• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Nisan ayında tüp bebek yaptıracaklar buraya

Henüz tarih belli değil iğnede bugün 4. Günümdü ohss ihtimali yüksek olduğu için dondurma işlemi yapılabilir dedi doktorlar pazartesi günü gene kontrolüm var canım
İnşallah güzel güzel yumurtalarin olur kuzum.en önemlisi altın yumurtan şu an içinde güzel güzel büyüyordur umarım 🙏 Dualarımda olacaksın 🤲🏻

Kızlar Gonal-f göbekten vururken kanama yaşayan oldu mu hiç aranızda bugün başıma böyle birşey geldi iğneyi çıkarttığımda kanamaya başladı biraz kanadı sonra bastırdığım da durdu

Benimde cumartesi günü toplanıcak.Topu topu 5 yumurtam oluştu onca iğneye rağmen .Buna çok kafamı taktım ama doktorum benim için yeterli stres yapmayın önemli olan kalitesi dese de sanırım yumurta rezervim az benim 😕
Canim benim de suan 5 tane gelişen yumurtam var. Sürecin nasil ilerledi acaba

Opu işlemi sonrası 9 yumurta toplandı fakat 1 tanesi döllendi ,şuan 2.gününde gelişimi normal seyrinde devam ediyormuş .5.gün dondurulcak her şey yolunda giderse🙏🏻
Cok iyi haber canim Insallah sağlıcakla gelir 1 tanesi😊 benimde ignelerin 6. Gunu simdilik farkli boyutlarda 5 yumurta var

Bugün Opu yapıldı heyecanlı korkulu bir süreçti beklediğim kadar ağrım olmadı anestezi etkisi geçtiğinde biraz ağır ağrı yaşadım ağrı kesici yapıldı minimum düzeyde bi ağrım var fresh transfer olacağı söylendi çarşamba yada cuma transferim var 13 yumurtam toplandı 🙏🏻

Bugün Opu yapıldı heyecanlı korkulu bir süreçti beklediğim kadar ağrım olmadı anestezi etkisi geçtiğinde biraz ağır ağrı yaşadım ağrı kesici yapıldı minimum düzeyde bi ağrım var fresh transfer olacağı söylendi çarşamba yada cuma transferim var 13 yumurtam toplandı 🙏🏻
Hayirli olsun yumurtalarin sağlıcakla gelsin. Bende bugün opu oldum 2 yumurta toplandi🙈

Back