• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Nisan ayında tüp bebek yaptıracaklar buraya

Merhaba, bende yedi senelik evliyim ve hiç gebelik olmadı. Birkaç gün önce adetin 3. Günü rutin hormon tahlilleri için hastaneye gittim şükür kan ve hormon değerlerim çok iyiymis. Ancak mevcut çikolata kisti, rahim duvarı kalınlığı ve aşırı yogun uzun süren adet kanamaları gibi sorunlarım vardı. Dr tüpbebek tedavisi önerdi ve hazırlık için ilaçlar verdi. Allah nasip ederse nisan ayı adet döneminde tupbebek tedavisine baslicaz. Bir de Dr bana ısrarla sende kesin insülin direnci vardır diye glifor yazdı ama bende olmadığını söyledim. İnsülin direnci olmasa bile kilo vermeme yardımcı olur mu? Kullansam zararı olur mu? Bu konuda malumatınız varsa bilgilendirirseniz sevinirim?😊
Ben de kullandım ama gr kg vermedim. Zaten kiloluda değilim. Bnde mide bulantısı ve ishal gibi belirtileride olmadı.

Merhaba bende Ankaradayım, Regl 2. Günü Nisanın 2-3 gibi yani iğneye başlayacağız, doktorumun özel muayenehanesi var işlemide balgat Ankara Tüp Bebek Merkezinde yapacağız transferde ortalama 20 Nisan gibi oluyor daha önce bir başarısız aşılamam var.. 2,5 yıllık evliyim pcos var.. 24 yaşındayım.. Dualarınızı bekliyorum kızlar.. 🤲🏻❤️

İnşallah bu kez sağlıkla ilerler canım süreçten bahseder misin bana
Merhaba bende Ankaradayım, Regl 2. Günü Nisanın 2-3 gibi yani iğneye başlayacağız, doktorumun özel muayenehanesi var işlemide balgat Ankara Tüp Bebek Merkezinde yapacağız transferde ortalama 20 Nisan gibi oluyor daha önce bir başarısız aşılamam var.. 2,5 yıllık evliyim pcos var.. 24 yaşındayım.. Dualarınızı bekliyorum kızlar.. 🤲🏻❤️
Bn iğnelere başladım. Perşembe kontrole gidicem. Detay hakkında konuşmadık. İnş perşembe konuşucam. Tahminimce nisanın ilk günleri yumurta toplama transfer olacak. Çok heyecanlıyım🫣

Bn iğnelere başladım. Perşembe kontrole gidicem. Detay hakkında konuşmadık. İnş perşembe konuşucam. Tahminimce nisanın ilk günleri yumurta toplama transfer olacak. Çok heyecanlıyım🫣
İğne kaç günlük verildi süreç baya kısalmış heyecan fazladır inşAllah mutlu haberler alırsın canım

Hadi hayırlısı canım🙏🏻 İnş güzel sonuçlanır. Adet tarihiniz ne zaman.
Aminnn 🙏🏻 İnşallah siz de sağlıkla güzel haberler alırsınız💓 benim bugün 2.günümdü,doktora gittim muayene sonrasında başlayabileceğimizi ,sorun görmediğini söyledi ve 5 günlük femara kullanımına bugün başlattı.Yarından itibaren de gonalf 300 gr ile iğneler başlıyor,pazartesi de yumurta gelişimi için kontrole çağırdı☺️

Aminnn 🙏🏻 İnşallah siz de sağlıkla güzel haberler alırsınız💓 benim bugün 2.günümdü,doktora gittim muayene sonrasında başlayabileceğimizi ,sorun görmediğini söyledi ve 5 günlük femara kullanımına bugün başlattı.Yarından itibaren de gonalf 300 gr ile iğneler başlıyor,pazartesi de yumurta gelişimi için kontrole çağırdı☺️
Güzel sonuçlar alalım inş. Aynı zamanlarda başlamışız. Haberdar edelim birbirimizi olur mu

Süreçler ne durumda kızlar hangi ilaçlar hangi iğneler yazıldı iğne kullanımı kaç gün sürüyor fiyatları nasıl iğnelerin

Süreçler ne durumda kızlar hangi ilaçlar hangi iğneler yazıldı iğne kullanımı kaç gün sürüyor fiyatları nasıl iğnelerin
Gonal f kullanıyorum. Birde çok fazla yumurtam olduğu için bi iğne daha vurunuyorum. İlaçlar hakkımda net bilgim yok eşim almıştı. Adetin 3. Gününden itibaren hergün kontrole gidiyorum. Hergün de kan veriyorum. Yarın yine gidicem.

Gonal f kullanıyorum. Birde çok fazla yumurtam olduğu için bi iğne daha vurunuyorum. İlaçlar hakkımda net bilgim yok eşim almıştı. Adetin 3. Gününden itibaren hergün kontrole gidiyorum. Hergün de kan veriyorum. Yarın yine gidicem.
Doktorun kim canım

Son durumun nedir canım bende Salı günü gidiyorum sanırım iğnelere başlayacağım

Son durumun nedir canım bende Salı günü gidiyorum sanırım iğnelere başlayacağım
Dün yne gittim iğneye devam. Bugün gitmicem. Yarın tekrar gidicem. Dün 6 gün daha devam edeceğimi söyledi dr um. Herhalde cuma yumurta toplanır diye tahmin ediyorum.

Dün yne gittim iğneye devam. Bugün gitmicem. Yarın tekrar gidicem. Dün 6 gün daha devam edeceğimi söyledi dr um. Herhalde cuma yumurta toplanır diye tahmin ediyorum.
İnşAllah cuma toplanır canım sağlıklı bol bol yumurtan olur ve döllenir çarşamba gibide transferin olur diye düşünüyorum 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Back