- 29 Ekim 2017
- 2.374
- 2.080
- 133
Dilek doğurcam doğurcam derken 19 gün geçmiş yavrum yaİlk günler bizimde eller soğuktu..ben ayaklara ekstra bı çift çorap giydiruyrm yani patikli altın üstüne..eskiler de hep der kafayı ayağı sıcak tutucaksinellerde de eldivenleri takılı hep burun içinde hastanedeyken bende farketmistim soğuktu ama üşüme gibi bi durum olmadı şükür
18 saat dogum sancisi cekmis biri olarak soyluyorum Evet dogum sancisi öyleymişDoğumdan önce kasıklarda regl ağrısı oldu mu sizlere acaba, benim bir kaç gündür böyle. Yürüyüş falan yapamıyorum. Sadece yatasim var.
Öyleymiş galiba Dilek. Bir koşu ağdaya gittim, nevresimleri değiştim, banyoları yıkadım, yemek yaptım. Şu an kocamla oturup bekliyoruz doğurmamı.Yorgunluktan ağrı olmustur sancı olsa geçmez zaten canim..bide düzenli aralıklarla gidip gelir sancı
Ayy geldi demi bebiş.18 saat dogum sancisi cekmis biri olarak soyluyorum Evet dogum sancisi öyleymişsıklığını kaydet
Ani giren bir sancı gibi değil aslında, regl gibi kasıklarim ağrıyor sadece. Yani sıklığını kaydedemem18 saat dogum sancisi cekmis biri olarak soyluyorum Evet dogum sancisi öyleymişsıklığını kaydet
Bana doktorum 3 günden fazla kullanma depenti dedi. Terletiyor yaranın oldugu bölgeyi mikrop kapmaya sebep olur nemli kalmasın dedi. Normal ped kullan dedi. Bende normal pede geçtim.Kizlar dependin icine steril pamuklu ped koyuyorum hastaneden vermislerdi. Bitti o simdi normal ped kullanilir mi sizce? Yoksa alalim mi steril pamuklu pedden? Gazli bez gibi bi sey.
Sizler ne kullaniyorsunuz veya kullandiniz dogumdan sonra?
Geldi sezaryenle Oncesi cok eziyetli oldu ama dogum kolaydi cok sukurAyy geldi demi bebiş.Normal mi sezeryan mı
Benim ki de cumaya kadar kanala girmemiş açılmam olmamışsa ben direk sezoya alın dicem ya çekemem suni sancıyıKizlar suni sanci da fayda etmedi. Sezayenle dogurdum. Spinal+epidural uygulandi 3300 gram dogdu kizim. Cok iyiyiz cok sukur. Ben cok yiprandim sadece. Ama boylesi hayirliymis. Myom varmis rahmimde ultrasonlarda gounmemisti Onu da almislar ameliyatta
Çok geçmiş olsun. Allah hayırlı evlat etsin. Geçmiş bitmiş, İnşallah kolayda toparlanırsın. Bende muhtemelen sezeryana girerim. Hayırlısı bebişler sağlıklı olsun da çokta önemli değil.Geldi sezaryenle Oncesi cok eziyetli oldu ama dogum kolaydi cok sukur
Aynen ya yarı kirkimiz cikiyo yarınDilek doğurcam doğurcam derken 19 gün geçmiş yavrum yagünler akıyor
Ağda bile yeter bence doğuruyo sanmaya yorulmayaÖyleymiş galiba Dilek. Bir koşu ağdaya gittim, nevresimleri değiştim, banyoları yıkadım, yemek yaptım. Şu an kocamla oturup bekliyoruz doğurmamı.Hani bu sefer doğuruyordun sen diyor. Gözlerin hiç doğuracak gibi bakmıyor diyor. Ama çok yaklaştım. Gerçekten çok fena karnım ağrımıştı.
Gözün aydın canım hayırlısı olsunKizlar suni sanci da fayda etmedi. Sezayenle dogurdum. Spinal+epidural uygulandi 3300 gram dogdu kizim. Cok iyiyiz cok sukur. Ben cok yiprandim sadece. Ama boylesi hayirliymis. Myom varmis rahmimde ultrasonlarda gounmemisti Onu da almislar ameliyatta
Gözünüz aydın canım Allah size hayırlı evlat eylesin kızınızıKizlar suni sanci da fayda etmedi. Sezayenle dogurdum. Spinal+epidural uygulandi 3300 gram dogdu kizim. Cok iyiyiz cok sukur. Ben cok yiprandim sadece. Ama boylesi hayirliymis. Myom varmis rahmimde ultrasonlarda gounmemisti Onu da almislar ameliyatta
Bende senin gibi oldum banada geçmiyor vakitAynen ya yarı kirkimiz cikiyo yarınhamileyken hiç gecmiyodu ama
Gözünüz aydın canım. Geçmiş olsun sana da. Bol sütlü günler diliyorum :)Kizlar suni sanci da fayda etmedi. Sezayenle dogurdum. Spinal+epidural uygulandi 3300 gram dogdu kizim. Cok iyiyiz cok sukur. Ben cok yiprandim sadece. Ama boylesi hayirliymis. Myom varmis rahmimde ultrasonlarda gounmemisti Onu da almislar ameliyatta
Bebeğine iyi iyi emzir en güzelini onlar yapıyor çünkü bide şimdilik normal gibi ilk zamanlar biraz acıyor bebisler iyi ememiyor ama düzelir insaallahKızlar ben Çarşamba günü tansiyon nedeniyle 38+5te sezaryen oldum, oğlum 2620 Gr doğdu, zayıf olduğu için tam emme kuvveti yoktu ilk günler sütüm de gelmedi ama dün baya bı şişti göğüslerim süt geldi bu sefer de süt bezeleri ortaya çıktı bebeğim kuvvetli ememedigi için. Göğüs pompasiyla sagiyorum emzirmeye çalışıyorum sıcak uygulama yapıyorum ama tam bosaltamiyorum göğüsleri.. bu durumu yaşayan var mı aranızda ya iki gündür canım acıyor çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?