2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Alttan muayene ile bakılıyor canım, işaret ve orta parmağını birleştirerek 2 parmak ile yapıldı bana benim muayenem yapıldığı gece suyum geldi ve dogurdum, tesadüf mü yoksa muayeneden kaynaklı mı bilemiyorum. Gündüz doktorumun yaptığı muayene sırasında kendimi çok kastım ve canım çok acıdı ama gece sancım geldiğinde ebenin yaptığı muayenede pek acımadı . Sancınıb etkisi olabilir

Son düzenleme:
Dört parmağı ile vajinadan bakiyolar buarada gevşek bırakırsan kendini hiç acımıyor ama sıkarsan aciyo..bana Dr yaptı çok canım yanmisti ama sonra ebe yaptı hiç acımadı diyebilirim

Dört parmağı ile vajinadan bakiyolar buarada gevşek bırakırsan kendini hiç acımıyor ama sıkarsan aciyo..bana Dr yaptı çok canım yanmisti ama sonra ebe yaptı hiç acımadı diyebilirim
Teşekkür ederim canım, tamam ebe’me baktıracağım bende ozaman isteğe bağlı dediler çünkü baksın bakalım

Ebe’m de öyle söyledi canım yapıldığı an doğum başlayanda çok oluyor dedi 38+6 ya randevu verdi bakalım

Canım sana bakmaya girmiştim foruma ne alemdesin ? Bebiş baya nazlı çıktı yeri rahat demekki maşallah
Bende hiç belirti yok. Boşa beklemiş oldum yani, normal doğum zor artık benim için. Ptesi 10 da giriyorum doğuma. Önce kısa bir süre suni sancı alıcam hani belki acılma falan olursa diye. Olmazsa da öğleden sonra sezeryan
Korktuğum başıma geldi hemde kaç haftadır davul gibi dolaşıyorum

O baskı hissi bende hiç yok. Belki kanala giriyordur. Senin daha günün var, umudunu yitirme :) Seninde kızdı demi. Kızlar erken gelir dedi bana herkes. Gruptan gördüğüm kadarıyla kızlar gelmiyor

Evet canım benimde kız. Hayırlısı olsun hiç üzülme Rabbim ne dilemişse o şekilde olacak.
Benim yoga hocam şöyle bişey önerdi onunda açılması olmuyormuş 3te kalmış sezeryana alacaklarını söylemişler. Oda ,
Odadan herkesi çıkardım ve Dua ettim, bu ana şükrettim sonrasında bebeğimle konuşmaya başladım sana ve kendime güveniyorum Allahın izniyle yapacağız diyerek rahminin bir gül gibi açıldığını hayal etmiş bu şekilde bir meditasyon yaptım ve inanılmaz şekilde 3 saat içinde doğum yaptım dedi.
Bir kitap var doğuma hazırlık diye orada sanırım bu öneriliyormuş oda o kitaptan öğrenmiş.
Mutlaka youtubede de vardır beyni hazırlıyormuş bu şekile tesadüf mü bilemiyorum tabi ama dene bi belki olacağı olur

Yaptım doğum, spinal anestezi oldum. Çok rahat geçti. 3550 gram doğdu, emzirme çalışmaları biraz zor ama alışacağız ikimizde.
Oh maşallah güzel geçmiş sağlıkla kavusmussunuz bende cumartesi spinal olcagim hissetmekten çok korkuyorum

Ben en son geçen hafta gittim sancı vs çıkmayınca haftaya cuma tekrar gel kanala girmemiş olursa suniyle başlatırız olmazsa sezeryanla alırız demişti bakalım yarın bizim oğlan ne durumda kanala girmemiş olursa sezeryanı kabul edeceğim çünkü suniyle kanala girmesi çok uçuk bir ihtimalmiş kanaldayken bile suniyle doğmaya niyetleri olmuyor bilmiyorum en son bi adet sancısı gibi bişey oldu başka da hiç sıkıntım olmadı öyle uyuyor uyanıyor hıçkırıyor benim ki

Kızlar nidicard kullanıp burnu şişen oldumu burnumun içi şişti nefes almakta zorlanıyorum ara verelim dedi doktor ilaca ama sancım var nasıl olacak bilmiyorum başına gelen varmı
Valla nidicard kullanmadım canım ama benim de son 1-2 aydır burun tıkanıklıgım oldu ve çözüm bulamadım açıkcası özellikle geceleri çok zorlandım bir nazal nem kullandım. Okyanus suyu falan ama tam anlamıyla geçmedi rahatsız edici bir durum. Östrojen hormonu çok olunca olabiliyormuş.

Burada da alttan bakiyorlar
Acikliga ama dogumu baslatmadi bende neredeyse ilk olarak bir ay once bakti dr.m
Acitmadi bile sonra sancim ciktiginda gittigimde baktilar baslamadi dogum
O biraz nasip demekki
Ne zaman dogacaksa ozaman dogar

Bende senin gibi cokk bekledim
Ama gunu dolmadan gelmedi bizimkide
Halada bekliyorum gerci ama en azindan yarin dogacak ins onu biliyorum umarim seninde biran once sancin tutuar
Kolay ve rahat bi sekilde dunyaya getirirsin bebegini

Açıklık direkt tuşe muayene ile elle normal doğumda da her saat başı bakılıyor. Benim bu muayene olmadı aslında, sancım çok artınca doktor yaptı ve 4-5 cm açıklık ile beni hastaneye kabul ettiler.. öncesindeki muayenelerde de kendi doktorum hiç yapmamıştı, kendisiyle 38. Haftada görüştük. Hatta sancim var diye hastaneye gittiğimde nst normal çıkınca bu muayene yapılmadı, kendi doktorum zaten yoktu belki de nöbetçi risk almak istemedi tetiklemesin diye.

Bende senin gibi cokk bekledim
Ama gunu dolmadan gelmedi bizimkide
Halada bekliyorum gerci ama en azindan yarin dogacak ins onu biliyorum umarim seninde biran once sancin tutuar
Kolay ve rahat bi sekilde dunyaya getirirsin bebegini
Doğuma mı giriyorsun, hayırlı olsun. Sezeryan mı yoksa suni sancı verecekler mi ? Suni sancı alırsan tecrübeni paylaşır mısın :)

Bende varım canım bugün dikiş aldırdım hastanede yatıyorum boş boş güya takip edecekler sabahtan beri ne gelen ne giden var
Son 4 kişi kaldık. La Fontaine de doğuma giriyormuş. :) Şimdi nasılsın, bir gelişme var mı. Biraz daha beklersin inşalalh. Bebişin kaç kilo olmuş.

Grip gibi tıkanıklıkmı oldu yoksa ödem mi oldu benimki ödem oldu şişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…