Bende de hiç belirti yok Cuma günü kontrolüm vardı bebeğin keyfi yerinde, sancım yok, açıklık yok. Acaba daha ne kadar bekleyeceğiz biz bu bebişleri Mayıs bebesi derken hazirana geçmeyelim deDoğuramayan giller nasılsınız bende durum aynı hiç belirti yok bebiş de yukarı da hala
Benim Bi doktor 4 haziran son demişti diğeri de geçen Bi kadın 40+0 dı 10 gün içinde doğmazsa suni sancı deneriz dedi öyle olursa 7 hazirana kadar yolum var demekBende de hiç belirti yok Cuma günü kontrolüm vardı bebeğin keyfi yerinde, sancım yok, açıklık yok. Acaba daha ne kadar bekleyeceğiz biz bu bebişleri Mayıs bebesi derken hazirana geçmeyelim de
Ben bugün doğururum diye çok ümitliydim en baştan beri 16 Mayıs diyordum ama hiç tık yok.Benim Bi doktor 4 haziran son demişti diğeri de geçen Bi kadın 40+0 dı 10 gün içinde doğmazsa suni sancı deneriz dedi öyle olursa 7 hazirana kadar yolum var demek
Ödemlerim çoğaldı benim ayaklarım şişti yoruyo valla artık onun dışında hala aynı beklemedeyim zaten dogurmayan 3 4 kişi kaldık grupta haziran annesi olacağım gibi geliyorDoğuramayan giller nasılsınız bende durum aynı hiç belirti yok bebiş de yukarı da hala
Bende ağırlıkta yok sanki karnım sadece şiş gibi aynen binada herkes beni soruyor doğurmadı mı diyeBen bugün doğururum diye çok ümitliydim en baştan beri 16 Mayıs diyordum ama hiç tık yok.
Geçen bir arkadaşımla konuşurken 41+6 da doğurdum benim doktorum bekledi diyince şoka girdim. İnşallah sağlıkla gelsinler ama artık gelebilirler yani
Bu haftalar insanı zorluyor birde her gören daha her arayan doğurdun mu diyor haliyle insan ay niye doğuramadım ben daha diyor halbuki dursunlar tabi
Aynen haziranı illa göreceğiz grubun çoğu Nisan annesi oldu zaten bizlerde hazırana kalırsak mayısta az kişi kalıyorÖdemlerim çoğaldı benim ayaklarım şişti yoruyo valla artık onun dışında hala aynı beklemedeyim zaten dogurmayan 3 4 kişi kaldık grupta haziran annesi olacağım gibi geliyor
Kız sen dogurmadin mi dahaAynen haziranı illa göreceğiz grubun çoğu Nisan annesi oldu zaten bizlerde hazırana kalırsak mayısta az kişi kalıyor
Yok anam doğuramadım bir türlü başlarda aşağı baskı yapıyordu şimdi tık yokKız sen dogurmadin mi dahamaşallah bak erken dogurcam diye korkuyodn hep o korkaklardan biri benim ama gününü bekliyor seninki vardır vakti sağlıkla gelsin
Sen naptın eözirme işleri nasış gidiyor. 40 ın çıkcak baksanaaaaKız sen dogurmadin mi dahamaşallah bak erken dogurcam diye korkuyodn hep o korkaklardan biri benim ama gününü bekliyor seninki vardır vakti sağlıkla gelsin
Canim hala aynı devam karnim sertlesiyor bırakıyor ve bebegim asagi baskı yapıyor sadece bunlar var ama saniyorum bunlar açıklık yapmıyor gercek sancı degil henüz. Hep dinlediğim çevremde duyduklarım biranda başlayıp açılmanın falan o sekilde oldugu hatta yoga hocamın doğurduğu gece karni düşmüş her sey biranda olmus oyuzden hic belirtim yok diye stres olma zamanlarını biliyorlar bebiklerimiz her gün duş alıp hazırlanıp bekliyorumDoğuramayan giller nasılsınız bende durum aynı hiç belirti yok bebiş de yukarı da hala
Bir ay dendi banada damak yapısını bozma ihtimalinden verme diyor dr emzik gaz da yapıyor yeni vermeye başladım bendeBebeğim on günlük, uykuya geçişte sorunu varm.emme refleksi çok yüksek, beni emiyor sürekli ancak bugün artık çok beslenmekten de olabilir karnı ağrıyor. Annem emzik ver artık dedi. Doktoru ise birinci ay sonunda dedi, adında doğum kilosuna gerl gelmesi ve kilo almasıyla bağlantılı dedi.
Sizin doktorlarımızın görüşü nedi, siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Sen kontrole gittin mi kanala girmemiş mi ben de kasılma da olmuyor artık sadece gece kasık da bıçak kesiği gibi ağrı vardı şimdi de belde hafif ağrı sadece bu kadarCanim hala aynı devam karnim sertlesiyor bırakıyor ve bebegim asagi baskı yapıyor sadece bunlar var ama saniyorum bunlar açıklık yapmıyor gercek sancı degil henüz. Hep dinlediğim çevremde duyduklarım biranda başlayıp açılmanın falan o sekilde oldugu hatta yoga hocamın doğurduğu gece karni düşmüş her sey biranda olmus oyuzden hic belirtim yok diye stres olma zamanlarını biliyorlar bebiklerimiz her gün duş alıp hazırlanıp bekliyorum
O kadar kişiden 4 kişi kalmışız vay be senin de günün az kalmış
Bende cok endiseleniyorumKızlar sadece anne sütü ile besleniyoruz 2 gündür memelerde bi yumusama oldu tıkı tıkı sertlesmiyor ama cekerken yutkunuyor normalmi bu durum acaba yahu 15 günlük kontrolumuzde 650 gr. Almisti ama suan endileselendim 2 gündür böyle bi durum olunca acaba azaldimi yetiyormu ki diye sizdede varni boyle bi durum
Canım geçen hafta çarşamba gittim ozaman açılma yoktu ama bebek inmiş aşağı kafasına dokunmak üzereyim demişti. Bu çarşamba tekrar alttan muayene var bakalım açılma var mı ama ağrılı kasılma olmadan açılma olmuyor sanırım onu anlayamıyorum tamSen kontrole gittin mi kanala girmemiş mi ben de kasılma da olmuyor artık sadece gece kasık da bıçak kesiği gibi ağrı vardı şimdi de belde hafif ağrı sadece bu kadar
Evet benim az kaldı başı çekerim diye düşünüyorumO kadar kişiden 4 kişi kalmışız vay be senin de günün az kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?