2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Aayyyy çok sevindim ve heyecanlandım sağlıkla kolaylıkla gelsin inşallahh sancın var mııı
Cok tesekkur ederim canim amiin insallah.
evet sancılarım basladi nişanimda geldi 13 dakikada 1 suanda sancilar uygulama var ordan takip ediyorum

Bende şimdi hastanedeyim sıra bekliyorum gaz sancısından ölüyorum
Ben de sıra bekliyorum gaz sancısı çok fena inşallah rahatlarsın canım açılmaya bakacaklar mı acaba bana en son çatı muayenesi yapmıştı şimdi sadece ultrason ve nst mi isticek merak ediyorum

Ben de sıra bekliyorum gaz sancısı çok fena inşallah rahatlarsın canım açılmaya bakacaklar mı acaba bana en son çatı muayenesi yapmıştı şimdi sadece ultrason ve nst mi isticek merak ediyorum
Bana da en son dikiş alırken baktı Bi daha bakmadılar nst de sancı gözükmedi çekemediler bence bebiş de hiç kımıldamadı doktor uyuyor mu dedi nst ye girince duruyor çocuk bu arada 3444 gr olmuş haftaya kalırsa 4 olur

Biz daha bekleyelim valla geçmiyor yahuu zaman

Ay benim de o civarda olmuş yaa çatı muayenesinde hafif basıklık gördüğü için çok kilolu bi bebek olmazsa normal doğum olur dedi. Bizim bu bebişleri daha fazla büyümeden doğurmamız lazım ben inşallah bu akşam egzersiz yapmaya başlicam

Peki kakasini ilk iki gun yapti dun ve bugun yapmadi o normal mi gaz cikariyor ama kaka yok
Normal
Doydugunu kakadan degil çişten anlarsin
Kaka ,sutunun yettigine dair bi belirti degil
Benimkde cok kaka yapiyo bende biraz az yapsada kilo olarak kalsa vucudunda diyorum
Birde ben maflorr plus damla kullaniyorum bagirsak sistemini duzenleyici
Kakaya etkisi var biraz azaltti gibi
Ama gaza var bence daha rahat gaz cikariyo

Simdilik uzandım dinleniyorum eğer geçmezse 1 2 saate hastaneye gitmeyi düşünüyorum bakalım acele etmiycem ama
Brncede acele etme derim cnm
Evde ne kadar sanci cekersen okadar iyi ve cabuk olur dogumun

Kizlar oglumun poposu asiri pisik oldu ya ne yapsam gecmiyo bir turlu
Geciyo gibi oluyo ertesi gun yine ayni
Bezini sık sık degistiriyorum pisik kremleri kullaniyorum ama yok
Cok kotu ya
Farkli bi yontem bilen warmi
Behantol hametol
Bunlari kullaniyorum bu arada
Banamisin demiyo surekli yikiyorum en son su ile temizliyorum

Bana da o gün ebe baktı üst kemik elime değiyor sanki ama emin değilim dedi diğer ebeyi çağırdı ama doktor izin vermedi zaten dikişini alacağız dedi o sıra baktı normal dedi ama şimdi ne derler bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…