- 15 Temmuz 2020
- 3.485
- En iyi cevaplar
- 2
- 6.357
- 108
- 30
Yaaa çok şaşırdım. İnanmıyorum aniden mi oldu. Sende kızına kavuşuyorsunnn. Muhtemelen kavuşmuşsundur. Allah analı babalı büyütsün canımKızlar bugun yazmıştım 26sına sezeryan günü aldık çatı muayenesinde çok zorlandım diye. gece 4 gibi buyuk tuvaletim gelmiş gibi ağrı ile uyandım düzenli olarak devam etti sonra suyum geldi ilk sızıntı gibiydi sonra arttı, 2 cm açıklık çıktı muayene oldum bu sefer daha kolaydı canım acımadı çatım çok darmış, yatışım yapıldı 8 bucuk gibi sezeryana gireceğim. Dua edin
Ben de kaldımmmm. Lawyerle günümüz aynı bak ondada hiçbir şey yok diyordum, sabah oda doğurdu. Son 10 günüm bende ne sancı ne bir şeySanki grupta bir biz kaldık :) benim de bugün 37. Hafta başladı. 11-13 Mayıs gözüküyor beklenen tarih. Gruptaki arkadaşların deneyimi sebebiyle her an doğuracakmışım gibi geliyor :)
temsili olarak mayıs anneleri biz olalım bari :) ben daha bugün resmi izne ayrılıyorum. evde kendime ayıracağım bir hafta olsun istiyorum :) bir yandan da doktorun kısmi olarak bayram tatili yapma ihtimali var, o yüzden 11 mayıs olursa daha iyi olur benim için.Ben de kaldımmmm. Lawyerle günümüz aynı bak ondada hiçbir şey yok diyordum, sabah oda doğurdu. Son 10 günüm bende ne sancı ne bir şey
Sezeryan mı ki seninde. Ben 32. Haftadan ayrıldım. Doğumdan sonra bir süre ara vericem zaten. Bebiş 1 yaşa gelene kadar. Özel sektörde çalışıyordum. Ben normal doğum yapıcam da ondan hiç belli değil 2 Mayıs 41. Hafta oluyor bende. Bu aralar gelse fena olmaz :)temsili olarak mayıs anneleri biz olalım bari :) ben daha bugün resmi izne ayrılıyorum. evde kendime ayıracağım bir hafta olsun istiyorum :) bir yandan da doktorun kısmi olarak bayram tatili yapma ihtimali var, o yüzden 11 mayıs olursa daha iyi olur benim için.
Sezeryan mı ki seninde. Ben 32. Haftadan ayrıldım. Doğumdan sonra bir süre ara vericem zaten. Bebiş 1 yaşa gelene kadar. Özel sektörde çalışıyordum. Ben normal doğum yapıcam da ondan hiç belli değil 2 Mayıs 41. Hafta oluyor bende. Bu aralar gelse fena olmaz :)
Ne çok emoji kullanmışım be sinirlerim bozuldu galibaYeni giriyorum siteye çok mesaj birikmiş okuyamayacağım ama sanırımDilekbltylmz1 doğum yapmış gözün aydın olsun canım iyisinizdir inşallah?
gulrecelim Ay anca alışıyor bünyem ya tek ilgileniyorum yoruldum yani ne yalan söyleyeyim kafamı yasladığım yerde uyuyuveriyordum dün iftar için eşim bir yemek istedi canı çekmiş ama gaz yapıcı bir yemek ve benim hiç aklıma bile gelmedi gaz maz gayet onla birlikte gömdüm oldu olacak kuru fasulye yeseydim çocuğu iyice bomba etseydim yani tövbe estağfurullah akşamdan beri kafamın içinde uykulaaarr haram olduuu çalıyor ne uyuyor ne yiyor doğru düzgün gaz yüzünden gaz damlası verdim bakalım halledicez inşallah bee
Sağolasın canım iyiyiz..sütümuz geldi lakin meme bağımlısı oldu benimkiYeni giriyorum siteye çok mesaj birikmiş okuyamayacağım ama sanırımDilekbltylmz1 doğum yapmış gözün aydın olsun canım iyisinizdir inşallah?
gulrecelim Ay anca alışıyor bünyem ya tek ilgileniyorum yoruldum yani ne yalan söyleyeyim kafamı yasladığım yerde uyuyuveriyordum dün iftar için eşim bir yemek istedi canı çekmiş ama gaz yapıcı bir yemek ve benim hiç aklıma bile gelmedi gaz maz gayet onla birlikte gömdüm oldu olacak kuru fasulye yeseydim çocuğu iyice bomba etseydim yani tövbe estağfurullah akşamdan beri kafamın içinde uykulaaarr haram olduuu çalıyor ne uyuyor ne yiyor doğru düzgün gaz yüzünden gaz damlası verdim bakalım halledicez inşallah bee
Benimde bugun işte son günümtemsili olarak mayıs anneleri biz olalım bari :) ben daha bugün resmi izne ayrılıyorum. evde kendime ayıracağım bir hafta olsun istiyorum :) bir yandan da doktorun kısmi olarak bayram tatili yapma ihtimali var, o yüzden 11 mayıs olursa daha iyi olur benim için.
kırmızı damar gibi mi görünüyor? bi günde oluyormuş diyorlar hep bende takipteyim38+ larda inan 1 gecede oluşuyor. Bende hiç yoktu. Sabahına baktım alt karnım da bir sürü ufak kırmızı çatlaklar var. Hatta ne güzel karnım hiç çatlamadan doğururum artık bu saatten sonra diyordum
çatladğnı doğumdan sonra anlayanlarda oluyormuş. bi de göbeğimi göremediğim için arada endişe ediyorumBildigim kadariyla kırmızı damar gibi oluyor , ama benim ilk dogumda gobegin ileri dogru cok gitmisti gobek deligim cok acılmıstı derisi incelmisti. Catlak olmadi sanıyordum cunku kirmizilik yoktu. Dogumdan sonra karın inip toparlaninca beyaz beyaz 3 4 cizgi gozukuyordu ama cok ince. Simdi yine gobegim cok sivri govek deligmin orda kızımdan kalan beyazliklar parlak olarak belli oluyor .
benmde bir haftam kaldıBenimde bugun işte son günüm haftasonu icin de temizlik toparlama genel kontrolleri yapicam
Bizim tarihlerde aynı belirtilerde ne karnım düştü ne de sancım mancı tepikleyip duruyor benim kibana salı günü dr. hiç bir emare yok dedi :) bir bakmışız ben 42. haftayı zorlayan oluyorum
haftaya cumartesi tekrar çağırdı bakalım. arkadaşlarım da karnın düşmedi, doğum uzak diyorlar. ilk çocuk olunca deneyimim yok :)
benimki de hareketli çokBizim tarihlerde aynı belirtilerde ne karnım düştü ne de sancım mancı tepikleyip duruyor benim kibiz sonlara kalcaz belli
Ohhh misssbenmde bir haftam kaldısonrasında hyatış ve bebiş bekleme zamanları..
Benmki makat geliş dönmezse sezoOhhh misss1 hafta musade eder belki bebisler dinleniriz hızlı mayıs bebislerine katılcak mı bakalim bizimkiler
Gece başlıyor birde tam yatacağım zaman o topalak kafasını mesaneme mesaneme sokuşturuyor tuvalete gitmekten uyuyamıyorumbenimki de hareketli çokhani son aylar yeri azalıyordu. bizim bebiş de sizin bebiş ölçülerinde aynı kilo ve boy :) hayırlısı olsun bizim için.
rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin. hayırlı haberlerle inşallahKızlar bugun yazmıştım 26sına sezeryan günü aldık çatı muayenesinde çok zorlandım diye. gece 4 gibi buyuk tuvaletim gelmiş gibi ağrı ile uyandım düzenli olarak devam etti sonra suyum geldi ilk sızıntı gibiydi sonra arttı, 2 cm açıklık çıktı muayene oldum bu sefer daha kolaydı canım acımadı çatım çok darmış, yatışım yapıldı 8 bucuk gibi sezeryana gireceğim. Dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?