- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 37
Benim de suyum geldi sonradan canim cok sukur dogdu bambaska bi duyguymuş gercekten cok sukur ikimiz de iyiyizBenim suyum ilk basta şeffaftı normal su gibiydi daha sonra pembemsi olmuştu canım, sancılar daha sonra başladı
Tahmin etmiştimBenim de suyum geldi sonradan canim cok sukur dogdu bambaska bi duyguymuş gercekten cok sukur ikimiz de iyiyiz
Aminn cok teşekkür ederimTahmin etmiştimMaşallahh Allah analı babalı büyütsün size bağışlasın
Maşallah çok uzun sürmemiş ne güzel yaAminn cok teşekkür ederim
Su gelirken illaki o sıcaklık hissediliyor değil mi kızlar İnş doğumun olmuştur sağlıklı bir şekildeBenimki az da degil. Bi 4-5 kez daha oldu Biraz daha beklicem tamamen bosalir mi qcaba diye Bi turlu emin hissedemiyorum Doktorum cok uzak oldugu icin kosup gitmek istemiyorum. Burdaki devlrt hastanesine kontrole giderim acile birazdan. Gerci o bile uzak sayilir
Canim her sey dogal akışında olmasi cok guzel doktoruna guven bence kolaylıkla olsun insallahSağol tecrübelerini paylaştığın için. Ayrıca da çok geçmiş olsun. Evet bebeğin gelesi yoksa sanırım ne yapsan nafile :) benim kızımda hep haftasına göre zayıftı, doğmaya doğmaya 4 kilo oldu :) İnşallah kolaylıkla geçer benimde
Çevremde bilhassa KV kafamı karıştırıyor. Gününe vardır doktor yanlış hesaplıyor günü gelse gelir bir dur diye diye aklıma girdi benimde
Suyun nasil geldi tarif edebilirsin biraz, hayirli olsun buradaBenim de suyum geldi sonradan canim cok sukur dogdu bambaska bi duyguymuş gercekten cok sukur ikimiz de iyiyiz
O kadar hızlı oldu ki her sey ben de hala inanamıyorumMaşallah çok uzun sürmemiş ne güzel yaoff aramızda 1 gün var ama bende daha tık yok Allah analı babalı sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Tesekkur ederimmCanim her sey dogal akışında olmasi cok guzel doktoruna guven bence kolaylıkla olsun insallah
Hurmaya basladin mi ?
Suyun nasil geldi tarif edebilirsin biraz, hayirli olsun burada
sizinle aynı tarihimiz varmış :) tebrikler. ben daha bekliyorum, doğum kanalına girmemiş gözüktü en son yapılan kontrolde. ama kısmet olursa bu haftayı da geçirmek istiyorum :)O kadar hızlı oldu ki her sey ben de hala inanamıyorumhic belli olmuyo gerçekten bebislere bir anda sizin de gelebilir hazirlikli olun aminn insallah siz de saglikla kucaginiza alin insallah
Tesekkur ederimmilk idrara ciktigimda pembe kirmizi arasi bi renk vardi idrarda, sonra yatağa gittim ufak ufak islanmaya basladi kulodum akinti sandim hatta ayaga kalktigimda baya su geldi anlamamak mumkun degil onu durmuyo cunku. Hep merak ediyodum ve korkuyodum suyun ansizin gelmesinden basima geldi
Hayirlisi olsun saglikla kucagina al insallah..Suni sanci aldim Saatler oldu Hala acilma cok az Buyuk ihtimal sezaryene dönecek 1 saat daha beklicez
Ben hastanede depend kullandım içine herhangi bir şey vermediler bana canım taburcu olurken normal pede geçtim, hala da normal ped kullanıyorumKizlar dependin icine steril pamuklu ped koyuyorum hastaneden vermislerdi. Bitti o simdi normal ped kullanilir mi sizce? Yoksa alalim mi steril pamuklu pedden? Gazli bez gibi bi sey.
Sizler ne kullaniyorsunuz veya kullandiniz dogumdan sonra?
Yeterli geliyo normal ped yani degil miBen hastanede depend kullandım içine herhangi bir şey vermediler bana canım taburcu olurken normal pede geçtim, hala da normal ped kullanıyorum
Benim yeterli geliyor canım normal regl gibiYeterli geliyo normal ped yani degil mi
Bir de sey sorayim sizeBenim yeterli geliyor canım normal regl gibi
İlk günler bizimde eller soğuktu..ben ayaklara ekstra bı çift çorap giydiruyrm yani patikli altın üstüne..eskiler de hep der kafayı ayağı sıcak tutucaksinBir de sey sorayim sizebebisin elleri soguk oluyor ya ama baska yerleri sicak, burnu bi tik soguk gibi. Usuyor mu ola ki ya? Sizlerinde oyle mi?
Yani usudugu ensesinden fln anlasilir eli ayagi soguk olabilir derler ama bi bilemedim
Yorgunluktan ağrı olmustur sancı olsa geçmez zaten canim..bide düzenli aralıklarla gidip gelir sancıKızlar sancı olunca mide bulanır mı ? Dün gece çok karnım ağrıdı midem bulandı kustum. Su vs gelmedi, yattım uyudum geçti. Bugünde bayram alışverişine çıktık hemde kızıma leğen sünger falan aldım. Yine karnıma sancı girip midem bulanıyor. Belimde hiç ağrı yok, kasıklarımda baskı falanda yok. Tuvalet hissi de yok, bebeğin hareketleri de her zamanki gibi. İnşallah sancıdırgeçince doktora da gidemiyorum dün 3 saat sürdü mesela tam gidecekken geçti. Bügünde yarım saat sürüp geçti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?