La fontaine
Biz gelince hep burdayiz,Adı kaybedenler kulübü 😏
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Kasım 2021
- 749
- 558
- 18
Her hastane farkli sanirimKızlar biz taburcu oldukta aceleyle soramadım. 1 hafta sonra göz için getirin dediler. Yenidoğan doktoruna mı sıra alıyoruz yine. Siz bebeklerinizi nasıl ve kaç günlükken göz muayenesi ettirdiniz.
Benim evde udak ufak sancilarim oluyordu fakat nst de cikmiyorduCanım geçen hafta çarşamba gittim ozaman açılma yoktu ama bebek inmiş aşağı kafasına dokunmak üzereyim demişti. Bu çarşamba tekrar alttan muayene var bakalım açılma var mı ama ağrılı kasılma olmadan açılma olmuyor sanırım onu anlayamıyorum tam
Bu kaygıları yaşamayan lohusa yok sanırımBende cok endiseleniyorum
Acaba sutum yetiyor mu diye
En lohusaligin e sewmedigim bolumu bu surekli tasalaniyorum
Sutum yetiyor mu ya kesilirse diye
Senin arttimi sutun ne oldu ozel bisey yaptin mi artirmak icin
Bitki cayi,gibi
Sosyal guvenlige basvuruluyoGünaydın hanımlarsize bisey soracağım bu doğumdan sonra devletin verdiği 1. Çocuğa 300tl 2. Çocuğa 400tl 3. Çocuğa 600tl olan Bi para vardı çalışan çalışmayan herkese, ilk oglumda hicbiyere basvurmamistik direk gidip PTT den almıştım artık biyerlerde başvuru dilekçesi doldurmak gerekiyormuş sanırım yapan var mı aranızda yada bilen
Bizim 80 değil. 50 lerde neden öyle dedi acaba doktoru. İnşallah abartmıştırKac çıkmış canım biz kuvezdeyken Bi bebeginde da tiroid değerleri yüksek çıktı diye sağlık ocağından aramışlar ama Dr bizim için yüksek ve ilaç tedavisi için 80 lerde falan olması lazım bebeklerin ilk dönemlerinde biraz yüksek olması tolere edilir Bi durum falan diye açıklama yapmıştı o aileye 2_3 civarındaydı sanırım onlarınki tamda hatırlamıyorum ama olması gereken değerden 2_3 fazla da olabilir
1 ya da 2 kez mutlaka tutuyor canim benimki de oyle uzun sürüyor. Galiba normal ama bu kadar uzun sürünce kendisi cok sinirleniyor uyku muyku hak getire ondan sonraKızlar bebeklerinizi günde kaç kez hıçkırık tutuyo. Ve kaç dk sürüyor. Benim kızımı bir tuttu mu 15 dk sürüyor. Doktora gitmem gerekir mi bunun için. Çocuk doktoruna mı gitmeliyim. Acaba bu kadar uzun sürmesi normal mi ?
Kundaklayarak yatırırsanız elleriyle kendini uyandıramaz.Kizlar benim bebegimin en rahat ettigi uyuma sekli yuzu koyun yabiliyorum yatirmamak lazım ama uykusu baya fark ediyor diger turlu elleri onu cok uyandiriyor napsam bilemedim siz yatiriyor musunuz
Benim kızımda çok sinirleniyor. 20 dk yı bile bulabiliyor bizim. Sırtını ovuyorum, emziriyorum (nette okudum) ama geçmiyor. 15. Günün de kontrol amaçlı randevusu var zaten. O zaman mutlaka sorarım. Normal demek ki sizin bebiştede oluyorsa1 ya da 2 kez mutlaka tutuyor canim benimki de oyle uzun sürüyor. Galiba normal ama bu kadar uzun sürünce kendisi cok sinirleniyor uyku muyku hak getire ondan sonra
Onu ilk günler yaptım daha sonra huysuzlanmaya basladi cikarmak istiyo ellerini bıraktım artikKundaklayarak yatırırsanız elleriyle kendini uyandıramaz.
Aynen emzirmek de fayda etmiyor benimkine gecmesini bekliyoruz artık sinirlene sinirlene. Ben de yarin gidicem bir sorayim bunu ben deBenim kızımda çok sinirleniyor. 20 dk yı bile bulabiliyor bizim. Sırtını ovuyorum, emziriyorum (nette okudum) ama geçmiyor. 15. Günün de kontrol amaçlı randevusu var zaten. O zaman mutlaka sorarım. Normal demek ki sizin bebiştede oluyorsa
Bana dikişi alırken baktılar sonra hiç bakmadılar bakmayacaklarda herhalde ya aynen ağrı olmadan açılma nasıl olsunCanım geçen hafta çarşamba gittim ozaman açılma yoktu ama bebek inmiş aşağı kafasına dokunmak üzereyim demişti. Bu çarşamba tekrar alttan muayene var bakalım açılma var mı ama ağrılı kasılma olmadan açılma olmuyor sanırım onu anlayamıyorum tam
Bana da yazar mısın lütfen. 20 dk bazen bizim :)Aynen emzirmek de fayda etmiyor benimkine gecmesini bekliyoruz artık sinirlene sinirlene. Ben de yarin gidicem bir sorayim bunu ben de
Tabi yazarimBana da yazar mısın lütfen. 20 dk bazen bizim :)
Ay gerçekten sağlıkla gelsin minik kuşlarBende ağırlıkta yok sanki karnım sadece şiş gibi aynen binada herkes beni soruyor doğurmadı mı diye
Aaa senin çok az kalmış artık sen başlat biz gelelim arkandan
Doğuramayan giller nasılsınız bende durum aynı hiç belirti yok bebiş de yukarı da hala
Ben de sizdenim gunum bitti ama gelmiyor.Ödemlerim çoğaldı benim ayaklarım şişti yoruyo valla artık onun dışında hala aynı beklemedeyim zaten dogurmayan 3 4 kişi kaldık grupta haziran annesi olacağım gibi geliyor
Doktor kaç gün daha bekletecek pekiBen de sizdenim gunum bitti ama gelmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?