- 21 Eylül 2021
- 3.626
- 10.580
- 158
- 30
Haftamiz da ayni gecen haftasonu da ayni belirtileri yaşamıştık. Cok heyecanlandirdin beni. Hadi hayirlisi insallah, allh kolaylık versinKızlar 18.30 gibi suyum geldi hastanedeyim 2 3 cm açılmam var doğumu bekliyorum benim için dua edin
Hindistan cevizi yagi kullanmanizi oneririm catlaklar icinAy benimde mi aşağı indi acaba. Vajinada baskı hissetmiyorum ama. Benimde 2 günde oldu valla şok oldum. Öncesinde hiç yoktu. Kırmızı ve ufak ufak bir sürü çatlağım oldu
Çömelip oturamıyorum, ayaklarımın altı ve ağırıyor ve uyuşuyor malesef , birde belim tutuluyor :)Diz çökerek değilde çömelerek yapmak daha etkili canımEk olarak günde 1-2 tur çömelip paytak paytak yürüyebilirsin. ‘Activating labor’ adında bir video var ordaki hareketleri de yapabilirsin.
İnş herşey güzel olacak canım ani mi karar verildi sezeryanaKızlar bu sabah sezeryanım olacak, bebiş çok küçük. Amniyon suyumun fazlalığından dolayı bazı riskler var. Heyecan korku sevinç karmakarışığım uyuyamıyorum. Dua edin olur mu?
Hadi gozun aydin saglikla al insallah kucaginaKızlar bugun yazmıştım 26sına sezeryan günü aldık çatı muayenesinde çok zorlandım diye. gece 4 gibi buyuk tuvaletim gelmiş gibi ağrı ile uyandım düzenli olarak devam etti sonra suyum geldi ilk sızıntı gibiydi sonra arttı, 2 cm açıklık çıktı muayene oldum bu sefer daha kolaydı canım acımadı çatım çok darmış, yatışım yapıldı 8 bucuk gibi sezeryana gireceğim. Dua edin
Annesine kavuşmak isteyen bir miniko dahaKızlar bugun yazmıştım 26sına sezeryan günü aldık çatı muayenesinde çok zorlandım diye. gece 4 gibi buyuk tuvaletim gelmiş gibi ağrı ile uyandım düzenli olarak devam etti sonra suyum geldi ilk sızıntı gibiydi sonra arttı, 2 cm açıklık çıktı muayene oldum bu sefer daha kolaydı canım acımadı çatım çok darmış, yatışım yapıldı 8 bucuk gibi sezeryana gireceğim. Dua edin
Saglikla gelsin insallahhKızlar bu sabah sezeryanım olacak, bebiş çok küçük. Amniyon suyumun fazlalığından dolayı bazı riskler var. Heyecan korku sevinç karmakarışığım uyuyamıyorum. Dua edin olur mu?
Kendi gununu kendi belirleyen bir bebis dahaKızlar bugun yazmıştım 26sına sezeryan günü aldık çatı muayenesinde çok zorlandım diye. gece 4 gibi buyuk tuvaletim gelmiş gibi ağrı ile uyandım düzenli olarak devam etti sonra suyum geldi ilk sızıntı gibiydi sonra arttı, 2 cm açıklık çıktı muayene oldum bu sefer daha kolaydı canım acımadı çatım çok darmış, yatışım yapıldı 8 bucuk gibi sezeryana gireceğim. Dua edin
Sanki grupta bir biz kaldık :) benim de bugün 37. Hafta başladı. 11-13 Mayıs gözüküyor beklenen tarih. Gruptaki arkadaşların deneyimi sebebiyle her an doğuracakmışım gibi geliyor :)Ne kadar atraksiyonlu bir grubuzdunden beri 4 dogum yapan/yapacak hastanede olan arkadasimiz var sanirim. Darısı biz kalanların basına onumuzdeki haftada biz kalanlar patır patır dogururuz gibime geliyor ben şu yarınki gosteriyi bir atlatayim squatlar merdiven in cıklar baslıyorum arkadaslar
Benimde pazar gunu 37+0Sanki grupta bir biz kaldık :) benim de bugün 37. Hafta başladı. 11-13 Mayıs gözüküyor beklenen tarih. Gruptaki arkadaşların deneyimi sebebiyle her an doğuracakmışım gibi geliyor :)
bana salı günü dr. hiç bir emare yok dedi :) bir bakmışız ben 42. haftayı zorlayan oluyorumBenimde pazar gunu 37+0doktorum 6 mayisa gun verdi ama beklemez o zamana kadar da dedi kızımda 38+0 da dogdugu icin bekliyorum bende her agrida doguruyormuyum acaba diyorum
bana salı günü dr. hiç bir emare yok dedi :) bir bakmışız ben 42. haftayı zorlayan oluyorum
haftaya cumartesi tekrar çağırdı bakalım. arkadaşlarım da karnın düşmedi, doğum uzak diyorlar. ilk çocuk olunca deneyimim yok :)
bende çatlarım ama anlamam diye korkuyorum nasıl oluşuyor çatlaklarKadindiyorki özel olarak çatlak kremi almamıştım. Her duştan sonra bebek yağı sürüyordum.
38+ larda inan 1 gecede oluşuyor. Bende hiç yoktu. Sabahına baktım alt karnım da bir sürü ufak kırmızı çatlaklar var. Hatta ne güzel karnım hiç çatlamadan doğururum artık bu saatten sonra diyordumbende çatlarım ama anlamam diye korkuyorum nasıl oluşuyor çatlaklar
Bildigim kadariyla kırmızı damar gibi oluyor , ama benim ilk dogumda gobegin ileri dogru cok gitmisti gobek deligim cok acılmıstı derisi incelmisti. Catlak olmadi sanıyordum cunku kirmizilik yoktu. Dogumdan sonra karın inip toparlaninca beyaz beyaz 3 4 cizgi gozukuyordu ama cok ince. Simdi yine gobegim cok sivri govek deligmin orda kızımdan kalan beyazliklar parlak olarak belli oluyor .bende çatlarım ama anlamam diye korkuyorum nasıl oluşuyor çatlaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?