2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Bayram da evde misiniz hanımlar. Bizim ailelerimiz şehir dışında bende 36 haftalık hamile halimle gezmeye gidemezdim bu bayram da böyle. Sizler neler yapacaksınız?
Ben 38+2 olduğum için evde beklemedeyiz :) gün içinde yoruluyorum, karnım ağrıyor, tuvalet ihtiyacı had safhada falan zaten. Bir de doktorum şehir dışında, o yüzden fazla yürüyüş ve hareket de yapmak istemiyorum. Sakin geçirmeye çalışacağım. Artık hayırlısı :)

Bana doktorum 3 günden fazla kullanma depenti dedi. Terletiyor yaranın oldugu bölgeyi mikrop kapmaya sebep olur nemli kalmasın dedi. Normal ped kullan dedi. Bende normal pede geçtim.
Canim benim dikislerimin oraya su gecirmez bi sey yapistirdi doktorum. Nemli kalmiyor o yuzden yani oyle bi sey demedi benim doktorum. Rahat oluyo depende devam ediyorum ben ama camasir gibi kullaniyorum daha cok. Disariya tasma bulasma olmasin diye. Ama azaldi baya normal pede gecebilirim heralde yavas yavas.
Canim dusta elini yumruk yapip hamur yogurur gibi yogur memeleri. Yani parmaklarinin dis kismisla eklemli yerleriyle masaj yap suyun altinda o bezeleri dagitmaya calis. Bidee yuz yikama aletin varsa titresimli olan var ya hani. Onunla titresimini acip masaj yapabilirsin memelere.

Onun disinda diger yapilacak seyleri yapmissin zaten. Bol sagim yap bebiste emdikce duzelir insallah.
Insallah bebisin bi an once guclu guclu emerde seni rahatlatir. En iyi gelen sey emzirmek cunku.

sizinle aynı tarihimiz varmış :) tebrikler. ben daha bekliyorum, doğum kanalına girmemiş gözüktü en son yapılan kontrolde. ama kısmet olursa bu haftayı da geçirmek istiyorum :)
güle güle büyütün.
Cok tesekkur ederimm benimki de normalde 5 mayista alincakti sürpriz yaptı sanci falan olmadan bi anda suyum geldi, insallah bekler sizin minik ne kadar dururlarsa kâr siz de saglikla kavuşun insallahh

Buzluğa beyaz lahana yaprakları at donunca onları göğüslerine koy mastite birebir annemde uygulamıştık faydası olmuştu. Bu arada Allah analı babalı büyütsün inşallah

İnşallah, emse rahatlayacagiz da şu an resmen göğüslerim ayrı bı dünya
Buzluğa beyaz lahana yaprakları at donunca onları göğüslerine koy mastite birebir annemde uygulamıştık faydası olmuştu. Bu arada Allah analı babalı büyütsün inşallah
Allah razı olsun teşekkür ederim evet ebe de önerdi onu

Kizlar, gobegi cok asagi dusen car mi ? Dustukten sonra ne kadar sure oluyor ?

15 dk sürdü 5 dk ara verip şimdi tekrar başladı böyle mi oluyor hanımlar ya uyanık sütçü yok aramızda adet sancısı gibi mi bu kasılma

Kızlar bebeklerinizi nasıl yatırıyorsunuz.İnternette en doğru uyku pozisyonunun sırt üstü olduğu deniliyor.Kusar falan diye korkuyorum.Bu arada reflü yatağını kullanıyoruz başı yüksekte kalıyor

Benim doğumdan önceki iki akşam yemek saatinde mide bulantısı, üşüme, mide agrisi başlamıştı. Yemek yiyemeyecek gibi oluyordum. 3-4 saat dinlenince kendime geliyordum. Sanci ya da doğum başlangıcı olabilir diye düşünüyorum

Kızlar bebeklerinizi nasıl yatırıyorsunuz.İnternette en doğru uyku pozisyonunun sırt üstü olduğu deniliyor.Kusar falan diye korkuyorum.Bu arada reflü yatağını kullanıyoruz başı yüksekte kalıyor
Sırt üstü yatırıp kafasını çeviriyorum. Hastanede hemşire yan yatırın demişti ama yan yatırmak da tehlikeliymis diye okudum. Hafif yana dönük yatiriyorum bazen ama sürekli tetikteyim bebe uyurken

Sırt üstü yatırıp kafasını çeviriyorum. Hastanede hemşire yan yatırın demişti ama yan yatırmak da tehlikeliymis diye okudum. Hafif yana dönük yatiriyorum bazen ama sürekli tetikteyim bebe uyurken
Aynen bizedir hastanede hemşireler yan yatıyım demişti.Ama yü üstüne düşebilme ihtimali varmış yan yatmada.Ben de sırt üstü yatırıyorum en iyi uyku pozisyonuymuş

Tüm gece duzensiz kasılma oldu, bazen 10 bazen 25 dakikada bir. Ancak ağrısı fazla değildi, sıklığı ve sancı yoğunluğu da artmadı. Regl ağrısı gibi gelip geçti. Hatta arada uyumusum, ama tabi uykudan da uyandım sancı geldikçe. Sizce bu hazırlık için yalancı kasılmalar olabilir mi, sabah artık hastaneye gitmeyi düşünüyorum. Geç mi gidiyorum diye de endişe ettim ama gece gitsem eve yollarlar gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…