Aynen bende öyleyim bu emzirme süreci lohusalık çok zormuş gerçekten.Hep ağlama modundayım .Uykuzuluk da çok zorluyor.Herkes derdi de zor diye gerçekten ben bu kadar zor olduğunu bilmiyordum.inşallah bebeğim sarılığı geçecek canım tüm gece emmiş.Anne sütüyle atılıyormuş sarılıkÇok teşekkür ederim, bizim kan grubu uyuşmazlığı zaten riskti bir de beslenme yetersiz kalmış. Sütüm var ama kavrayamiyor tam, makine ile sağıp kaşık biberon ile besleme yapıyoruz artık. Çok uzun ve meşakkatli bir iş. Pzt günü kontrolüne kadar sarılığın artmaması için elimden geleni yapıyorum, bu gece çok huzursuzdu. Emmek istedi tüm gece, uykusuz kaldım gene. O önemli değil artık da inşallah toparlar.
Bilmiyorum lohusa moduna giren var mı ama benim sinirlerim çok bozuk, uykusuzluktan halüsinasyon görmeye başladım. Ağlıyorum ara ara. Evdekiler durumu çok anlamiyor, yardım aldıklarım benim kadar yorgun değiller. Maşallah uykuları tam. Aşırı sinirleniyorumeşim destek oluyor ama onun da pili bitti ama kimse beni anlamıyor gibi hissediyorum.
Evet eliyle baktı ama birsey demedi acilmam yok galiba olsa söylermiydi onu da bilmiyorumCanım bu makineye bakma, benim doğururken bile nst düşük çıktı. Beni de nst de sancı yok diye eve yolladılar, gece 5 cm açıklıkla hastaneye gittim, sabaha dogurdum. El ile muayene yapıldı mı? açılma önemli.
K. Bakma cnm anca cvp yazabılıyorum dogumdan once boll waktım wardı ama tabı dogunca bebek bırbırımıze alışmaya calısıyoruzDoğuma mı giriyorsun, hayırlı olsun. Sezeryan mı yoksa suni sancı verecekler mi ? Suni sancı alırsan tecrübeni paylaşır mısın :)
Doğuma mı giriyorsun, hayırlı olsun. Sezeryan mı yoksa suni sancı verecekler mi ? Suni sancı alırsan tecrübeni paylaşır mısın :)
Sen daha dogurmadın mı kızKızlar WC ye gittim çıkıp yatağa geçtim aniden çamaşırının ıslandığını hissettim. İç çamaşırım komple ıslaktı eşofmanla biraz ıslanmış. Uyku sersemi çiş mi yaptım su mu geldi anlamadım. Su ise tekrar gelir demi gün içinde ? Ağrım vs yok
Hayırlı olsun cnm13 saat suni sancı aldım. Açılmam 3 te kaldı. Doktor en son sezeryana aldı. Bende istedim. Suni sancı beni mafetti. Narkozun etkisi geçmedi henüz. Hayırlısı olsun. Kızım sağlıklı, ama sürekli ağlıyor. Neden anlamadım.
Aman olmasin bu bari vajina acisi cok kotu bir seyOlmuyor dedi bana doktor, yani bu ağrı olmayacal dedi ona sevindim bu çünkü baya acıtıcı oluyor
Kasilman var mi peki canim baska agrin ?Aman olmasin bu bari vajina acisi cok kotu bir sey
Ay ilk oğlumda bende saat tutardım böyleKızlar selam mesela 7 de emzirdim.Yarım saat emdi .7 buçukta bitti.Bi dahaki emzirme saat 9 da mı olmalı Yoksa 9 buçukta mı
Verimli emdiğini bezlerinin doluluğundan anlarsın canımEtmediğini nasıl anladın canım sarılık falan mı oldu.Bebeğim doğalı 23 gün oldu hala sarılık tehlikesi olabilir mi
Duzensiz kasiliyor karnim ve bel agrim oluyor. Su an yok amaKasilman var mi peki canim baska agrin ?
Çok geçmiş olsun. Ben hiç duymadım canım böyle bişey. Ama benim oğlumda 4.660kg normal doğumla doğdu ve rahimde sıkıştığı için mosmordu doğduğunda ve gözleri kanlıydı halada kanlı gözleri. Ve köprücük kemiği kırılmış doğarken. Çok şükür kaynadı ama iri bebek gerçekten riskmiş bunu öğrenmiş olduk.Merhaba anneler bende bir mayıs annesi olarak bebeğimi kucağıma aldım çok yazmasam da buraya takip ediyorum sizlere sorunumdan bahsetmek istiyorum yaşayan duyan varsa fikrini yazabilri mi. Hamileliğimin son ayında bebeğin ölçümlerinde sıkıntı olmuştu iri bebekti şekerden şüphelenmişlerdi şeker yüklemesi yapmamıştım ama kanda baktıklar ve şeker çıkmadı o zaman. Geçtiğimiz cuma günü sezeryan la bebeğimi kucağıma aldım 4 kilo 600 gram doğdu ve çok şükür bi sorun yoktu taki ertesi güne kadar kan şekerinin düştüğünü söyledi hemşireler ve yatışı yapıldı ve bugün gidip hastanede gördüğümde bebeğin şekerini kontrol altına aldıklarını ama ona rağmen 2 defa havale geçirdiğini söyledi doktor sırtından bi sıvı almış ve beyin tomografisini çekmişler neden olabilir araştırıyorlar kızlar Allahın izniyle Rabbime sığmıyorum inaşallah iyi olur aklım hep onda öyle bırakıp gelmekte çok zor sizlerin böyle çevrenizde duyup yaşadığınız oldu mu biizm sorun gibi cevaplarsanız çok sevinirim
Çok teşekkür ederim canım.. Gerçekten dediğin gibi iri bebeklerde hep bi sorun illaki oluyor bende zaten tahmin ediyordum daha doğmadan sorunlar görülünce ama başka bir durum çıktı işte. Doktorlar bile yapılan tetikler çıkmadan bizde bişey bilemiyoruz dediler. Allaha sığınıyoruz ne olursa ondan, inaşallah sağlıkla evimize getiririz bizde, sizlerde sağlıkla büyütün inşallahÇok geçmiş olsun. Ben hiç duymadım canım böyle bişey. Ama benim oğlumda 4.660kg normal doğumla doğdu ve rahimde sıkıştığı için mosmordu doğduğunda ve gözleri kanlıydı halada kanlı gözleri. Ve köprücük kemiği kırılmış doğarken. Çok şükür kaynadı ama iri bebek gerçekten riskmiş bunu öğrenmiş olduk.
Hangi hastanede yatıyor kuzucuk. İnşaallah en kısa zamanda sağlıkla kollarında olur yavrucak.Çok teşekkür ederim canım.. Gerçekten dediğin gibi iri bebeklerde hep bi sorun illaki oluyor bende zaten tahmin ediyordum daha doğmadan sorunlar görülünce ama başka bir durum çıktı işte. Doktorlar bile yapılan tetikler çıkmadan bizde bişey bilemiyoruz dediler. Allaha sığınıyoruz ne olursa ondan, inaşallah sağlıkla evimize getiririz bizde, sizlerde sağlıkla büyütün inşallah
Ben ağrıda yaşıyorum buranın devlet hastanesinde yatırdılarHangi hastanede yatıyor kuzucuk. İnşaallah en kısa zamanda sağlıkla kollarında olur yavrucak.
Benimde karnim sertlesiyor sadece.Duzensiz kasiliyor karnim ve bel agrim oluyor. Su an yok ama
Senin de mi karnın düşmedi daha canım benim yukarı da halaBenimde karnim sertlesiyor sadece.
Bayramin ilk gunleri regl gibi agrim vardi 1-2 gun oldu onlarda olmuyor artik . Ne zaman doguracagiz acaba
Normal doğum mu yaptın canım nasıl geçti gözünüz aydın sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin inşallahDoğumum oldu canlar rabbim hepinizi bir avazda kurtarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?