2022 Nisan ayında tüp bebek yaptıracaklar buraya

Bnm de 1. Aşılamam tutmuştu ama 2. Tutmamıştı. Bizde tüp bebeğe geçtik.
Neden 2 adet beklediniz. Bnde 1 adet bekleyeğim.
Bana da doktorum belki 2 adet sonrası transfer yapabiliriz dedi, rahmin içinde düzensizlik felan gördü .Kişiye göre değişiyor sanırım .Bir de doktorlar çoğunlukla dondurulmuş embriyoyu tercih ediyor,şansı arttırıyor herhalde

Ewt dondurulmuşlarda daha fazlaymış başarı oranı. Aslında taze transfer yapılacaktı bana yumurta fazla olunca şişme yapar baskılamak gerekir sıkıntı yaratmasın dondurulım dedi

Bnm de 1. Aşılamam tutmuştu ama 2. Tutmamıştı. Bizde tüp bebeğe geçtik.
Neden 2 adet beklediniz. Bnde 1 adet bekleyeğim.
Benim de bir adet bekleyecekti kontrole gittim bir ay daha Rahmi dinlendirelim dedi sonradan.ilaçların etkisi geçsin diye sanırım.yumurta toplamadan sonra ilk adette 10 gün falan sürdü çok uzun oldu dolayısıyla bi sonraki adet sarktı 35 gün sonra falan oldum ikinci adeti.ilaçlar ve yumurta toplama işlemi etkiliyor bünyeyi gerçekten.dinlendirmek iyi oldu bu ayki adetim öncekiler gibi eski düzene döndü

Merhaba bende nisanda tup bebek merkezine basvurucamBilmedigim icin soruyorum hemen bu ay mi yapilir yoksa diger aylarda mi oluyor transfer falan.Bilgilendirirmisiniz

Merhaba bende nisanda tup bebek merkezine basvurucamBilmedigim icin soruyorum hemen bu ay mi yapilir yoksa diger aylarda mi oluyor transfer falan.Bilgilendirirmisiniz
O kişiye göre değişiyo. Mesela ben taze transfer yapılacak diye düşünüyodum dondurulup diğer ay transfer yapılacak

Merhaba, bu ay regli ikinci günü bende ilk denememe basliyor olacağım hepinize saglikla bebislerinizin guzel haberlerinizi ve kucaginiza almanizi dilerim

Bende centrum tüp bebek merkezindeyim.evet Ocak 22 de yumurtalarım toplandı . Genetige gitti. Şimdi Nisan da transfer olacak kısmetse :)
Genetiğe neden gitti siz mi öyle istediniz yoksa doktor bi sebepten mi gönderdi bende istiyordum ama doktorumla konuşmayı unuttum bugün kontrolde iğnelere devam ediyorum henüz opu yapılmadı opunuz nasıl geçti biraz bahseder misiniz ağrı acı kanama vs oldu mu birde genel anestezi mi verildi sedasyon mu

Canim benim çok sayıda dusugum oldu. Genetik pıhtılaşma ve rahim ilgili sorun olmayınca Doktor hamile kalmanda sorun yok demek ki embriyoların gebetigi bozuk deyip, direk genetikli tüp bebek yapaicaz dedi. Benim Opu biraz üzdü beni ultrosonda 7 8 yumurta vardı 17 mm üstünde ama sadece 2 yumurta toplandi. Bununla ilgili net bir bilgide verilmedi.allahtan ikiside beşinci güne geldi. Ve bir taneside genetikten sağlıklı geldi. Opu da genel anestezi yapıldı.agri olmadı 3 gün çok hafif kanama oldu. 11 gün sonra da regl oldum. İnşallah yardımcı olabilmişimdir

Teşekkür ederim canım çok geçmiş olsun umarın transfer başarılı olumlu geçer dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…