• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Nihayet doğurdum kızlar 🥵Zorlu bir doğum oldu. Geçen salıdan bu yana 2cm açılmam vardı. Dün doktor elle muayene yaptı ve eve yolladı. Evde de gece az az sancım geldi. Sabah hastaneye geldim ve ilk kontrolde 3-4cm açılmam olduğu söylendi. Doktor tekrar alttan uyardı rahmi. Yatışım yapıldı sancı odasına alındım. Oradan doğumhaneye götürüldüm alttan tekrar uyarılma yapıldı suyum patlatıldı ve suni sancı verildi. Toplam 4 saat filan yoğun sancı çektim. Bebeğim iri olduğu için 5 dikişlik kesim var. Bebeğim 4.660kg 55cm.İsmini Mert Kayra koyduk. Bizimde hikayemiz bu şekilde. Allahım herkesi sağlıkla sıhhatle evladına kavuştursun inşallah 🙌🙌🙌
Maşallah ne cesaretli bir kadınsın onca handikapa rağmen dört kilo da olsa bu çocuğu normal doğuracağım dedin ve doğurdun ☺️💙güzel anne sağlıkla mutlulukla büyütün Mert Kayra’yı bize de dua edin ☺️🤲🏻

Karnım hiç çatlamamıştı. 2 gündür göbeğinin altında bir sürü kırmızı küçük çatlaklar oluştu :işsiz:

Herkes alttan muayene olmuş, doğumun başlaması için şart mı kızlar ya. Benim doktorum yapmıyor. Burada okudum oda yapar diye düşündüm doğum başlardı diye ama dedi ki sancılar başlayınca alttan muayene ediyorum ben. Öncesinde yapmıyormuş yani
Bizim dr 38 de yapıyorum demişti , bugün kontrol var bugün yapacak o_O:110::KK17:Ama yapmayan doktor da çok diye biliyorum yani önce yapılması şart değil diye biliyorum

Nihayet doğurdum kızlar 🥵Zorlu bir doğum oldu. Geçen salıdan bu yana 2cm açılmam vardı. Dün doktor elle muayene yaptı ve eve yolladı. Evde de gece az az sancım geldi. Sabah hastaneye geldim ve ilk kontrolde 3-4cm açılmam olduğu söylendi. Doktor tekrar alttan uyardı rahmi. Yatışım yapıldı sancı odasına alındım. Oradan doğumhaneye götürüldüm alttan tekrar uyarılma yapıldı suyum patlatıldı ve suni sancı verildi. Toplam 4 saat filan yoğun sancı çektim. Bebeğim iri olduğu için 5 dikişlik kesim var. Bebeğim 4.660kg 55cm.İsmini Mert Kayra koyduk. Bizimde hikayemiz bu şekilde. Allahım herkesi sağlıkla sıhhatle evladına kavuştursun inşallah 🙌🙌🙌
Ooo maşallah bebike gözünüz aydın canım saglikla büyüsün inşallah ismide çok guzel♥️🤲

Merhaba kizlar anca zaman bulup yazabiliyorum size spinal anestezi oldum önceki sezeryanımdan dolayı sikinti yasadim idrar torbami ve bagarsaklarimi baska yerlere dikmisler etmisler icimde heryer yapisikmis vs neyse fazla detay girmeyeyim ama spinal anestezim rahatti duymadim pek birsey kizim sekerden hic etkilenmemis son 3 hafta sekerim cikmsti diyetle sabit tutmustuk kiziminda sekeri vs dusmedi simdilik... cok da guzel emiyor sutum indi hemen sukurler olsun hic mama vermedik henuz ilerleyen gunlerde nolur blmiyrm 37+0 da alindi 3100 gr. 51 cm dogdu benim hikaayem de boyleydi kalan tum arkadaslara hayirli dogumlar diliyorum saglik sihhatle kavusun hepiniz insallah
Maşallah canım gözünüz aydın♥️ şekerden etkilenmemesine sevindim kilosuda masallah çok iyi..sağlıkla büyüsün yavrun ♥️🤲

Kızlar dünden beri kasıklarımda ağrı oluşuyor belden gelen değil yalancı sancı bumu oluyor ilk doğumumda hiç sancı çekmedim 38+2 günlüğüz
Herkeste bir olmaz canım ama benimde sadece kasıklarımdaydi..önemli olan düzenli gelip gitmesi kaç dk da bir kaç saniye oldugunu not et ona göre hareket edersin düzenli ise Dr na bildir

Dünden beridir midem çok kötü hem yanıyor hem hem sürekli bulantı. Gece de uyuyamadım. Aklıma olumlu olumsuz bi sürü şey geliyor. Stres yaptım sanırım. Endişe tedirginlik korku bi yandan bebeğime kavuşma arzusu bu kadar karıştıgımı hiç hatırlamıyorum. Ben neden panik oldum ki 🥺🥺 sakinleşemiyorum

Selamlar, ya ben foruma girip birikmislerden başlayayım okumaya derken uyuyakaliyorum hep 😅
Benim bebenin uyku saatleri çok dengesiz, gece 12-1 gibi uyanıyor, sabah 6ya kadar uyanık. Kucağımda uyuyor, bıraktığım gibi uyanıyor falan. Gece uykusunu alamayınca da gün içinde sersem gibi oluyorum. Gündüz de uyuma huyum yok pek, dinlenemiyorum o yüzden.

Doğum yapanlara hayirli olsun, Allah birbirinize bağışlasın ❤️

Benim şeker doğumdan 1 gün sonra normale dönmüştü, şu an diyetisyenden 2 aylık aldığım için emziren anne olarak devam ediyorum. Kahvaltida bir tatlı kaşığı bal/recele bile izin verdi. Nasıl özlemişim anlatamam😅

Dünden beridir midem çok kötü hem yanıyor hem hem sürekli bulantı. Gece de uyuyamadım. Aklıma olumlu olumsuz bi sürü şey geliyor. Stres yaptım sanırım. Endişe tedirginlik korku bi yandan bebeğime kavuşma arzusu bu kadar karıştıgımı hiç hatırlamıyorum. Ben neden panik oldum ki 🥺🥺 sakinleşemiyorum
Bana yeni doğan bebek videoları izlemek çok iyi geliyordu(doğum değil, küçük bebek) son zaman yaklaştı diye gerilmissinizdir. İçinizi ferah tutmaya çalışın, bebiş gelip kucağa aldığınızdaki an paha biçilemez

Benim karnım sertlesti sanki , sizde de boylemi arkadaslar taş gibii sımsıkı
Zaman zaman benimde sertleşebiliyor. Son zamanlar çoğunlukta. Önceden akşam yemeğinden sonra olurdu artık gün içinde de oluyor ve uzun sürebiliyor. Bir anları bir anlarını tutmuyor ki☺️

Benimkinin de hafta dönümü salı çarşamba olduğu için o günler çok sert olup ama diğer günler yumuşardı,ama 2 gündür öğle saatlerinde sert tepeler oluşmaya başladı
Tepeler degilde baya uzun sureli sertlik
Zaman zaman benimde sertleşebiliyor. Son zamanlar çoğunlukta. Önceden akşam yemeğinden sonra olurdu artık gün içinde de oluyor ve uzun sürebiliyor. Bir anları bir anlarını tutmuyor ki☺️
Aynen benimde uzun sureli bir sertlik yatiyorum kalkiyorum ayni

Panik olmayın. Benim midem sürekli yanıyor. 3 yastıkla oturarak yatıyorum resmen. Şurup alabilirsin çok rahatsız olursan. Ben günde 2 kez içiyorum. Biraz iyi geliyor. Bulantı da ara ara oluyor hamileliğin ilk aşamasında hiç olmamıştı mesela son aylarda oldu.

Masalla Rabbim hayirli evlat eylesin

Karnım hiç çatlamamıştı. 2 gündür göbeğinin altında bir sürü kırmızı küçük çatlaklar oluştu :işsiz:
Gecen hafta birden karnım asagi indi, oncesinde alt karnim boş ve gevsekti, gerginlik yoktu, haliyle catlamasi icin bir sebep de yoktu. Bir gunde bebek asagi indi, cok baski ağrı da hissettim vajinada, o gunun aksamina alt karın derimin gerildihigini hissettim, catlayacagini dusundum, sabahina onlarca catlakla uyandim Resmen 1 gunde oldu 🥲

Back