- 15 Temmuz 2020
- 3.485
- En iyi cevaplar
- 2
- 6.357
- 108
- 30
45 gün içinde yatacakmış sanırım. Eşime öyle demişler.Ben de SGK diye hatırladım ama eşim iki tane odenege başvurdu belki ikisine de uğramıştır işte olduğu icin soramadım ama araştırmak laizm
İyi düşün canım iyi olsun inşallah sorunsuz atlatırsıniz çok küçük başlanır mi ki hormon inşallah gerek kalmazKızlar minnoşumun troidi yüksek çıktı. Çocuk endokrinoloji den sıra aldık. Moralim çok bozuk. Dua edin inşallah hormon vs başlanmasına gerek yoktur. Genetik olarak ailemizde troid hastası yok. Doktor iyotsuz tuz kaya tuzu vs kullandın mı diye sordu. Kullanmadım sanırım ama emin değilim ondan mı oldu acaba diyorum. Çok üzgünüm
Evet çok küçük. Yenidoğan doktorumuz başlanır muhtemelen dedi. Endokrinoloji de Perşembe randevu. Tekrar tahlil vs yapıp karar verecekmiş. Umarım düzelmiştirİyi düşün canım iyi olsun inşallah sorunsuz atlatırsıniz çok küçük başlanır mi ki hormon inşallah gerek kalmaz
Hahaha alsin valla masallahhHamileliğin boyunca diyet yaparsan böle beben doymaz obez olurbebik doymuyordu on beş günde bir aylık kiloyu almış..yavrum ana karnında açtı garibim aynı anası yiyor yiyo kaka az geliyor giriş var çıkış yok zeytin yağı da kar etmiyor nabariz
Kac çıkmış canım biz kuvezdeyken Bi bebeginde da tiroid değerleri yüksek çıktı diye sağlık ocağından aramışlar ama Dr bizim için yüksek ve ilaç tedavisi için 80 lerde falan olması lazım bebeklerin ilk dönemlerinde biraz yüksek olması tolere edilir Bi durum falan diye açıklama yapmıştı o aileye 2_3 civarındaydı sanırım onlarınki tamda hatırlamıyorum ama olması gereken değerden 2_3 fazla da olabilirKızlar minnoşumun troidi yüksek çıktı. Çocuk endokrinoloji den sıra aldık. Moralim çok bozuk. Dua edin inşallah hormon vs başlanmasına gerek yoktur. Genetik olarak ailemizde troid hastası yok. Doktor iyotsuz tuz kaya tuzu vs kullandın mı diye sordu. Kullanmadım sanırım ama emin değilim ondan mı oldu acaba diyorum. Çok üzgünüm
Sadece anne sütü alıyorsa 6_7 yapmaması normal diye biliyorum, birde soru işareti masajı var netten bakıp yapabilirsiniz gerçekten çok işe yarıyorHamileliğin boyunca diyet yaparsan böle beben doymaz obez olurbebik doymuyordu on beş günde bir aylık kiloyu almış..yavrum ana karnında açtı garibim aynı anası yiyor yiyo kaka az geliyor giriş var çıkış yok zeytin yağı da kar etmiyor nabariz
Her bünye bir olmuyor haklısın ama sen hep en güzelini düşün dua et miniğini kucagına alınca hepsi geçiyor kuzumAmin inşallah teşekkür ederim…bazı kişilerden baş ağrısı tansiyon düşmesi gibi şikayetler duydum ondan oldu stresim birde aksi bir durum olmaz inşallah herşeyi duyuyoruz ya ondan stres yaptım ama iyi düşünelim iyi olsun
Ben doğuma sıfır ödemle girdim. Yüzüğümü sektirebiliyordum parmağımdaSezeryan sonrası ayaklarım davul gibi şişti bacaklarımda, aranızda böyle bir dutum yaşayan oldumu. O kadar şişti ki yanma yapıyor.
Nasıl geçer bir formül lütfen, dr normal olabilir dedi ama canım acıyor
Onu da denedim kulak çubuğu ile zayti yağı ile uyariyrz ama her zaman ise yaramiyoHahaha alsin valla masallahhufak dogcak ufak dogcak deyip durdun al sana besle büyüt simdi benim oglumda yapamazdi hic ayaklari hop ileri geri yapardim baktim kar etmiyor eski tip kol alti derecelerin yuvarlak ucunu poposunun deligine az degdirmemle corrttt
Hem meme hem mama yiyo sütüm yetmiyo..o masajı bilmiydm bakayım hemen sağolasınSadece anne sütü alıyorsa 6_7 yapmaması normal diye biliyorum, birde soru işareti masajı var netten bakıp yapabilirsiniz gerçekten çok işe yarıyor
Canım uçuk yenidoğan için çok tehlikeli kesinlikle hemen doktora başvur, hızlı geçirecek ilaçlt var hamilelikte ve emzirmede kullanabileceğin ondan verirler asla bebeğini öpme elinle dokunursan yüzüne hemen yıka maskeyle emzir temas et gerekirse.Merhaba arkadaşlar..
Bende uçuk cıktı ve ne kadar süre bebeğime dikkat etmem lazım bir bilgisi olan var mı.. onu öpmeden nasıl duracağım hiç bilmiyorum o kadar üzgünüm ki..
Doktora ulaşmalı mıyım sizce??
Hayırlı olsun. Bence de sezeryan çok kolayBen geldiiimmeleğime cuma günü sabah saatlerinde kavuştum ama nasıl kavuştum tam 28 saat düzenli düzensiz sancı çektim tosbikim bana mısın demedi girmedi kanala 7 cm açıklıkla resmen sezeryan olmak zorunda kaldım. Ama sancı kısmı benim için aşırı yorucuydu zaten diretip normale girseydim ittiremezdim o yorgunlukla doktorumda iyi ki sezeryan yapmışısız bebek resmen kendini yukarı toplamış dedi Öyle böyle resmen anne oldum yanımda şu an dünyalar güzeli yavrum yatıyor spinal anesteziyle oldu çok şükür 5 saat sonra hemen ayaklandım ağrı sızı elbet oluyor ama yavrum için direniyorum bir güç geliyor insana. Annemle eşim vardı yanımda tahminimden daha rahat geçti hastane sürecimiz doktorumuzda bir sorun görmeyince 24 saat sonra taburcu etti bizi sütümde geldi emzirme de sıkıntımız yok şu an. Gümüş kapağın bana çok faydası oldu şimdilik göğüslerim iyi durumda. Lansinoh kremlede destekliyorum. Sarılık konusu bizde de gündemde çünkü kan uyuşmazlığı olan çiftlerin çocuklarında daha riskli oluyormuş mama desteği veriyorum ne olur ne olmaz maceraya gerek yok bizden şimdilik bu kadar bebişim uyurken azıcık bende kestireyim
Merhaba, tecrübeyle sabit olarak sıcak sert goguste süt dugumlerini arttırıyor. Ya ılık havlı ya da soğuk uygulamayla sağım yapmak sert göğsü rahatlatıyor belki denemek istersiniz diye söylemek istedim ben süt düğünlerinden soğuk uygulama+sağım ile kurtuldum ama sonra mastite yakalandım maalesefMerhabalar bende sessizce grubu takip etmekteydim. 38+5 de cuma günü epidural sezeryanla bebeğimi kucağıma aldım. Çok korkak birisiydim. Korkulacak bir şey yokmuş. Bazı yerlerde canım yandı ama bebeğimi kucağıma aldıktan sonra her şeyi unuttum. Doğumdan sonra ameliyat yerimde sızıdan başka bir sıkıntım yok. Birde herkesin korkulu rüyası olan emizirme sıkıntısı yaşıyorum. Göğüslerim taş gibi bebeğim ememiyor bende pompayla içini boşaltmaya çalışıyorum birde sıcak su torbası kullanıyorum. Benim söyleyeceklerim bu kadar doğum yapmamış arkadaşlarıma hayırlı doğumlar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?