Lavaboda insan anlamıyor işte hangisi geldiğini bakalım şimdi eve geçtim takip ederim artık anlamamaktan korkuyorum şarıl şarıl gelse anlarızda çatıya bir kez bakıyorlar herhalde ama çocuk sonuçta kilo alıyor kontrol etmeleri lazım ilk baktığında kilo 2800 dü şimdi 3500Su şeffaf oluyor tam renginden kokusundan anlarsın bi de gelmeye devam edermiş hep canım sürekli kendimizi yokluyoruz işte napalım son haftalar da böyleymiş
Ya evet bakmıyorlar mı normalde ben de bu defa bakılır sanmıştım ama yok
Ben de çok zor bir gece geçirdim dün. Artık gece olmasın istiyorum. Dün panik atak geçirecek gibi oldum dört saat mücadele sonunda. Sanırım çok emmesinden sekerim de düştü, cami falan açtırdım eşime bayılacak noktaya geldim. Tahammülüm de çok azaldi tabi uykusuzluk ile birleşince. Tüm uykular inşallah bu gece onların olur.Aynisini yasiyoruz biz de, ben sutum az olduğundan mama ve meme gdiyorum bieaz once mamasini yedi karnı yok alti temiz burnunu falan temizledik simdi hemen meme ariyo ama bu sefer cok geliyo kusuyo, meme vermeden de asla sakinlesmiyo mecbur veriyorum. Boyle bana cok sıkıntı olmaya basladi cidden agliyorum habire. Dun gece toplasan 3 saat anca uyumustur kesik kesik, bizimkiler yenidoganliktan ciktilar mi naptilar anlamadim
AminnnnnBen de çok zor bir gece geçirdim dün. Artık gece olmasın istiyorum. Dün panik atak geçirecek gibi oldum dört saat mücadele sonunda. Sanırım çok emmesinden sekerim de düştü, cami falan açtırdım eşime bayılacak noktaya geldim. Tahammülüm de çok azaldi tabi uykusuzluk ile birleşince. Tüm uykular inşallah bu gece onların olur.
Tmm cnm hemen denicmSudocrem iyi diyorlar canım denemediysen aklında olsun , ben pişik onleyici olarak her bezde mustela kullanıyorum çok sukur olmadı ama olduktan sonrası için sudocream i oneriyorlar. İnsallah yavruşun poposu cabucak iyileşir
Degistim hawalandirmama izin yokki hemen isiyoHavalandır bez değişiminden sonra. Bir de bezin markasını değiştirebilrsin.
Rabbim kolaylik wersin cnm cabucak dogurursun insKızlar hala sancı çekiyorum sabahtan beri 3 cm açıklık sancılarım 75-80 100 e kadar çıkıyor 5 dakikada 1 ama açılma çok yavaş dua edin
Degistirdim bugun beziniBezi yada ıslak mendili de pişik yapıyor olabilir başka bir bez dene isterseniz birde
Aynn ya bende ayni dertten muzdaribim surekli memedeyizYaa benim kızımda öyle her yemeğin arkasından hemen kaka yapıyor sonrada kilo almıyor zaten minicik iyice minnak kalacak
Bizimki de oyle malesefArkadaşlar öyle böyle derken bebiş üç haftalık oldu ancak her gün yeni güncellemeler yükleniyorbir sorum var, sürekli memede olmak istiyor, uykusu çok az. Karnı tok olduğundan eminim, altı temiz ama uyumuyor ancak meme ile sakinlesiyor. Sizde böyle durumlar var mı acaba. Tek meme emiyor yirmi dk, yarım saat sonra gaz çıkartmaya çalışmaca, alt değişimi ve yatağına koyuyoruz. Uykulu dahi olsa hemen kalkıyor. Sonra tekrar başa dönüyoruz. Gaz da bazen çıkıyor bazen çıkmıyor, onu da anlayamiyorum. gazdan ağlıyor desem, gaz sancisi olan bebek memede tamamen ağlamayı keser mi? Evdekiler evde kucakta dolaştirm yapıyorlardi, hemşireye sordum öyle bir ihtiyacı yok dedi yani aktivite gibi. Gene de gün içinde on dk dışarıda güneş aldiriyoruz, gün aşırı banyo yapıyor. Oyuncaklarıyla olduğu kadar vakit geçiriyor. Ancak uykusu bu şekilde, ben de bittim. Gece özellikle neredeyse dört saat uğraşıyorum, bir kaç saat uyuyor. Gün içinde de öyle ahım şahim uyumuyor. Yenidoğan 16-18 saat uyur yazıyor da biz on saati zor görürüz.
10 gün de 1 kere şuan canımNormalde son haftalarda hep bakmaları lazım değil mi ya
Pozitif düşün canim hiç canını sıkma dualarım seninle umarım kolay bi doğumun olur sağlıkla gelsin bebişinKızlar hala sancı çekiyorum sabahtan beri 3 cm açıklık sancılarım 75-80 100 e kadar çıkıyor 5 dakikada 1 ama açılma çok yavaş dua edin
Suni vermediler mi canım Bi de suyun birden mi geldi bebişin kaç kilo İnş bundan sonrası çabuk ilerler ağrı dayanılmayacak gibi mi nasılKızlar hala sancı çekiyorum sabahtan beri 3 cm açıklık sancılarım 75-80 100 e kadar çıkıyor 5 dakikada 1 ama açılma çok yavaş dua edin
10 günde 1 mi alttan bakıyorlar valla 3 hafta oldu benimkine10 gün de 1 kere şuan canım
Bana 38 de bakmışlar şin 39+5 de bakacak10 günde 1 mi alttan bakıyorlar valla 3 hafta oldu benimkine
Bana 36+6 da bakıldı Bi daha yok bugün 39+4 üm zaten biraz önce sancım geliyor gibi oldu gelmediBana 38 de bakmışlar şin 39+5 de bakacak
Durumlar nasıl şimdi kuzu devam etti mi gelen giden var mıLavaboda insan anlamıyor işte hangisi geldiğini bakalım şimdi eve geçtim takip ederim artık anlamamaktan korkuyorum şarıl şarıl gelse anlarızda çatıya bir kez bakıyorlar herhalde ama çocuk sonuçta kilo alıyor kontrol etmeleri lazım ilk baktığında kilo 2800 dü şimdi 3500
Yaa kıyamam inşallah hızlanır sağlıkla kolaylıkla olur yorulmuşsundur şimdiKızlar hala sancı çekiyorum sabahtan beri 3 cm açıklık sancılarım 75-80 100 e kadar çıkıyor 5 dakikada 1 ama açılma çok yavaş dua edin
Yok canım devam etmedi üstüne uyumuşum zaten Bi uyandım kasıkta falan ağrı vardı 1-2 sık geldi o da geçti sanki kanala girmeye çalışıyor gibiDurumlar nasıl şimdi kuzu devam etti mi gelen giden var mı
Senin belirtiler arttı gibi bak 1-2 güne doğum olur benceYok canım devam etmedi üstüne uyumuşum zaten Bi uyandım kasıkta falan ağrı vardı 1-2 sık geldi o da geçti sanki kanala girmeye çalışıyor gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?