2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Lavaboda insan anlamıyor işte hangisi geldiğini bakalım şimdi eve geçtim takip ederim artık anlamamaktan korkuyorum şarıl şarıl gelse anlarızda çatıya bir kez bakıyorlar herhalde ama çocuk sonuçta kilo alıyor kontrol etmeleri lazım ilk baktığında kilo 2800 dü şimdi 3500

Ben de çok zor bir gece geçirdim dün. Artık gece olmasın istiyorum. Dün panik atak geçirecek gibi oldum dört saat mücadele sonunda. Sanırım çok emmesinden sekerim de düştü, cami falan açtırdım eşime bayılacak noktaya geldim. Tahammülüm de çok azaldi tabi uykusuzluk ile birleşince. Tüm uykular inşallah bu gece onların olur.

Aminnnnn iki gecedir benimki de uyumuyor, ben de gunduz uyuyamıyorum. Uykusuzluk çok zor

Tmm cnm hemen denicm
Bez markasini da degistik bakalim umarim gecer

Kızlar hala sancı çekiyorum sabahtan beri 3 cm açıklık sancılarım 75-80 100 e kadar çıkıyor 5 dakikada 1 ama açılma çok yavaş dua edin
Rabbim kolaylik wersin cnm cabucak dogurursun ins

Yaa benim kızımda öyle her yemeğin arkasından hemen kaka yapıyor sonrada kilo almıyor zaten minicik iyice minnak kalacak
Aynn ya bende ayni dertten muzdaribim surekli memedeyiz
Ben dedigim gibi maflorr kullanali biraz azaldi buyuk tuwaleti
Sende alabilirsin

Bizimki de oyle malesef
Bazen uyuyo bazen ne oluyorsa uyumuyo
Ama bir ay kirk gune gecer ins
Ki benim dierleri gecmisti
O yuzden umutluyum bunda da ki bu kucuk kizima nazaran daha sakin

Kızlar hala sancı çekiyorum sabahtan beri 3 cm açıklık sancılarım 75-80 100 e kadar çıkıyor 5 dakikada 1 ama açılma çok yavaş dua edin
Suni vermediler mi canım Bi de suyun birden mi geldi bebişin kaç kilo İnş bundan sonrası çabuk ilerler ağrı dayanılmayacak gibi mi nasıl

Durumlar nasıl şimdi kuzu devam etti mi gelen giden var mı

Durumlar nasıl şimdi kuzu devam etti mi gelen giden var mı
Yok canım devam etmedi üstüne uyumuşum zaten Bi uyandım kasıkta falan ağrı vardı 1-2 sık geldi o da geçti sanki kanala girmeye çalışıyor gibi

Yok canım devam etmedi üstüne uyumuşum zaten Bi uyandım kasıkta falan ağrı vardı 1-2 sık geldi o da geçti sanki kanala girmeye çalışıyor gibi
Senin belirtiler arttı gibi bak 1-2 güne doğum olur bence inşallah girmişlerdir artık yaa benimki de uğraşıp duruyor yerlerini bulsunlar artık rahatlayalım biz de biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…