2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Amaan bı sürü doğum olmuş olacaklarda var sağlıkla doğsun büyüsün hepimizinki inşallah..doguracaklara rabbim kolayliklar versin inşallah bı aj önce kavuşun bayram sekerlerine gözlerim doluyo lahusa modu açık kaldı benim yine

Su gelirken illaki o sıcaklık hissediliyor değil mi kızlar İnş doğumun olmuştur sağlıklı bir şekilde

Canim her sey dogal akışında olmasi cok guzel doktoruna guven bence kolaylıkla olsun insallah
Hurmaya basladin mi ?
Benim de suyum geldi sonradan canim cok sukur dogdu bambaska bi duyguymuş gercekten cok sukur ikimiz de iyiyiz
Suyun nasil geldi tarif edebilirsin biraz, hayirli olsun burada

Maşallah çok uzun sürmemiş ne güzel ya off aramızda 1 gün var ama bende daha tık yok Allah analı babalı sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin inşallah
O kadar hızlı oldu ki her sey ben de hala inanamıyorum hic belli olmuyo gerçekten bebislere bir anda sizin de gelebilir hazirlikli olun aminn insallah siz de saglikla kucaginiza alin insallah
Canim her sey dogal akışında olmasi cok guzel doktoruna guven bence kolaylıkla olsun insallah
Hurmaya basladin mi ?

Suyun nasil geldi tarif edebilirsin biraz, hayirli olsun burada
Tesekkur ederimm ilk idrara ciktigimda pembe kirmizi arasi bi renk vardi idrarda, sonra yatağa gittim ufak ufak islanmaya basladi kulodum akinti sandim hatta ayaga kalktigimda baya su geldi anlamamak mumkun degil onu durmuyo cunku. Hep merak ediyodum ve korkuyodum suyun ansizin gelmesinden basima geldi

sizinle aynı tarihimiz varmış :) tebrikler. ben daha bekliyorum, doğum kanalına girmemiş gözüktü en son yapılan kontrolde. ama kısmet olursa bu haftayı da geçirmek istiyorum :)
güle güle büyütün.

Kızlar sancı olunca mide bulanır mı ? Dün gece çok karnım ağrıdı midem bulandı kustum. Su vs gelmedi, yattım uyudum geçti. Bugünde bayram alışverişine çıktık hemde kızıma leğen sünger falan aldım. Yine karnıma sancı girip midem bulanıyor. Belimde hiç ağrı yok, kasıklarımda baskı falanda yok. Tuvalet hissi de yok, bebeğin hareketleri de her zamanki gibi. İnşallah sancıdır geçince doktora da gidemiyorum dün 3 saat sürdü mesela tam gidecekken geçti. Bügünde yarım saat sürüp geçti.

Kizlar dependin icine steril pamuklu ped koyuyorum hastaneden vermislerdi. Bitti o simdi normal ped kullanilir mi sizce? Yoksa alalim mi steril pamuklu pedden? Gazli bez gibi bi sey.

Sizler ne kullaniyorsunuz veya kullandiniz dogumdan sonra?

Kizlar dependin icine steril pamuklu ped koyuyorum hastaneden vermislerdi. Bitti o simdi normal ped kullanilir mi sizce? Yoksa alalim mi steril pamuklu pedden? Gazli bez gibi bi sey.

Sizler ne kullaniyorsunuz veya kullandiniz dogumdan sonra?
Ben hastanede depend kullandım içine herhangi bir şey vermediler bana canım taburcu olurken normal pede geçtim, hala da normal ped kullanıyorum

Benim yeterli geliyor canım normal regl gibi
Bir de sey sorayim size bebisin elleri soguk oluyor ya ama baska yerleri sicak, burnu bi tik soguk gibi. Usuyor mu ola ki ya? Sizlerinde oyle mi?

Yani usudugu ensesinden fln anlasilir eli ayagi soguk olabilir derler ama bi bilemedim

Bir de sey sorayim size bebisin elleri soguk oluyor ya ama baska yerleri sicak, burnu bi tik soguk gibi. Usuyor mu ola ki ya? Sizlerinde oyle mi?

Yani usudugu ensesinden fln anlasilir eli ayagi soguk olabilir derler ama bi bilemedim
İlk günler bizimde eller soğuktu..ben ayaklara ekstra bı çift çorap giydiruyrm yani patikli altın üstüne..eskiler de hep der kafayı ayağı sıcak tutucaksin ellerde de eldivenleri takılı hep burun içinde hastanedeyken bende farketmistim soğuktu ama üşüme gibi bi durum olmadı şükür

Yorgunluktan ağrı olmustur sancı olsa geçmez zaten canim..bide düzenli aralıklarla gidip gelir sancı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…