2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Canım iki saatte bi en az 30 mg yeter mi.

O bende bayadır var canım ayaklar tam midemde kafasını mesaneme sokuşturuyor ağrıda yapıyor

Çatı muayenesi zormu oluyor
İlk ikisini kendi dr.um yapti kasmadim hic agrisiz gecti
Ama sonradan sanci olunca nobetci dr denk geldi o biraz acitti
Ki dedim artik nisan gelir ama olmadi

Karnımda bir ağrı var,kasiklarımda birsey yok ama ust bolgede anlayamiyorum da afedersiniz gaz mı wc mi , bebek hareketleri de normal ama , bu sekilde dogum belirtisi gosteren varmiydi arkadaslar
Benim kızda kasiklarda adet agrisi vardı boyle birsey yasamadim ama ...

30 cc 5. Gün için çok iyi değil mi ya ben ilk oglumda hatırlıyorum da 15_20. Günlerde anca okadar geliyordu. Bide kafaya takmamak lazım meme mama diye ilerleyin kafaya takmayın hep zamanla artacak diye düşünün inan ne şu ne çay ne o ne bu en önemli süt arttırıcı moral ve rahat kafa

Amin amin amin aynen canım moralimi bozmamaya çalışıyorum. Emin ellerdeler şifalarina kavuşup gelecekler inşallah.

15.gun hala aynı cikiyo süt..bugün muayene vardı mama meme devam dedi Dr..geldiği kadar emecek napalim artık takmamaya çalışıyorum olduğu kadar

Selam arkadaşlar. Muayeneye gittim. Sancım çıkmadı. Bebek hareketleri de azdı. Yarımşar saat aralıklarla 3 kez nts ye girdim. Tatlı yemekten fena oldum artık. Doppler ultrason a girdim. Her gittiğim de giriyorum zaten. Suyum falan yeterliymiş. Bebiş bayağı kilo aldı. 2 haftada 2.800 den 3.680 e çıkmış. Daha fazla almadan doğursam keşke. Artık 2 günde bir muayeneye gelmen lazım dedi. Tansiyonum da yükseliyor bu aralar ondan kaynaklı sanırım hala yukarıda doğum kanalına girmemiş kızım. Bayramı da geçiricem ben bu gidişle

Amin amin amin aynen canım moralimi bozmamaya çalışıyorum. Emin ellerdeler şifalarina kavuşup gelecekler inşallah.
Amin inşallah bu dönemde moralimizi yüksek tutmamız lazım biz iyi olalım ki evlatlarımız da bunu hissetsin. Rabbim bütün yavrulara şifa versin inşallah

Arkadaslar az once tuvalete gittigimde idrarimi yaptiktan sonra, temizlenip kalkana kadar birden biraz daha , sanki idrar gibi degil, istemim disinda bi su bosaldi gibi hissettim. Ama miktari cok fazla degil. Bildigim kadariyla su gelince cok fazla bosaliyormus. Eger suyum gelmeye basladiysa devami gelir heralde diyip ciktim tuvaletten , 15 dk falan oldu bisy yok. Simdi de supheye dustum. Suyun tamami o kadar olamaz heralde degil mi nasil desem idrarin yarisindan azdir. Suyum gelmis bitmis olabilir mi ki?

Su hiç bı zaman birden bosalmaz canım..Dr una bı bildir..istemsiz su geldiyse amniyon olabilir..benim evde birden çok geldi ama hastaneye gidene kadar ve hastanede de gelmeye devam etti..

Su hiç bı zaman birden bosalmaz canım..Dr una bı bildir..istemsiz su geldiyse amniyon olabilir..benim evde birden çok geldi ama hastaneye gidene kadar ve hastanede de gelmeye devam etti..
Tamam doktorla da goruseyim Ama bosalinca bitmiyor di mi, devm ediyor. Yani su an devam etmedigine gore ya devam edecektir ya da suyum degildir o heralde. Endiselnmeye gerek yoktur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…