Ayy darısı bize İnş yaBugün cati muayenem vardi cok sukur hic acimadi baski hissediliyo sadece.
Acilma yok ama asagi inmis cok yakin dedi Ebe rabbim yardimcimiz olsun
Öyle yapacağım.. ben iştahının gittikçe kapandığını anlatmaya çalışıyorum adam bana ne diyo resmen iyice gerdi sinirlerimi yetersiz hissettirdi durduk yere..Canim baska doktora gotur. Dr mu yok. O tavirda biriyle devam etme. Zaten lohusayiz bide aksi doktorlarla ugrasmayalim yani
Benim bebeğim emzik tutmuyor bir türlü, göğsümde süt birikmesi olduğu için manuel pompa aldım ama canımı çok yaktığı için kullanamadimBize hiç kullanmayın dediler. Ben vericem kızım az kendini toplasında. Daha şimdiden beni emzik etti. Uyanık olduğu her dk memede. Gümüş kapak, lansinoh falan kar etmedi. Doktor m ile başlayan bir krem yazdı. Oda etki etmedi. Uçları yetmezmiş gibi taş gibi iki mememde. Manuel pompa aldım boşa para verdim hiç işe yaramadı. Emzik vermeyip napayım
Olmaz mı canım Bi kaç kişi kaldıkMarhaba Arkadaşlar..
Artık vakit bulamıyorum minik prensesimm sürekli ilgi istiyor..
Nasılsınız hala doğurmayan kaldı mı..
Bizde durumlar iyi çok şükür...
Alışma sürecindeyiz ve emzirme savaşı veriyoruz ne zormuş emzirmek hiç böyle tahmin etmezdim..
Herşeyi geçtim benim için en zoru emzirmek oldu..
Allah yardımcımız olsun inşallah..
Evet canim normal plankiyoruz kismetse, o agrisiz gerilmeler sertlesmeler bende de cok oluyo surekli burada nst yapilmadigi icin bilemiyorum ne oldugunu. Bugunde benim bir kac defa regl agrim oldu bakalim gunlerimiz ayniymis nerdeyse bakalim olacakAğrım olmuyo arada regl ağrısı benzeri çook hafif ağrı oluyo ama hemen geçiyo tekrar etmiyo. Asıl çok farkına varmadığım kasılmalar varmış canım nstde çıktı. Bebiş hareket ettiğinde gerilme gibi oluyo 80-100 arası çıktı nstde ama canımı acıtmıyo. O kasılmaları ben bebişin hareketleri olarak yorumluyodum. Ara sıra bacağımla kasığımın birleştiği yerde birden sert bi şekilde damar çekilmesi oluyo o baya zorluyo. Bunun içinde doktor bebiş kanala yerleştiği için oluyodur dedi. Senin nasıl durumlar günümüz yakınmış normal mi planlıyosun
Olmak üzereymişim bende. Acilde sağdırdım. Bizde sipariş ettik şu an bile çok ağrılı zor. Mastit çok zordur. Geçmiş olsun, çabuk atlatırsınız umarım. Kızım 10 günlük olsun en azından diye dişimi sıkmaya çalışıyorum. Ama çok zor.Benim bebeğim emzik tutmuyor bir türlü, göğsümde süt birikmesi olduğu için manuel pompa aldım ama canımı çok yaktığı için kullanamadimLansinoh tekli pompa aldım elektrikli, onunla canım acımadan sagiyorum tam süt dugumlerim geçti derken mastit oldum yani sizde dikkatli olun diye yazmak istedim mastite çevirince zor oluyor biraz
Ahh canım bende hiç tahmin etmezdim emzirmenin bu kadar zor olduğunu.Benim içinde en zoru emzirmek oldu.Hiç kimse söylememişti.Arkadaşlarım emzirirken vs çok görmüştüm .Direkt bebek emer diye bi düşünce olmuş bende.Ama öyle değilmiş alışana kadar çok zor gerçekten.Bebeğin kasları da gelişince çok farkediyor.Benim ilk günlere göre şükür daha iyi .Daha da iyi olacak inşallah.Senin bebeğinde kasları kuvvetlenince emmeye alışınca daha rahat olacak inşallah canımMarhaba Arkadaşlar..
Alışma sürecindeyiz ve emzirme savaşı veriyoruz ne zormuş emzirmek hiç böyle tahmin etmezdim..
Ben de varim canim tam bir Mayis annesi olacagimMarhaba Arkadaşlar..
Bende doğurmadım daha beklemedeyim günler geçmiyor sanki :)Marhaba Arkadaşlar..
Bize 1 aylikken dediler goz muaeynesi icin. Goz drundan aliyormusuz randevuyu oyle demislerdiKızlar biz taburcu oldukta aceleyle soramadım. 1 hafta sonra göz için getirin dediler. Yenidoğan doktoruna mı sıra alıyoruz yine. Siz bebeklerinizi nasıl ve kaç günlükken göz muayenesi ettirdiniz.
Bizim doktorumuzda ben 3 aylikken bakiyorum dediKızlar biz taburcu oldukta aceleyle soramadım. 1 hafta sonra göz için getirin dediler. Yenidoğan doktoruna mı sıra alıyoruz yine. Siz bebeklerinizi nasıl ve kaç günlükken göz muayenesi ettirdiniz.
Bizede 1 aylık olduktan sonra getirin dedilerKızlar biz taburcu oldukta aceleyle soramadım. 1 hafta sonra göz için getirin dediler. Yenidoğan doktoruna mı sıra alıyoruz yine. Siz bebeklerinizi nasıl ve kaç günlükken göz muayenesi ettirdiniz.
Anestezi etkiliyor canım ya serklaj yapılırken spinal anestezi yaptılar 5 gün üstümden atamadım kalkıp yemek yesem başım dönüyordu midem bulanıyordu eve çıktım afedersin kusunca herşey geçti hastanedeyken hep tansiyonum düşük çıkıyordu anezteziyi atlatırsan geçer inşallahKızlar basina boyle bisey gelen varmi gercskten soktayim normalde tansiyonum 10 a 6.5 u gecmezdi hamileykende ayni sekilde dun ilk defa kafam sersem gibi olunca bi olceyim dedim 12.5 9.0 u gordum anesteziden sonra boyle olan cok oluyomus simdide 10 a 8/ 8.5 10 a 7.5 civarinda seyrediyor napmam gdrekiyo bilemedim acaba gecici bi durummu ve nezamandir boyle hic fikrim yok cok moralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?