2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
herkese merhaba,
ben de sabah kontrole gittim. 36+4'deyim. nst'ye aldı ilk defa. herhangi bir sancı vb. çıkmadı. zaten hissetmiyorum bir değişiklik. bebiş 2900 gr olmuş, boyu 49-50 cm. bende covid kaynaklı pıhtılaşma yüksek olduğu için, iyi haber çünkü kilo almaya devam ediyor. tekrar d-dimer testi yapıldı, ona göre karından iğne vermeye devam edebilir. suyum da iyi çıktı. doğum emaresi yok, tekrar tarih 13 mayıs olarak güncellendi :) ay sonu tekrar gel dedi. bakalım artık.
herkes umarım güzel bir gün geçirir, doğum yapan anneler rahattır umarım, bebişler de sağlıklıdır.

L Lawyer0134 selam :) sende bir değişiklik var mı. Belim belim ağıröaya başladı. Şiddetli değil de dünden beri hafif hafif ağırıyor. Birde bugün biraz midem bulanıyor. Bel ağrım belki azar azar sancı başlangıcı olabilir onun dışında şu an bir değişiklik yok bende.

Merhaba Bende henüz hiçbir değişiklik, sancı agrı vs. yok
Perşembe günü kontrol var çatı muayenesi de yapılacak bakalım nolcak, 40 ı doldurcam sanırım

Merhaba Bende henüz hiçbir değişiklik, sancı agrı vs. yok
Perşembe günü kontrol var çatı muayenesi de yapılacak bakalım nolcak, 40 ı doldurcam sanırım
Nts de sancı çıkmadığı için doktor alttan muayene etmedi beni. Sancım olduğu zaman bakacakmış
Bayramda mı gelecek bebişler bilemedim. Bayram bebekleri olurlar.

Nts de sancı çıkmadığı için doktor alttan muayene etmedi beni. Sancım olduğu zaman bakacakmış
Bayramda mı gelecek bebişler bilemedim. Bayram bebekleri olurlar.
Benim de Nst de sancı hiç yok ama 38 de yapıyormuş keske yapmasa Aynen bayramda gelebilirler benim içimden nedense hep 27 Nisan geçiyor ama eğer bu bebikler belirti vermeden aniden gelmiyorsa hiç sanmıyorum, yaşayıp görcez

Eee peki annenin onca yorgunluk ve uykusuzluktan sonra eşinin sevgi ve şefkati hakki degil mi?? Butun yorgunluklara katlanirim da esimden ayri yatarsam ruhum kalbim yorulur
Ben buna katılıyorum, kesinlikle eşimden ayrı yatma düşüncesi olamaz ki oda beni bırakmaz zaten uykusuzda kalsa mutlaka yanımızda destek olmak ister.
Bir çok çift terapistide eşlerin hiçbir surette yatakları ayırmamaları gerektiğini söylüyor açıkcası buda beni bu düşünceye daha çok itiyor. Çünkü bence bir çocuğun mutlu ve doğru şekilde yetişmesi anne babasının ilişkisiyle doğru orantılı. Bir babanın çocuğuna en değerli hediyesi, çocugunun annesini çok sevmektir. Allah hepimizin evliliğinden aşkı, huzuru, bağlılığı eksik etmesin

Asunun sanırım aniden geldi. Tabi kanala girmeleri lazım önce. Bizim daha yukarıda oldukları için bu ara sürpriz yapmazlar sanırım. Benim her yerim batıyor. Sancım yok ama genel rahatsızlık had safhada.
Kızlar herkes iyimi sabahtan benim alt karın bolgem cok agriyordu, baya korktum ama oglene dogru gecti cok sukur
Fatos3458 doğum yapmış olabilir mi :)
Bence o yapmıştır

Merhaba kızlar bugün kontrolümüz vardı son kontrolmüş meğer 37+6yız tontişim 4 kilo olmuş. Doktor doğduğunda aşağı veya yukarı farkedebilir dedi. Çatım basık olduğu ve bebek iri olduğu için sezoda karar kıldık allah kısmet ederse 25 nisanda 38+5te oğluşumla kavuşuyoruzz

Babalar bebegi bedenlerinde taşımıyor, tenine temas edip emzirmiyor zaten. Zahmetini , eziyetini de cekmezlerse baba olduklarina ayikamiyorlar ki. Zaten kadinlar kadar hissiyatli degiller. Bi de paşalar uykusuz kalmasin, gece beşik sallamasin, gazini cikarmasin. Eeee baba olduğunu ne zaman anlayacak bu adam?? Ki ben esimden ayri da duramam. 3 yillik evlilgimde 1 kere bile ayri yatmadim cok şükür. Ama bu durum bir yana, babanin babaligini benimsemesi icin de cok onemli

Doğurmadım kızlarNstde hiç sancım çıkmadı. Bebiş hala yukarda biraz daha. Açılmam 3cm olmuş ama bebğin iriliğinden dolayı açılma var sanırım yoksa bebek çok aşağıda değil. 40+1olduğumuz için ysrın sabah yatış verdi suniyle doğurtacak. Yoksa hiç doğuramıycan gittikçe büyüyosunuz ikinizde dediBende doktoruma güvendim ok'ledim. Çünkü normal doğurtmayı kabul eden tek doktorduDiğerleri bebek iri ve bel fıtıklarım var diye kabul etmediler.

bebeğin kilosu artsın diye beklenmiyorki 39. hafta. ciğer gelişimi ,sarılık durumları filan olmasın, kendi seyri bozulmasın diye normal süresine yakın alma taraftarı artık doktorlar. bebeğinin büyük olması dışında bir sorun yoksa bekle derim. tabi en iyisini doktorun bilir. son 2 hafta çok zor geçiyor haklısın ama herşey yavrularımız için sabret derim. ben 40 haftayı bitirdim ona rağmen sütüm gelmedi çok sıkıntı yaşadım, birde 37 hafta öncesi prematüre sayılıyor bebekler doktorun risk alacağını sanmam

hadi gözün aydın maşallah kuzuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…