- 3 Ağustos 2020
- 2.639
- 8.854
- 108
Çok fazla uyuyor 1 saat uğraşıyorum uyandırmak için..iki saatte bir besleme yapıyorum ama 1.saatten sonra uyandırma çalışmalarına başlıyorumKaşık biberon aldırdılar ebeler.çeneden destek yapıyorum ama hemen bırakıyor.Yapmayınca ben de ara veriyorum.Nasıl olacak bilmiyorum.Bi de sürekli uyuyor seninki de mi öyle
Ben faydalı hiç birşey yemiyorum sıkıntı orda yumurta bile çok nadir yedim yok ya ebeler de büyük bebek daha kolay doğuyor diyorburada diyorlar ya ufak bebeği doğurmak daha kolay büyüdükçe yırtık kesik artıyor diyorlar ben bu korkuyu nasıl aşacağım hiç bilmiyorum. Büyür senin bebişin de merak etme ben hergün mutlaka muz ve badem ceviz vs tüketiyorum belki onun faydası olur
İnşallah benimki de alır canım çok zorlanıyorum.İki üç emiyor sonda bırakıyorÇok fazla uyuyor 1 saat uğraşıyorum uyandırmak için..iki saatte bir besleme yapıyorum ama 1.saatten sonra uyandırma çalışmalarına başlıyorumsoy altını uyanmiyosa zibini ile kalsin..yada ilk altını değiştir ondan sonra emzir öyle uyaniyolar..agliycam cikiyo bazen uyandirirken ama zorluyoruz mecbur..kasık biberonsa iyi bende biberona çok alışınca mini bardak var onunla veriyodum ama artık gece biberon ile veriyrm hiç memeyi almama gibi bişey yapmadı çok şükür
Hadi güzel haberlerini bekliyoruz canınYatışımı yaptık kızlar anca firsat bulabildim ciger gelistirici ignem yapildi yarin bi doz daha yapilacakmis bebisde aksamuzeri alinacakmis dediklerine gore baya erken gelmis olduk vallahi 2 gun yatacagz bakalm dua edin bize teyzeleri❤
İnşallah canım. Hayırlı doğumlarBuarada hastaneden geldik. Doktor daha fazla nidicart kullanmamın zararlı olabileceğini ve plesentamda yaşlanmalar gördüğünü bu yüzden de risk almak istemediğini söyledi. Cuma günü bebişimiz gelecek. İnşallah kuvez görmezSağlıkladoğar.
Sirkeyle gargara yapabilirsin. Bana çok iyi geliyor.Aranızda yoğun bir şekilde ağız içi aft yaşayan var mı ya ben mahfoldum haftalardır bu dil yaralarından şu an uyutmuyor ağrısı diyebilirim yutkunamıyorum bile çok kötü dilimin yanları
Neden doğuma almaya karar verdiler. Allah yardımcınız olsun. Yarın bebeşiniz kollanızda olacakYatışımı yaptık kızlar anca firsat bulabildim ciger gelistirici ignem yapildi yarin bi doz daha yapilacakmis bebisde aksamuzeri alinacakmis dediklerine gore baya erken gelmis olduk vallahi 2 gun yatacagz bakalm dua edin bize teyzeleri❤
Alır alır bizimde baştan öyleydi duzeliyo..sen pes etme alışacak oİnşallah benimki de alır canım çok zorlanıyorum.İki üç emiyor sonda bırakıyor
Kız ne oldu gece niye gittin bugün değil miydi senin..sağlıkla gelsinYatışımı yaptık kızlar anca firsat bulabildim ciger gelistirici ignem yapildi yarin bi doz daha yapilacakmis bebisde aksamuzeri alinacakmis dediklerine gore baya erken gelmis olduk vallahi 2 gun yatacagz bakalm dua edin bize teyzeleri❤
Sekerim 3 haftadir biraz yukseldi hemen diyetle kontrol altina aldik ama doktorum risk almak istemedigi icin almaya karar verdiNeden doğuma almaya karar verdiler. Allah yardımcınız olsun. Yarın bebeşiniz kollanızda olacak
Ciger gelistirici igne yapilcak diye girisimi gece yaptirdi etki etme suresi olsun diye sabah alacak saniyordum oglen bitanedaha vurup aksamuzeri alacakmisKız ne oldu gece niye gittin bugün değil miydi senin..sağlıkla gelsin
Aslında 35. Haftadan sonra ciğer geliştirici yapılmıyor sana niye yapıyor ki haftan iyi zatenCiger gelistirici igne yapilcak diye girisimi gece yaptirdi etki etme suresi olsun diye sabah alacak saniyordum oglen bitanedaha vurup aksamuzeri alacakmis
Ay ben dee. Gebeligin basindan bu yana ilk defa vitamin degerlerim vs eksik cikti hep. Onun etkisi vardir diye düşünüyorumAranızda yoğun bir şekilde ağız içi aft yaşayan var mı ya ben mahfoldum haftalardır bu dil yaralarından şu an uyutmuyor ağrısı diyebilirim yutkunamıyorum bile çok kötü dilimin yanları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?