Çift embiriyoydu sanırım tek tuttuDeğerin gayet iyi iki kat artmış ne güzel
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2022 nisan ayı tüp bebek yaptıranlar belirtileriniz nelerdi ?
- Konu Sahibi dkugu
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Kese için nezamana çağırdılarÇift embiriyoydu sanırım tek tuttu
- 18 Mayıs 2021
- 757
- 401
- 53
Benim sonucum negatif son 4 gün göğüs ağrım gitti hiç bi belirtim kalmadı anladım zaten hamile olmadığımı.. inşallah sizinki pozitifitirMerhaba,benim de.ilk deneme,5 mayis test gunum,20 mayis transfer oldum.benin gunum gunumu tutmuyor,bazen karin agrisi bazen bulanti,karinda aşiri bir siskinlik var.ama kahvemsi akinti olmadi hiç
- 2 Ağustos 2020
- 309
- 241
- 33
- 37
Simdi zamani degildir belki,tez zamanda hayirlisini ve sağliklisini nasip etsin insallahaminnnBenim sonucum negatif son 4 gün göğüs ağrım gitti hiç bi belirtim kalmadı anladım zaten hamile olmadığımı.. inşallah sizinki pozitifitir
14. Günü yine kan ver duruma göre 2 hafta sonra kese kalp atışı ve bebeği görmek için gel dedi. Doktorum kese için ayrı çağırmıyor hepsi bi arada yapıyorKese için nezamana çağırdılar
Çift embriyo dondurulmuşTek embriyo muydu?dondurulmuş muydu?
- 2 Ağustos 2020
- 309
- 241
- 33
- 37
Hadi hayirlisi olsun,sağlikla ilerlesin,kacinci denemeniz?Çift embriyo dondurulmuş
- 4 Mayıs 2022
- 9
- 7
- 1
- 28
Merhaba iyi bayramlar sizinle aynı transfer günümüz inşallah güzel haberler alırızIyi aksamlar hanimlar. 26 nisanda iki embriyo transferi oldum. Transfer gununu saymazsam besinci gune yeni girdim suan itibariyle.
Bildiginiz sanki her an adet olacakmisim gibi sancim var yumurtaliklarimda ve rahmimde. Bu normal mi bilmiyorum. Ilk tup bebek denemem.
Allah her seyin hayirlisini versin insallah. Fakat elimde olmadan cok uzuluyorum bu duruma. Tecrubesi olan hanimlardan fikir alabilir miyim?
- 18 Mayıs 2021
- 757
- 401
- 53
Amiim amin inşallah canımSimdi zamani degildir belki,tez zamanda hayirlisini ve sağliklisini nasip etsin insallahaminnn
Hadi hayirlisi olsun,sağlikla ilerlesin,kacinci denemeniz?
- 4 Mayıs 2022
- 9
- 7
- 1
- 28
- 4 Mayıs 2022
- 9
- 7
- 1
- 28
Bence gebelik ki inşallah öyledirMerhaba 5.gün embriyosu taze transfer yapıldı.. bugün 8. Günüm idrar testi yaptım öğlende ve akşam. Kasık ağrım oluyor özellikle bugün arttı gibi. 2. Çizgi gözüksede ovitrelle etkisi gibi geliyor bana umudum yok
- 4 Mayıs 2022
- 9
- 7
- 1
- 28
inşallah kanda çıkar canım umudunu kaybetmeBugün 10. günüm dayanamadım test yaptım çıkmadı yarin inşallah kanda çıkar
- 4 Mayıs 2022
- 9
- 7
- 1
- 28
İnşallah rabbim nasip ederinşallah kanda çıkar canım umudunu kaybetme
Çatlatma iğnesi olalı 15 gün olmuş sanırım.. Kesinlikle etkisi geçmiştir. Test yapmaya devam edin, kan verene kadar. Testte gittikçe koyulaştığını takip edebilirsinizMerhaba 5.gün embriyosu taze transfer yapıldı.. bugün 8. Günüm idrar testi yaptım öğlende ve akşam. Kasık ağrım oluyor özellikle bugün arttı gibi. 2. Çizgi gözüksede ovitrelle etkisi gibi geliyor bana umudum yok
261 çıktı bugün beta hcg 9.günümdeyimÇatlatma iğnesi olalı 15 gün olmuş sanırım.. Kesinlikle etkisi geçmiştir. Test yapmaya devam edin, kan verene kadar. Testte gittikçe koyulaştığını takip edebilirsiniz
Hayırlı olsun. Devamı da sağlıkla gelir inşallah261 çıktı bugün beta hcg 9.günümdeyim