Bende bu durumlardan korkuyorum o yüzden sizlere sormak istedimÇok sakıncalı suyun geldiğinde bebeğin içinde yaşayabileceği minimum düzeyden daha da azalmış olabilir ve en önemlisi enfeksiyona açık hale geliyor bebiş sonrasında küvözde süreciniz olur ki bu çok yıpratıcı
Memeyi alıyor iki üç çekiyor sonra bırakıyor.Ebeler normal böyle olur dedi.Memeye tutturmak çok zormuş gerçekten Ya .Sağmak da öyle.Yarım saat uğraşıyorum hep 30 cc zor çıkıyorBenimde sağınca o kadar cikiyo ama veriyorum yinede..su iç bol bol günde 3 litre iciyrm ben.. inşallah ikimizinde artar..çok tutmaya çalış emdikçe gelir diyolla inşallah çoğalır diye hep memedeyiz
Anladım cnm çok sağolNişan gelince beklenebilir ama suyun gelmesinde hemen gitmelisin üstelik yatarak gitmen gerekiyor suyun azalması normal doğuma engel ben bu sebebten sezaryen oldum
Teşekkür ederimCanım bacaktada ağrı oluyor benim ilk de bacak ağrısı vardı tek böyle uyuşmuş gibi karında öyleydi geçmiyorsa Bi git nst çektir
Çeneyi destekle biraktikca parmağımla çeneyi oynat.. biberonun rahatlığına alışmış..baştan bizimde öyleydi sonra biberonu azaltinca memeye daha çok saldırıyı..aynen tutturmak zor uyandirmakta zor..ucunu verme memenin koyu halkaların orarsini da vermeye çalışMemeyi alıyor iki üç çekiyor sonra bırakıyor.Ebeler normal böyle olur dedi.Memeye tutturmak çok zormuş gerçekten Ya .Sağmak da öyle.Yarım saat uğraşıyorum hep 30 cc zor çıkıyor
Kaşık biberon aldırdılar ebeler.çeneden destek yapıyorum ama hemen bırakıyor.Yapmayınca ben de ara veriyorum.Nasıl olacak bilmiyorum.Bi de sürekli uyuyor seninki de mi öyleÇeneyi destekle biraktikca parmağımla çeneyi oynat.. biberonun rahatlığına alışmış..baştan bizimde öyleydi sonra biberonu azaltinca memeye daha çok saldırıyı..aynen tutturmak zor uyandirmakta zor..ucunu verme memenin koyu halkaların orarsini da vermeye çalış
Karnım taş gibi oluyor, bir köşede sımsıkı toplanıyor ve kasılıyor. Kaskatı kesiliyor. Karnıma dokununca taştan bir farkı yok ve bi yerde böyle bi kabarıklık oluyor. Bebek itiyor zannediyordum önceden. Karnım içerden itilip kaskatı geriliyor. Sonrasında acayio bir sırt bel agrısı. Sıklık önemli kaç dk da bir oldugu. 10 dk da bir 5 dk bir olmaya başlayınca doktoru arayıp hastaneye gidiyorumTam olarak nasıl bir şey? Benim 1 2 saattir bacaklarım agrımaya basladı biraz bel ağrısı da var genel bir huzursuzluk var
Allah sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin insallah kolaylaştırsın, güzel haberilerinizi bekliyoruzBuarada hastaneden geldik. Doktor daha fazla nidicart kullanmamın zararlı olabileceğini ve plesentamda yaşlanmalar gördüğünü bu yüzden de risk almak istemediğini söyledi. Cuma günü bebişimiz gelecek. İnşallah kuvez görmezSağlıkladoğar.
Ah benimkide hep öyle çok korkuyor ben de hiçç kıyamıyorum ama elden bir şeyde gelmiyorAy kizlar yaa arada karnimdan ya da bagirsaktan ses geliyo icerden fln. Aniden ses gelince bebek irkiliyo karnimda resmen hopluyo. Yazik yaa cok uzuluyorum
bence senin bebişin normal benimki anormal2207 gram boy da 44 dü yanlış hatırlamıyorsam
Haftan çok iyi zaten canım sen yazınca seni kıskandım benim de belim bacağım ağrıdıTeşekkür ederimBakayım, geçmezse dediğiniz gibi yapaym
Eee daha ne kız sizde iriymişsiniz bizde cılızız erken doğum riski devam ediyor ya şöyle bu hafta 2500 olsaydı daha iyiydi kuvez işinden korkuyorum Bi de ufak diye normal doğum denetmezler diyeBence senin
bence senin bebişin normal benimki anormalbirde ben 178 im ve babası 186 biraz iri kıyımız bize çekiyor sanırım. Ben şuan nasıl doğuracağımı korkarak düşünüyorum
burada diyorlar ya ufak bebeği doğurmak daha kolay büyüdükçe yırtık kesik artıyor diyorlar ben bu korkuyu nasıl aşacağım hiç bilmiyorum. Büyür senin bebişin de merak etme ben hergün mutlaka muz ve badem ceviz vs tüketiyorum belki onun faydası olurEee daha ne kız sizde iriymişsiniz bizde cılızız erken doğum riski devam ediyor ya şöyle bu hafta 2500 olsaydı daha iyiydi kuvez işinden korkuyorum Bi de ufak diye normal doğum denetmezler diye
Çok zararlı diye biliyorum. Dogumu hurma kolaylaştırıyor da. Bitki çayı tüketmemenizi tavsiye ederimKızlar aranızda adaçayı, ahududu yaprağı çayı vs içmeye başlayan var mı doğumu kolaylaştırıyormuş diye okumuştum
Adaçayını bilmiyorum ama ahududu yaprağı çayı 37.hafta dolduğunda günde 2 fincan şeklinde içilmesi öneriliyor. Rahim ağzını yumuşatıyormuş.Kızlar aranızda adaçayı, ahududu yaprağı çayı vs içmeye başlayan var mı doğumu kolaylaştırıyormuş diye okumuştum
Benim suan bogazim agriyor o yuzden adacayi icmistim bogaz agrisini cok rahatlatiyor diye ama simdi siz soyleyince baktim asagida da yazdim, Icilmemesi gerekiyormus. Bosuna riske atmaya gerek yok bende bi daha icmeyeyimKızlar aranızda adaçayı, ahududu yaprağı çayı vs içmeye başlayan var mı doğumu kolaylaştırıyormuş diye okumuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?