Zaman zaman benimde sertleşebiliyor. Son zamanlar çoğunlukta. Önceden akşam yemeğinden sonra olurdu artık gün içinde de oluyor ve uzun sürebiliyor. Bir anları bir anlarını tutmuyor ki
Evet canım son zamanlarda genel olarak her şeyi normal kabul ediyorlar.Benim de aynı şekilde canım önceden sadece akşamları olurdu sertlik.
Şimdi çoğu zaman var ama normalmiş son zamanlarda olduğumuz için..
Doktor sana açıklık kontrolü yaptı mı peki?
Bende 2 cm açıklık var dedi doktor dün gittim.
Ay benimde mi aşağı indi acaba. Vajinada baskı hissetmiyorum ama. Benimde 2 günde oldu valla şok oldum. Öncesinde hiç yoktu. Kırmızı ve ufak ufak bir sürü çatlağım olduGecen hafta birden karnım asagi indi, oncesinde alt karnim boş ve gevsekti, gerginlik yoktu, haliyle catlamasi icin bir sebep de yoktu. Bir gunde bebek asagi indi, cok baski ağrı da hissettim vajinada, o gunun aksamina alt karın derimin gerildihigini hissettim, catlayacagini dusundum, sabahina onlarca catlakla uyandim Resmen 1 gunde oldu
hiç hoş bi durum değil bence kaşınma :) bebek hazır olduğunda muayeneyi beklemez ...Herkes alttan muayene olmuş, doğumun başlaması için şart mı kızlar ya. Benim doktorum yapmıyor. Burada okudum oda yapar diye düşündüm doğum başlardı diye ama dedi ki sancılar başlayınca alttan muayene ediyorum ben. Öncesinde yapmıyormuş yani
krem vs kullanıyormuydunuzAy benimde mi aşağı indi acaba. Vajinada baskı hissetmiyorum ama. Benimde 2 günde oldu valla şok oldum. Öncesinde hiç yoktu. Kırmızı ve ufak ufak bir sürü çatlağım oldu
Gecen hafta birden karnım asagi indi, oncesinde alt karnim boş ve gevsekti, gerginlik yoktu, haliyle catlamasi icin bir sebep de yoktu. Bir gunde bebek asagi indi, cok baski ağrı da hissettim vajinada, o gunun aksamina alt karın derimin gerildihigini hissettim, catlayacagini dusundum, sabahina onlarca catlakla uyandim Resmen 1 gunde oldu
Bir tek bende mi böyle oldu diye düşünüyordum ki orayı hep nemli tutmaya çalışıyorum krem vs kantaron yağı sürüyorum düzenli ona rağmen minik minik beş altı tane çatlağım oldu nasıl olduğuna şaşırdım hatta bebek aşağı indiği için mi oldu acaba birden benimki deAy benimde mi aşağı indi acaba. Vajinada baskı hissetmiyorum ama. Benimde 2 günde oldu valla şok oldum. Öncesinde hiç yoktu. Kırmızı ve ufak ufak bir sürü çatlağım oldu
Evet canım son zamanlarda genel olarak her şeyi normal kabul ediyorlar.
Salı günü hem çatı hem açıklık kontrolü yapmıştı hiç açılmam yokmuşBenim bebiş bir ara yan duruştu ondan dolayı mı bilmiyorum. Yoksa bir ara adet ağrılarıda çekmiştim saatlerce süren onlara rağmen yokmuş
Sağlıkla gelsin bebeğin canım hayırlısı olsunBana dua edin arkadaşlar yatışım yapıldı.
Yok canım bende lekelenme olmadı. Genelde oluyormuş. Kırmızı olmadığı sürece sorun yok diyorlar.Canım seninde kontröl den sonra lekelenme oldu mu..?
Benim dünden beri kahverengi lekelenmem var kontröl den sonra oldu..hala biraz var?
Bir belirtiyle mi gittiniz yoksa sezaryen guununuzmuydu acaba , saglikli hayirli dogumlarBana dua edin arkadaşlar yatışım yapıldı.
Ya 27 Nisan diyordun hep. Belki sezeryana gün almasan 27 Nisan'da gelecekti :) hayırlı olsun. Grupta çoğu kişi sezeryanla doğum yaptı. Ben yapamam çok korkuyorum açıkçası. Normal doğumdan da korkuyorum. Doktorum sancım olana kadar alttan muayene etmiyormuş ondan benim çatı ne alemde hiç fikrim yok.Kızlar merhababugun kontolümüz vardı 38 +3 teyiz. Nst sancı çıkmadı, bebek 1 haftada sadece 100 gram almış nedense 3000 olmuş ama yine de normal dedi doktor. Çatı muayenesi oldum daha dogrusu olmaya çalıştım istemsiz olarak kendimi kastığım için baya canım acıdı çok da tamamlayamadı,dolayısıyla dogumun da çok zor olacağı bi nebze belli oldu.Nromal doğumda benden kaynaklı olabilecek riskleri anlattı açıkçası ben de öyle tahmin ediyordum, kendime pek güvendiğim söylenemezdi Bu nedenle riske atmak istemeyip haftaya salı 26 Nisan a spinal sezeryan günü aldık, sancı gelme ihtimaline karşılık ta çok ileri tarihe vermedi hayırlısıyla salı günü bebiş geliyor
sende durumlar nasılgulrecelim
Allah yardımcın olsun. Bir avazda kurtul inşallahBana dua edin arkadaşlar yatışım yapıldı.
Canım Allah yardımcın olsun. Sağlıklı hayırlı doğumlar, bir avazda kurtul inşallahKızlar 18.30 gibi suyum geldi hastanedeyim 2 3 cm açılmam var doğumu bekliyorum benim için dua edin
Saglikla kolaylikla insallahhKızlar 18.30 gibi suyum geldi hastanedeyim 2 3 cm açılmam var doğumu bekliyorum benim için dua edin
Diz çökerek değilde çömelerek yapmak daha etkili canımYa 27 Nisan diyordun hep. Belki sezeryana gün almasan 27 Nisan'da gelecekti :) hayırlı olsun. Grupta çoğu kişi sezeryanla doğum yaptı. Ben yapamam çok korkuyorum açıkçası. Normal doğumdan da korkuyorum. Doktorum sancım olana kadar alttan muayene etmiyormuş ondan benim çatı ne alemde hiç fikrim yok.Düşündükçe fena oluyorum. Nasıl çıkacak bu bebek. Artık gelsede kurtulsam oda hiç gelesi yok. Bugün evi paspas yaptım diz çökerek hiçbir sancıdır vs dir olmadı
Kadindiyorki özel olarak çatlak kremi almamıştım. Her duştan sonra bebek yağı sürüyordum.
Ay evet 27 si de olurdu aslında ama 39.hafta olacağı için doktor beklemek istemedi 1 gün farkla yaklaşmışımYa 27 Nisan diyordun hep. Belki sezeryana gün almasan 27 Nisan'da gelecekti :) hayırlı olsun. Grupta çoğu kişi sezeryanla doğum yaptı. Ben yapamam çok korkuyorum açıkçası. Normal doğumdan da korkuyorum. Doktorum sancım olana kadar alttan muayene etmiyormuş ondan benim çatı ne alemde hiç fikrim yok.Düşündükçe fena oluyorum. Nasıl çıkacak bu bebek. Artık gelsede kurtulsam oda hiç gelesi yok. Bugün evi paspas yaptım diz çökerek hiçbir sancıdır vs dir olmadı
Kadindiyorki özel olarak çatlak kremi almamıştım. Her duştan sonra bebek yağı sürüyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?