2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Ay benimde mi aşağı indi acaba. Vajinada baskı hissetmiyorum ama. Benimde 2 günde oldu valla şok oldum. Öncesinde hiç yoktu. Kırmızı ve ufak ufak bir sürü çatlağım oldu
Hindistan cevizi yagi kullanmanizi oneririm catlaklar icin
Tabi olusmadan surmek en onemlisi ama ilerlemesin dikkat et
Ben surekli surdum olmadi cok sukurr
Ama ilk gebeligim degil oncekilerdede olmamisti ilkinde bitek bi iki tane kucuk belimin yanlarinda war

Diz çökerek değilde çömelerek yapmak daha etkili canım Ek olarak günde 1-2 tur çömelip paytak paytak yürüyebilirsin. ‘Activating labor’ adında bir video var ordaki hareketleri de yapabilirsin.
Çömelip oturamıyorum, ayaklarımın altı ve ağırıyor ve uyuşuyor malesef , birde belim tutuluyor :)

Kızlar bu sabah sezeryanım olacak, bebiş çok küçük. Amniyon suyumun fazlalığından dolayı bazı riskler var. Heyecan korku sevinç karmakarışığım uyuyamıyorum. Dua edin olur mu?
İnş herşey güzel olacak canım ani mi karar verildi sezeryana

Kızlar bugun yazmıştım 26sına sezeryan günü aldık çatı muayenesinde çok zorlandım diye. gece 4 gibi buyuk tuvaletim gelmiş gibi ağrı ile uyandım düzenli olarak devam etti sonra suyum geldi ilk sızıntı gibiydi sonra arttı, 2 cm açıklık çıktı muayene oldum bu sefer daha kolaydı canım acımadı çatım çok darmış, yatışım yapıldı 8 bucuk gibi sezeryana gireceğim. Dua edin

Hadi gozun aydin saglikla al insallah kucagina

Bu ekşınlar niye hep gece oluyo acaba ya

Annesine kavuşmak isteyen bir miniko daha sağlıcakla alın kucağınıza

Kendi gununu kendi belirleyen bir bebis daha saglikla gelsin bebis

Ne kadar atraksiyonlu bir grubuz dunden beri 4 dogum yapan/yapacak hastanede olan arkadasimiz var sanirim. Darısı biz kalanların basına onumuzdeki haftada biz kalanlar patır patır dogururuz gibime geliyor ben şu yarınki gosteriyi bir atlatayim squatlar merdiven in cıklar baslıyorum arkadaslar

Sanki grupta bir biz kaldık :) benim de bugün 37. Hafta başladı. 11-13 Mayıs gözüküyor beklenen tarih. Gruptaki arkadaşların deneyimi sebebiyle her an doğuracakmışım gibi geliyor :)

Sanki grupta bir biz kaldık :) benim de bugün 37. Hafta başladı. 11-13 Mayıs gözüküyor beklenen tarih. Gruptaki arkadaşların deneyimi sebebiyle her an doğuracakmışım gibi geliyor :)
Benimde pazar gunu 37+0 doktorum 6 mayisa gun verdi ama beklemez o zamana kadar da dedi kızımda 38+0 da dogdugu icin bekliyorum bende her agrida doguruyormuyum acaba diyorum

Benimde pazar gunu 37+0 doktorum 6 mayisa gun verdi ama beklemez o zamana kadar da dedi kızımda 38+0 da dogdugu icin bekliyorum bende her agrida doguruyormuyum acaba diyorum
bana salı günü dr. hiç bir emare yok dedi :) bir bakmışız ben 42. haftayı zorlayan oluyorum
haftaya cumartesi tekrar çağırdı bakalım. arkadaşlarım da karnın düşmedi, doğum uzak diyorlar. ilk çocuk olunca deneyimim yok :)

mayısı kapanışını yaparsın artik ama oyle dusunme benim ilkinde doktorum 3 gunde bir cagiriyordu 3 gun once hicbisey yoktu , o aksam bi anda bi sancı basladı dogdu baslarda insallah erken gelmezler derken simdide cok bekletmezler diyoruz ama sonlara dogru artik bi de dogumlar baslayinca insan sabırsızlanıyor

bende çatlarım ama anlamam diye korkuyorum nasıl oluşuyor çatlaklar
38+ larda inan 1 gecede oluşuyor. Bende hiç yoktu. Sabahına baktım alt karnım da bir sürü ufak kırmızı çatlaklar var. Hatta ne güzel karnım hiç çatlamadan doğururum artık bu saatten sonra diyordum

Son düzenleme:
bende çatlarım ama anlamam diye korkuyorum nasıl oluşuyor çatlaklar
Bildigim kadariyla kırmızı damar gibi oluyor , ama benim ilk dogumda gobegin ileri dogru cok gitmisti gobek deligim cok acılmıstı derisi incelmisti. Catlak olmadi sanıyordum cunku kirmizilik yoktu. Dogumdan sonra karın inip toparlaninca beyaz beyaz 3 4 cizgi gozukuyordu ama cok ince. Simdi yine gobegim cok sivri govek deligmin orda kızımdan kalan beyazliklar parlak olarak belli oluyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…