• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Nisan ayında tüp bebek yaptıracaklar buraya

Tesekkur ederim Insallah 🙏Evet taze transfer olcak sizinki nasil olcak
Benim dondurulmuş olacak bu ay rahim dinlendirme önerdi doktorum.Bir de sadece 1 tane 3b kalitesinde dondurulmuş embriyom var 😕🙏🏻Hatta doktor tekrardan iğne tedavisinin ardından opu yapmayı da önerdi .Fakat ben bu tek embriyo ile şansımı denemek istedim🙏🏻

Seninde hayırlı olsun canım İlaç ne yazıldı size nasılsınız şuan benim ağrım kalmadı 🙂🙂
Sabah a gore şuan iyyim ama şişkinlik gaz batma oluyor teşekkür ederim. 7 tane ilac reçete etti
Bugünden itibaren ;
Azitro günde 1 kez (tok ) kutu bitince devam edilmeyecek.

Prednol 16 mg tablet günde 1 kez (tok) 4 gün kullanıp bırakacaksınız.

Estrofem 2 mg tablet
sabah1
akşam1 kutu bitince yine alınacak devam edilecek .

Lutinus vajinal tablet
Sabah1
Öğlen1
Akşam1 kutu bitince yine alınacak devam edilecek.

Coraspin 100 mg tablet günde 1 kez kutu bitince yine alınacak devam edilecek.

Elevit tablet günde 1 kez kutu bitince yine alınacak devam edilecek.

Pruluton deport amp transfer günü yanınızda olacak o gün hocam hangi kullanacagını söyliyecek.
Transfer günü sadece idrara sıkışık olmanız yeterli . 😂 direk kopyaladim canimm

Benimde ilaçlarım şu şekilde;
Prednol 16 mg tablet her akşam saat 20:00 da tok karnına
Tetra 250 mg kapsül 07:00 - 13:00 - 19:00 - 01:00 saatlerinde tok karnına
Progestan yumuşak kapsül 3 kutu 08:00 - 16:00 - 24:00 her öğünde 2 adet vajene fitil şeklinde esrofeme transfer sonrası başlanacak dediler benim ilaçlar çok fazla diyodum ama senin ilaçlar daha çokmuş canımm 😁😁
Sabah a gore şuan iyyim ama şişkinlik gaz batma oluyor teşekkür ederim. 7 tane ilac reçete etti
Bugünden itibaren ;

Estrofem 2 mg tablet
sabah1

Lutinus vajinal tablet
Sabah1
Öğlen1

Pruluton deport amp transfer günü yanınızda olacak o gün hocam hangi kullanacagını söyliyecek.

Benimde ilaçlarım şu şekilde;
Prednol 16 mg tablet her akşam saat 20:00 da tok karnına
Tetra 250 mg kapsül 07:00 - 13:00 - 19:00 - 01:00 saatlerinde tok karnına
Progestan yumuşak kapsül 3 kutu 08:00 - 16:00 - 24:00 her öğünde 2 adet vajene fitil şeklinde esrofeme transfer sonrası başlanacak dediler benim ilaçlar çok fazla diyodum ama senin ilaçlar daha çokmuş canımm 😁😁
Tek saglicakla gelsin de onemli degil valla😊

Benimde ilaçlar şöyle estrofem günde 3, lutinus fitil günde 3, prednol günde 1 (5 gün kullanılacak), günde 1 corasprin, günde 1 oksapar iğne, günde 1 progestan iğne, vitaminler ve 1 er gün arayla 3 kere de serum alıcam omega ven diye.transfer kısmetse cuma

Benimde ilaçlar şöyle estrofem günde 3, lutinus fitil günde 3, prednol günde 1 (5 gün kullanılacak), günde 1 corasprin, günde 1 oksapar iğne, günde 1 progestan iğne, vitaminler ve 1 er gün arayla 3 kere de serum alıcam omega ven diye.transfer kısmetse cuma
Hayirli olsun simdiden canimm😍

Merhaba, bende yedi senelik evliyim ve hiç gebelik olmadı. Birkaç gün önce adetin 3. Günü rutin hormon tahlilleri için hastaneye gittim şükür kan ve hormon değerlerim çok iyiymis. Ancak mevcut çikolata kisti, rahim duvarı kalınlığı ve aşırı yogun uzun süren adet kanamaları gibi sorunlarım vardı. Dr tüpbebek tedavisi önerdi ve hazırlık için ilaçlar verdi. Allah nasip ederse nisan ayı adet döneminde tupbebek tedavisine baslicaz. Bir de Dr bana ısrarla sende kesin insülin direnci vardır diye glifor yazdı ama bende olmadığını söyledim. İnsülin direnci olmasa bile kilo vermeme yardımcı olur mu? Kullansam zararı olur mu? Bu konuda malumatınız varsa bilgilendirirseniz sevinirim?😊
Merhaba benide tup bebek tedavisjnde doktorum kilomu fazla buldu..168 boy 74 kg ydum.. o yuzden vitamin icerisinde inostol du sanirim.. insulin direnciyle alakali bi madde varmis onu kullanmami soyledi.. inanilmaz hizli kilo verdiriyor.. belkide ramqzanla birlesince oyle oldu ama kilo verdiriyor..bu arada 7gunde 2 kg verdim..

Bugün Opu yapıldı heyecanlı korkulu bir süreçti beklediğim kadar ağrım olmadı anestezi etkisi geçtiğinde biraz ağır ağrı yaşadım ağrı kesici yapıldı minimum düzeyde bi ağrım var fresh transfer olacağı söylendi çarşamba yada cuma transferim var 13 yumurtam toplandı 🙏🏻
Merhaba. Benimde bugun opu yapildi. Cumartesi muayenede 7-10 arasi yumurtan cikar denmisti. 5 yumurtam cikti.. cogu cok buyudugu icin boş cikmis.bana gore cok az cikti.. insallah dollenmede yarisindan fazlasi tutarda en azindan 1 tanesini saklatabilirim..

Benim dondurulmuş olacak bu ay rahim dinlendirme önerdi doktorum.Bir de sadece 1 tane 3b kalitesinde dondurulmuş embriyom var 😕🙏🏻Hatta doktor tekrardan iğne tedavisinin ardından opu yapmayı da önerdi .Fakat ben bu tek embriyo ile şansımı denemek istedim🙏🏻
Takribi transfer ne zaman dediler..

Merhaba. Benimde bugun opu yapildi. Cumartesi muayenede 7-10 arasi yumurtan cikar denmisti. 5 yumurtam cikti.. cogu cok buyudugu icin boş cikmis.bana gore cok az cikti.. insallah dollenmede yarisindan fazlasi tutarda en azindan 1 tanesini saklatabilirim..
Önemli olan kalitesi saglikli olmasi canim 5 yunurta vardi 3 e düştü opudan 2 tane cikti allahın izniyle gelişiyor minnoslarim oyuzden hic strese girme akışa bırak kuzum

Önemli olan kalitesi saglikli olmasi canim 5 yunurta vardi 3 e düştü opudan 2 tane cikti allahın izniyle gelişiyor minnoslarim oyuzden hic strese girme akışa bırak kuzum
İnşallah gelisirler tabii... birde gelisemezse durumu var..iğne süreci çok uzun ve meşakkatli bir daha o süreci yaşamak da istemiyorum açıkçası.. 😔

Bugünden itibaren ;

Estrofem 2 mg tablet
sabah1

Lutinus vajinal tablet
Sabah1
Öğlen1

Bunlar transfer sonrası mı kullanılacak yoksa rahim hazırlığı için mi.. bana opudan sonra zitromax diye antibiyotik verildi 3 tane var içinde..

Ne zaman transfer yapılacak. Kaç gün embryosu
Daha henüz bilgi verilnedi bugun daha 1. Gun yarin belli olur 3 ya da 5. Gun taze transfer olcak . Evet igne sureci daha zor geciyor amh düşüktü 2 igne hap kullandım elde var 2 yumurta🤩 evet o ilaclari opudan sonra kullanmaya basladim . Antibiyotik azitro bende de 3 tane 🙏

Back