- 15 Temmuz 2020
- 3.485
- En iyi cevaplar
- 2
- 6.357
- 108
- 30
Dur daha ne oldu da, takvim süren varHiç sorma çatlıcam orta yerimden
Çok geçmiş olsun canım bebiş çabucak çıkar insallah kendini üzmemeye çalış sütün etkilenmesin hemen düşer insallahEvet. Aslında sütüm var hep emiyor ama demek ki fayda etmemiş. Gözüne maske takıyorlar o çok huzursuz etti kızımı. 13.30 da yatış yaptık. Zar zor sakinleşti. Şimdi uyuyor. İnşallah çıkarız ya. Çok üzüldüm. Hemşireler üşümüyor diyor ama oda serin ben bile üşüyorum
Senin gününde bitmişHiç sorma çatlıcam orta yerimden
5 kere kullandım canım seni anlıyorum ama hayal kırıklığından iyidir beklemekO kadsr zor ki beklemek :)) çok teşekkürler
Aman aman bir hafta daha bekleyemem cumaya endeksledim kendimiDur daha ne oldu da, takvim süren varben 41+2 de zor doğurdum şaka bir yana inşallah en kısa sürede kocağına alırsın. Son günler geçmek bilmiyor.
Kaynanamdan çocuğu kıskandım çıkartmıcam çıkartmıcam diye diye hakketen çıkmıyor benim kiSenin gününde bitmiş
İnşâAllâh o gün doğurur çıkarsın benim yarın kontrol var arkadaş suni sancı verirler bana öyle yaptılar diyor suni içinde erken sanki daha 37+5 deyimAman aman bir hafta daha bekleyemem cumaya endeksledim kendimi
Bizim hala var sarılık :) o cihazın içi sıcacık oluyor merak etme biz de bir gece yattık :) emiyor gözükse bile bazen bebekler kuvvetli çekmeyebiliyor yutkunmasına dikkat etmeye çalış dudak tiryakiliği yapıyor olabilir :)Evet. Aslında sütüm var hep emiyor ama demek ki fayda etmemiş. Gözüne maske takıyorlar o çok huzursuz etti kızımı. 13.30 da yatış yaptık. Zar zor sakinleşti. Şimdi uyuyor. İnşallah çıkarız ya. Çok üzüldüm. Hemşireler üşümüyor diyor ama oda serin ben bile üşüyorum
Kaynanamdan çocuğu kıskandım çıkartmıcam çıkartmıcam diye diye hakketen çıkmıyor benim ki
İstemezsen vermezler normal istiyorsan bekletedebilir benim doktor bekleyelim dedi sağolsun istersem suni verecek amaİnşâAllâh o gün doğurur çıkarsın benim yarın kontrol var arkadaş suni sancı verirler bana öyle yaptılar diyor suni içinde erken sanki daha 37+5 deyim
gelmicek kaynanam çıksın gayrıSen çıkarmıyorsan ben hiç çıkmıyorum demiş seninki
Gelmesin zaten yaa benimki geldikten 2 gün sonra hastalandı ishal vs şimdi bebik de hasta ishal + ateş uğraşıyoruzgelmicek kaynanam çıksın gayrı
Memeyi çekiyor ama yutkunduğunu nasıl anlarım bilemedim. Kaçtı sizin değer. Bizim 17Bizim hala var sarılık :) o cihazın içi sıcacık oluyor merak etme biz de bir gece yattık :) emiyor gözükse bile bazen bebekler kuvvetli çekmeyebiliyor yutkunmasına dikkat etmeye çalış dudak tiryakiliği yapıyor olabilir :)
Ah yavrum kıyamamGelmesin zaten yaa benimki geldikten 2 gün sonra hastalandı ishal vs şimdi bebik de hasta ishal + ateş uğraşıyoruzdaha kabul etmiyorum misafir falan biraz daha ele avuca gelsin görmek isteyen o zaman görsün
Biraz da genetik sanırım sarılık işi ya bizde genelde uzun sürüyor ailede rekor 2 ay bizimki rekoru kırmaz diye umuyorum :) yatış yaptığımızda 13tü ama zaten kontrole gittiğimizde nispeten rengi açılmış haliydi o yani muhtemelen çok daha yüksek değerleri evde atlattı, dr tam sınırda olduğunu zorunlu olmasa da çabuk toparlaması için yatırmayı önerdiğini söyledi biz de önerisine uyduk.Memeyi çekiyor ama yutkunduğunu nasıl anlarım bilemedim. Kaçtı sizin değer. Bizim 17
Kesinlikle, görünürde sağlıklıydı geldiğinde ama hastaymış çocuğa da bulaştı ilk ay gelmedi güya ama olacağı varsa gelip buluyor insanı işte.. diğerlerine desen de anne babaya da diyemiyorsun bi 3 4 ay gelmeyin az büyüsün çocuk diye :) yine de dikkatli ol mümkün olduğunca çocuk küçük olunca hem onun için daha zor oluyor hem insan kendini çok daha kötü hissediyor bugün tuvaletini yaparken birden bi çığlık attı neye uğradığımı şaşırdım düşürecektim sıpayı uyurken bile inleye inleye uyuyor karnının ağrısından gözler kapalı kıvranıyor bir şey de gelmiyor elden, psikolojim elden gidiyeeaahhAh yavrum kıyamamal işte yani gelde çıldırma çocuk çıkar çıkmaz hasta oluyor bir dünya insan doluşuyor eve hastaneye ne gerek var ya ördek ailesi gibi hamile kadın önde koca arkada onun arkasında kaynana anne hala teyze doğuma gidiliyor onun ardı ev
He bide alınmaları var aramıyor şimdi beni aman aramasın bilmiş. Ya ne olursa olsun ben onun evladı değilim geliniyim gelip benim sağımı solumu göremez ben o acizlikte iken ben doğru bulmuyorum. Artı bide söylemler büyüklük lafları bilmişlikler vs tahammül edemiyorum. Annem bile gündüzleri gelip akşamları evine gidecek evler yakın Allahtan. Yavrum benim savunmasız işte tez zamanda şifasını bulsun inşallahKesinlikle, görünürde sağlıklıydı geldiğinde ama hastaymış çocuğa da bulaştı ilk ay gelmedi güya ama olacağı varsa gelip buluyor insanı işte.. diğerlerine desen de anne babaya da diyemiyorsun bi 3 4 ay gelmeyin az büyüsün çocuk diye :) yine de dikkatli ol mümkün olduğunca çocuk küçük olunca hem onun için daha zor oluyor hem insan kendini çok daha kötü hissediyor bugün tuvaletini yaparken birden bi çığlık attı neye uğradığımı şaşırdım düşürecektim sıpayı uyurken bile inleye inleye uyuyor karnının ağrısından gözler kapalı kıvranıyor bir şey de gelmiyor elden, psikolojim elden gidiyeeaahh
Amin teyzesi inşallahHe bide alınmaları var aramıyor şimdi beni aman aramasın bilmiş. Ya ne olursa olsun ben onun evladı değilim geliniyim gelip benim sağımı solumu göremez ben o acizlikte iken ben doğru bulmuyorum. Artı bide söylemler büyüklük lafları bilmişlikler vs tahammül edemiyorum. Annem bile gündüzleri gelip akşamları evine gidecek evler yakın Allahtan. Yavrum benim savunmasız işte tez zamanda şifasını bulsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?