- 2 Ağustos 2021
- 354
- 283
- 23
- 32
Sudocrem iyi diyorlar canım denemediysen aklında olsun , ben pişik onleyici olarak her bezde mustela kullanıyorum çok sukur olmadı ama olduktan sonrası için sudocream i oneriyorlar. İnsallah yavruşun poposu cabucak iyileşirKizlar oglumun poposu asiri pisik oldu ya ne yapsam gecmiyo bir turlu
Geciyo gibi oluyo ertesi gun yine ayni
Bezini sık sık degistiriyorum pisik kremleri kullaniyorum ama yok
Cok kotu ya
Farkli bi yontem bilen warmi
Behantol hametol
Bunlari kullaniyorum bu arada
Banamisin demiyo surekli yikiyorum en son su ile temizliyorum
Bi problem görseler sezaryen derlerdi bence yine son anda bebişler karar veriyor zaten bence sona kalanlar olarak çok güzel doğum hikayelerimiz olacak kolaylıkla sağlıkla inşallahhBana da o gün ebe baktı üst kemik elime değiyor sanki ama emin değilim dedi diğer ebeyi çağırdı ama doktor izin vermedi zaten dikişini alacağız dedi o sıra baktı normal dedi ama şimdi ne derler bilmiyorum
Ay her an sancın başlayabilir o zaman olursa bize de haber et dua edelim birbirimizeDün nişan gelmisti benimde bugun yine nişan gibi bisey geldi. Kac gun devam ediyo bu nişan olayi acaba sancim cok yok bekliyorum bakalim bende
Havalandır bez değişiminden sonra. Bir de bezin markasını değiştirebilrsin.Kizlar oglumun poposu asiri pisik oldu ya ne yapsam gecmiyo bir turlu
Cok kotu ya
Behantol hametol
Valla bu kiloyla benim gözüm korktu 70 kilo olmuşum ama zayıfım karnım almış hepBi problem görseler sezaryen derlerdi bence yine son anda bebişler karar veriyor zaten bence sona kalanlar olarak çok güzel doğum hikayelerimiz olacak kolaylıkla sağlıkla inşallahh
Maşallah canım hayırlısıyla. Açılman var mı ?Anam ben gene eve geldim bebiş 3444 gr olmuş haftaya kalırsa 4 olur nasıl olacak bu iş haftaya kontrole gel dedi
Sancıların çok mu canım. İnşallah bir avaz da kurtulursunSuyumm geldi kızlarr dua edin
Kantaron yağı kullanabilirsin bize çok faydası olmuştuKizlar oglumun poposu asiri pisik oldu ya ne yapsam gecmiyo bir turlu
Cok kotu ya
Behantol hametol
Yaa benim kızımda öyle her yemeğin arkasından hemen kaka yapıyor sonrada kilo almıyor zaten minicik iyice minnak kalacakNormal
Doydugunu kakadan degil çişten anlarsin
Kaka ,sutunun yettigine dair bi belirti degil
Benimkde cok kaka yapiyo bende biraz az yapsada kilo olarak kalsa vucudunda diyorum
Birde ben maflorr plus damla kullaniyorum bagirsak sistemini duzenleyici
Kakaya etkisi var biraz azaltti gibi
Ama gaza var bence daha rahat gaz cikariyo
Bezi yada ıslak mendili de pişik yapıyor olabilir başka bir bez dene isterseniz birdeKizlar oglumun poposu asiri pisik oldu ya ne yapsam gecmiyo bir turlu
Cok kotu ya
Behantol hametol
Ben de 71 oldumValla bu kiloyla benim gözüm korktu 70 kilo olmuşum ama zayıfım karnım almış hep
Maşallah canım hayırlısıyla. Açılman var mı ?
Bana haftaya gel dedi şimdi kaynanamdayım klozet olmadığı için normal lavaboya gittim çişim bitiyor geri geliyor su mu diye düşünmedim değil ama emin de olamıyorum valla herşey sıkıntıBen de 71 oldumCuma günü tekrar nst istedi belki o zamana gelmiş olur bizimkiler ama hiç korkma kilosundan belki suyuyla birlikte doğar kayar gider biz o şekilde düşünelim pıt diye doğurcaz
Yarın gidecegım bende bakalım ne diycekBilmiyorum ki canım hiç bakmadılar 3 haftadan beri en son 33 haftalıkken 1 parmak açıklık vardı
Normalde son haftalarda hep bakmaları lazım değil mi yaYarın gidecegım bende bakalım ne diycek
Su şeffaf oluyor tam renginden kokusundan anlarsın bi de gelmeye devam edermiş hep canım sürekli kendimizi yokluyoruz işte napalım son haftalar da böyleymişBana haftaya gel dedi şimdi kaynanamdayım klozet olmadığı için normal lavaboya gittim çişim bitiyor geri geliyor su mu diye düşünmedim değil ama emin de olamıyorum valla herşey sıkıntı
Ya evet bakmıyorlar mı normalde ben de bu defa bakılır sanmıştım ama yokNormalde son haftalarda hep bakmaları lazım değil mi ya
Aynisini yasiyoruz biz de, ben sutum az olduğundan mama ve meme gdiyorum bieaz once mamasini yedi karnı yok alti temiz burnunu falan temizledik simdi hemen meme ariyo ama bu sefer cok geliyo kusuyo, meme vermeden de asla sakinlesmiyo mecbur veriyorum. Boyle bana cok sıkıntı olmaya basladi cidden agliyorum habire. Dun gece toplasan 3 saat anca uyumustur kesik kesik, bizimkiler yenidoganliktan ciktilar mi naptilar anlamadimArkadaşlar öyle böyle derken bebiş üç haftalık oldu ancak her gün yeni güncellemeler yükleniyorbir sorum var, sürekli memede olmak istiyor, uykusu çok az. Karnı tok olduğundan eminim, altı temiz ama uyumuyor ancak meme ile sakinlesiyor. Sizde böyle durumlar var mı acaba. Tek meme emiyor yirmi dk, yarım saat sonra gaz çıkartmaya çalışmaca, alt değişimi ve yatağına koyuyoruz. Uykulu dahi olsa hemen kalkıyor. Sonra tekrar başa dönüyoruz. Gaz da bazen çıkıyor bazen çıkmıyor, onu da anlayamiyorum. gazdan ağlıyor desem, gaz sancisi olan bebek memede tamamen ağlamayı keser mi? Evdekiler evde kucakta dolaştirm yapıyorlardi, hemşireye sordum öyle bir ihtiyacı yok dedi yani aktivite gibi. Gene de gün içinde on dk dışarıda güneş aldiriyoruz, gün aşırı banyo yapıyor. Oyuncaklarıyla olduğu kadar vakit geçiriyor. Ancak uykusu bu şekilde, ben de bittim. Gece özellikle neredeyse dört saat uğraşıyorum, bir kaç saat uyuyor. Gün içinde de öyle ahım şahim uyumuyor. Yenidoğan 16-18 saat uyur yazıyor da biz on saati zor görürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?