2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Ben heyecandan ambulans çağırabilirim. Eşim diyor ki işten eve gelmem 20 dk sürüyor. Sen ambulans çağır olmadı

Nişan gelince beklenebilir ama suyun gelmesinde hemen gitmelisin üstelik yatarak gitmen gerekiyor suyun azalması normal doğuma engel ben bu sebebten sezaryen oldum

İnşallah çok sağolun doktorum bebek minik olsa deneyebilirdin ama iri olduğu için çok riskli dedi kesinlikle önemli olan sağlıkla kavuşmak hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah

arkadaşlar alışveriş konusuna ufak bir geri dönüş yaparsak eğer,
düz kafa yastığı aldınız mı acaba, aldıysanız veya öneren varsa hangi marka alınmalı sizce
Ben emzirme yastıgı aldım onun içinde vardı onu kullanmayı düşünüyorum, bir de yataş juno yatak almıştık ilk 3 ay için onunda kendisi o şekilde yapılmış yastık kısmı onda yatırıcam bakalım

Kızlar sizin sancılar başlamıyor, benimse durmuyor. Biz yine akiam 7 de geldik hastaneye. Nst de 100 leri gördüm. Serum flan verildi. Şimdi tekrar nstye bağlıyım.

Canım 17 di .Erken doğum sarılığı dedi.Süt yanında mama da veriyoruz sende mi öyle yapıyorsun
Ben gündüz meme gece mama şeklinde gidiyorum şimdilik..mama bitene kadar sonra birakicaz inşallah..1 ay kadar olabiliyo dedi bebek hemşiresi bizimde 12 olmuş ama sorun yok dedi Dr inşallah daha da yükselmez

Ortaya karışık yapmışim gözleri eğer yanılmıyorsam anama benzemiş sanki mavi gibi kirpikler ağız baba,ten rengi bana..ama değişir çok küçücük yaa oyuncak bebek gibi bide meme bağımlısı oldu sanırım 9 dan beri emiyo memeiler öldü benim

Kızlar sizin sancılar başlamıyor, benimse durmuyor. Biz yine akiam 7 de geldik hastaneye. Nst de 100 leri gördüm. Serum flan verildi. Şimdi tekrar nstye bağlıyım.
Tam olarak nasıl bir şey? Benim 1 2 saattir bacaklarım agrımaya basladı biraz bel ağrısı da var genel bir huzursuzluk var

Ben gündüz meme gece mama şeklinde gidiyorum şimdilik..mama bitene kadar sonra birakicaz inşallah..1 ay kadar olabiliyo dedi bebek hemşiresi bizimde 12 olmuş ama sorun yok dedi Dr inşallah daha da yükselmez
Benim süt 30 ç çıkıyor .Üç saatte bi sür mama veriyorum.memeden de emmiyor belki o yüzden artmıyor

Benim süt 30 ç çıkıyor .Üç saatte bi sür mama veriyorum.memeden de emmiyor belki o yüzden artmıyor
Benimde sağınca o kadar cikiyo ama veriyorum yinede..su iç bol bol günde 3 litre iciyrm ben.. inşallah ikimizinde artar..çok tutmaya çalış emdikçe gelir diyolla inşallah çoğalır diye hep memedeyiz

Asso konuyla alakalı değil ama sizin sancı birden olmuştu sanırım tarif edebilir misinz nasıl basladı bacaklarınız agrıyor muydu?
Canım bacaktada ağrı oluyor benim ilk de bacak ağrısı vardı tek böyle uyuşmuş gibi karında öyleydi geçmiyorsa Bi git nst çektir

Sağol canım öyle yapıcam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…