Canım iki saatte bi en az 30 mg yeter mi.Sana bunu yazarken helva ile rezene yiyorumverdiğim kilolar bana helva olarak geri dönüyor sanki şaka bı yana gelsin yeter ki..yarın ondan yada bestlak Alcam ikisini önerdiler denicem bakalım..hiç anama benzememisim üç kiziz ucumuzude ikişer sene emzirmis kadın aksine ucumuzunde sütü hep azdı..bilmem genetik mi ama bı umut emziriyorum hep ben mama meme karışık gidiyorum şimdilik
O bende bayadır var canım ayaklar tam midemde kafasını mesaneme sokuşturuyor ağrıda yapıyorKızlar ya bişey sorucam, kasılmam ya da ağrım hiç yok ama bebeğim doğum pozisyonunda , kafasını bastırıyor sanırım 2 gecedir 30 saniye falan sürüyo sanki ayaklarıylada geriniyor gibi yapıyor o sırada vajinada inanılmaz ağrı hissetmeye başladım ve idrar torbasında sanırım bunu yaşayan var mı ? Normal mi doğum ile ilhili mi acaba ?
Aminnn ins. Cnm hepimize kolay dogum nasip etsin rabbimVaktini bekliyor minnoşRabbim en hayırlı zamanı yazmıştır doğumunu gelir inşallah anneciğini çok üzmeden
İlk ikisini kendi dr.um yapti kasmadim hic agrisiz gectiÇatı muayenesi zormu oluyor
Öyle demişti bebek hemşiresi bize.. yenidoğan için yeterli demişti ilerde çoğalacakmisCanım iki saatte bi en az 30 mg yeter mi.
Ayy rahatladım canım çok sağol ya gerçekten dün gece ve sabaha kadar o kadar çok oldu ki geliyor sandımO bende bayadır var canım ayaklar tam midemde kafasını mesaneme sokuşturuyor ağrıda yapıyor
Kanala girmeye çalışıyorda olabilir e girsinler artık bi zahmetAyy rahatladım canım çok sağol ya gerçekten dün gece ve sabaha kadar o kadar çok oldu ki geliyor sandım
30 cc 5. Gün için çok iyi değil mi ya ben ilk oglumda hatırlıyorum da 15_20. Günlerde anca okadar geliyordu. Bide kafaya takmamak lazım meme mama diye ilerleyin kafaya takmayın hep zamanla artacak diye düşünün inan ne şu ne çay ne o ne bu en önemli süt arttırıcı moral ve rahat kafa3 litre su iciyrm günde..hurma ceviz fındık badem yiyorum bide rezene benimde 5.gun geldi..ama yetmiyoriki gogsude sagiyorum arada 30cc bile cikmiyo..dün gündüz ve gece sadece emzirdim denemek için bütün gece çiş yapmadı ve kan gibi leke vardı bezinde.. doğduktan sonra 3.gunde aynı şey olmuştu susuz kalmış yani yine benim sütler bı ise yaramiyo kisaca..mama memeye devam malt içeceği de aldım o da yaramadı bana ne yapacağımı şaşırdım..aksine yavrumda sürekli emmekten meme bağımlısı oldu
İki saatte bi kalkıyorsun demi canım.Ben gece bi tanesine kalkamamışımÖyle demişti bebek hemşiresi bize.. yenidoğan için yeterli demişti ilerde çoğalacakmis
Amin amin aminAllah tez zamanda sağlıkla kavuştursun birbirinizehayırlı olsun
Amin amin aminMerhaba bende 35 haftanın içinde şeker tansiyon ve suda azalma sebebi ile erken doğum yaptım bebeğim düşük kiloda doğduğu için küvözde 10 gün oldu çok şükür gün gün daha iyi oluyor Rabbim hayırlısı ile sizinde benimde evimize getirmemizi nasip etsin inşallahdualarım sizinle sen sütüne odaklan bol bol sağıp götür her damlası şifa olsun kuzularımıza inşallah.
15.gun hala aynı cikiyo süt..bugün muayene vardı mama meme devam dedi Dr..geldiği kadar emecek napalim artık takmamaya çalışıyorum olduğu kadar30 cc 5. Gün için çok iyi değil mi ya ben ilk oglumda hatırlıyorum da 15_20. Günlerde anca okadar geliyordu. Bide kafaya takmamak lazım meme mama diye ilerleyin kafaya takmayın hep zamanla artacak diye düşünün inan ne şu ne çay ne o ne bu en önemli süt arttırıcı moral ve rahat kafa
Alarm kuruyoruz ama hep alarmdan önce kendi kalkiyo beni emince saat başı kalkiyoİki saatte bi kalkıyorsun demi canım.Ben gece bi tanesine kalkamamışımkaç gündür uykusuzluk mahvetti
Amin inşallah bu dönemde moralimizi yüksek tutmamız lazım biz iyi olalım ki evlatlarımız da bunu hissetsin. Rabbim bütün yavrulara şifa versin inşallahAmin amin aminaynen canım moralimi bozmamaya çalışıyorum. Emin ellerdeler şifalarina kavuşup gelecekler inşallah.
Su hiç bı zaman birden bosalmaz canım..Dr una bı bildir..istemsiz su geldiyse amniyon olabilir..benim evde birden çok geldi ama hastaneye gidene kadar ve hastanede de gelmeye devam etti..Arkadaslar az once tuvalete gittigimde idrarimi yaptiktan sonra, temizlenip kalkana kadar birden biraz daha , sanki idrar gibi degil, istemim disinda bi su bosaldi gibi hissettim. Ama miktari cok fazla degil. Bildigim kadariyla su gelince cok fazla bosaliyormus. Eger suyum gelmeye basladiysa devami gelir heralde diyip ciktim tuvaletten , 15 dk falan oldu bisy yok. Simdi de supheye dustum. Suyun tamami o kadar olamaz heralde degil minasil desem idrarin yarisindan azdir. Suyum gelmis bitmis olabilir mi ki?
Tamam doktorla da goruseyim Ama bosalinca bitmiyor di mi, devm ediyor. Yani su an devam etmedigine gore ya devam edecektir ya da suyum degildir o heralde. Endiselnmeye gerek yoktur insallahSu hiç bı zaman birden bosalmaz canım..Dr una bı bildir..istemsiz su geldiyse amniyon olabilir..benim evde birden çok geldi ama hastaneye gidene kadar ve hastanede de gelmeye devam etti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?