmesin dedik şimdi tek yumurtayı zor büyütüyoruz anlamadım gitti. Eşimde diyor çok yumurta olsaydı şansımız daha da artardı haklı da ama çoğul gebelik beni çok yorqrdı. Neyse rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahBu pko mevzusu da çok muamma bir konu ya doktorlar da çok karışıklar yani tam oturmamış bir mesele biraz ezbere iş yapıyorlar. Allah işini ciddiye alan daha bilinçli doktorlarla karşılaştırsın hepimizi. İnşallah sen de yarın güzel haberler alır aşılama kısmına geçersin sonrası da hayırlısı olsun diyelim
Güya dediklerine göre bende de pko yok ama adet düzensizliği var amh 9.74 lh:11 tüm belirtilrr onu gösteriyo ve düşük doz iğne vurmama rapmen 3 yumurta gelişti yani bu işler hep şans mı diyim ne diyim. Amin hayırlısı olsun inşallah tek yumurtacığınla bu ay hayallerine kavuşursunAmin canım ya vallahi illallah ettim pkodan çok yumurta gelişmesin dedik şimdi tek yumurtayı zor büyütüyoruz anlamadım gitti. Eşimde diyor çok yumurta olsaydı şansımız daha da artardı haklı da ama çoğul gebelik beni çok yorqrdı. Neyse rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
Amin canım inşallah bende bu ihtimale sıkı sıkı sarılıyorum tek olsun bizim olsunGüya dediklerine göre bende de pko yok ama adet düzensizliği var amh 9.74 lh:11 tüm belirtilrr onu gösteriyo ve düşük doz iğne vurmama rapmen 3 yumurta gelişti yani bu işler hep şans mı diyim ne diyim. Amin hayırlısı olsun inşallah tek yumurtacığınla bu ay hayallerine kavuşursun
Hemen mi yaptınız acaba ikinciyiMerhaba kizlar benimde 2. Asilamam ilki tutmadı 2.yide denedim salı günü asilamam oldu bugün 6.gunum Kısmet bakalım inşallah tutar
Evet hemen yaptırdı doktorum adet oldum çağırdı hemen geri gonalf e başladım 6. Gunumdeyim aşılamanın inşallah olurda olmazsa ama 3.yü yaptirmayacgim ara vereceğim biraz bakalım kısmetHemen mi yaptınız acaba ikinciyi
Benmde ilki tutmadı ikinci de şuan 5 haftalık hamileym üç gün önce öğrendm inşallah seninde tutarMerhaba kizlar benimde 2. Asilamam ilki tutmadı 2.yide denedim salı günü asilamam oldu bugün 6.gunum Kısmet bakalım inşallah tutar
3 ü de yüzde 50 lik oran var ondan sonra bekle derimEvet hemen yaptırdı doktorum adet oldum çağırdı hemen geri gonalf e başladım 6. Gunumdeyim aşılamanın inşallah olurda olmazsa ama 3.yü yaptirmayacgim ara vereceğim biraz bakalım kısmet
Ayy Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahBenmde ilki tutmadı ikinci de şuan 5 haftalık hamileym üç gün önce öğrendm inşallah seninde tutar
Öylede ama maddi olarak kaldiramam ondan 3. Yaptiramiyacgim3 ü de yüzde 50 lik oran var ondan sonra bekle derim
Benimde 5. Günüm ilk aşılamam hayırlısıyla tutar Allah'ım herkese nasip etsinEvet hemen yaptırdı doktorum adet oldum çağırdı hemen geri gonalf e başladım 6. Gunumdeyim aşılamanın inşallah olurda olmazsa ama 3.yü yaptirmayacgim ara vereceğim biraz bakalım kısmet
Ayy hadi hayırlı inşallah amin inşallahBenimde 5. Günüm ilk aşılamam hayırlısıyla tutar Allah'ım herkese nasip etsin
Belirtin varmı acabaBenimde 5. Günüm ilk aşılamam hayırlısıyla tutar Allah'ım herkese nasip etsin
Neden ağır kaldiriyorsun dikkat etmelisin kendine evet oksurunce bendede oluyor ama dikkat etmelisin kendineKızlar ağır kaldırdığımda ve öksürdugumde karnıma sancı giriyor.
Siz de bu durum oluyor mu acaba.
Aşılamamın 13.günündeyim
Ağırdan maksat 5 10 kilo bişey ya çok değil. Bir yasinda yeğenim var onu kucağıma alıyorumNeden ağır kaldiriyorsun dikkat etmelisin kendine evet oksurunce bendede oluyor ama dikkat etmelisin kendine
Anladım ama ben yeğenimi almıyorum kucağıma birşey olur diye çünkü anı hareket yapıyor çocuklar dikkat et kendine her konudaAğırdan maksat 5 10 kilo bişey ya çok değil. Bir yasinda yeğenim var onu kucağıma alıyorum
Ay aslında haklısın ama 3 yıldır kendime dikkat etmekten yoruldumAnladım ama ben yeğenimi almıyorum kucağıma birşey olur diye çünkü anı hareket yapıyor çocuklar dikkat et kendine her konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?