• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Kızlar benimle aynı haftada olanlar..
Benim Ayaklarım çok şişti sizde.de aynı sorun var mı?
Bugün yeni ayakkabı almak zorunda kaldık giremiyorum ayakkabılarıma.. bir numara Büyümüş normal mi bu durum acaba?
Bende hic odem olmadi desem yeridir
Ama bi onceki gebeligimde olmustu kirk numara ayakkabi giyiyordum ki normalde 38 giyerim,😅😅ama hemende gitmiyo gitti saniyorsun ama dogumdan en az 6 ay sonra duzeldim alyansim parmagima olmuyordu dusun

Sizin ne guzel heralde kayinwalide filan uzaktalar hep
Biz ayni apartmandayiz heran dibimde olurlar anlayacaginiz bide eltim war ayni apt.da gorumce desen iki ev uzakta 😬😬
Simdiden sitres oluyorum
Bide k.v.dem cok ise yariyo gibi gecede bizde kalir ama sabaha kadar uyur oncekilerde hep oyle olmustu
Anca acik ararlar offf simdiden bunaldim umarim hemen atlatirim o gunleri
Normalde ben Kırıkkale’deyim kayınvalidemler ve kendi ailem Kocaeli’de ama doğumu Kırıkkale’de yapmayacağım annemdeyim şu an onları oraya taşımaktansa ben geldim buraya kendi topuğuma kendim sıktım 😄nerde öyle uzakta sonra uzakta olsam ne olur gelir kırk gün gitmezler zaten ilk torunları beni öyle hayatta yalnız bırakmazlar ben öyle atıp tutuyorum da kimseyi kabul etmeyelim yok bebek küçük bilmem ne diye Türk örf adet geleneklerinde ne mümkün 😂belki korona var diye yırtarız bir ihtimal ki işte ona da pek ihtimal vermiyorum

Kızlar merhaba 😍Bende birkaç haftadır garip bir durum var , açlık hissediyorum gayet açım midem kazınıyor mesela suan ama canım hiçbir şey yemek istemiyor değişik bir iştahsızlık var biraz garip gelebilir ama ben de anlamadım 🙄🙄aynı durumda olan var mı?
Bende son bi kac haftadir cnm hic birsey istemiyo oruc tutsam yeri yani
Ama dedigin gibi az biraz hareket etse bebis karnimda hemen acikiyorum elim ayagim titriyo
Boylede degisik bi durum

Normalde ben Kırıkkale’deyim kayınvalidemler ve kendi ailem Kocaeli’de ama doğumu Kırıkkale’de yapmayacağım annemdeyim şu an onları oraya taşımaktansa ben geldim buraya kendi topuğuma kendim sıktım 😄nerde öyle uzakta sonra uzakta olsam ne olur gelir kırk gün gitmezler zaten ilk torunları beni öyle hayatta yalnız bırakmazlar ben öyle atıp tutuyorum da kimseyi kabul etmeyelim yok bebek küçük bilmem ne diye Türk örf adet geleneklerinde ne mümkün 😂belki korona var diye yırtarız bir ihtimal ki işte ona da pek ihtimal vermiyorum
Benim annem memlekette babam vefat etti coktan annem gelir bi kac gun kalir kalmayada bilir ama k.v.den kurtulus yok hep dolusurlar eve ama bi ihtimal bayram arefesinde olursak telasli olur gelmeyedebilir bayramda yazliga gideriz diyo umarim gider ki lohusayken esimi bie cekemiyorum kaldiki ailesi🙄

Benim annem memlekette babam vefat etti coktan annem gelir bi kac gun kalir kalmayada bilir ama k.v.den kurtulus yok hep dolusurlar eve ama bi ihtimal bayram arefesinde olursak telasli olur gelmeyedebilir bayramda yazliga gideriz diyo umarim gider ki lohusayken esimi bie cekemiyorum kaldiki ailesi🙄
Benim daha ilk lohusalığı hiç yaşamadım ya nasıl bir ruh hali hiç bilmiyorum inşallah bir iki hısım akrabayı konu komşuyu azarlamadan kalp kırmadan atlatırım bu süreci diye düşünüyorum ama pek güvenmiyorum da açıkçası kendime 😂

Of ben dün bi yerde bişey okumuştum doğum yaklaşınca ishal olunur büyük tuvalet sıklaşır falan diye dünden beri günde 3 kere büyüğe çıkıyorum çok afedersiniz 🤭 bunun gerçekliliği var mıdır yaa olmasııın eşimde şehir dışında yanarııız 🥲
Olabilir cnm bende de war ayni durum
Gecen hafta dr. Kontrolumde nstde sanci cikti hemde baya bi fazla ama bende kasilma harici siradan sancilar disinda bisey yok
Bebek kanala girmis heran dogurabilirsin dedi dr.m alttan bakti bir cm acilma war dedi rahim agzida yumusamis dedi ama bir haftadir heran dogurucm diye bekliyorum yok hala gelmedi
Genelde alttan bakinca dr. Dogum bi iki gune olur diyorlar ama bende olmadi hayirlisi bakalim

Eveeet ben çıktım. Sancı olmadığı için doktor açıklık çatı vs muayenesi etmedi. 39. Haftaya giriyorum yarın bebişin kilo alımıda hızlanıyormuş bu haftalarda. İnşalalh 40/41 i görmem. 3 kg yi geçmiş zaten normal doğum yapıcam. Azda dışarda büyüsün 😂
Tabii şu an gelme niyeti yokta bakalım 😂🤷 Perşembe de kendi doktoruma gidicem.

Benim daha ilk lohusalığı hiç yaşamadım ya nasıl bir ruh hali hiç bilmiyorum inşallah bir iki hısım akrabayı konu komşuyu azarlamadan kalp kırmadan atlatırım bu süreci diye düşünüyorum ama pek güvenmiyorum da açıkçası kendime 😂
Bizimkiler anlayissiz bide buluttan nem kaparlar
Halbuki bi ust katta oturuyo o kadar gelip kalmasina gerek yok ama bide oyle desem kac gun kuserler umarim kendileri akil ederlerde kimseyle yuzgoz olmam

Eveeet ben çıktım. Sancı olmadığı için doktor açıklık çatı vs muayenesi etmedi. 39. Haftaya giriyorum yarın bebişin kilo alımıda hızlanıyormuş bu haftalarda. İnşalalh 40/41 i görmem. 3 kg yi geçmiş zaten normal doğum yapıcam. Azda dışarda büyüsün 😂
Tabii şu an gelme niyeti yokta bakalım 😂🤷 Perşembe de kendi doktoruma gidicem.
Hayirlisi olsun cnm bende ayni oyle diyorum birazdahs buyusun oyle gelsin
Benimde carsamba kontrol war bakalim ne olacak

Bizimkiler anlayissiz bide buluttan nem kaparlar
Halbuki bi ust katta oturuyo o kadar gelip kalmasina gerek yok ama bide oyle desem kac gun kuserler umarim kendileri akil ederlerde kimseyle yuzgoz olmam
Üst katta oturuyormuş zaten gelip niye kalıyorlar gelip giderler heralde ya ☺️demi zaten zor bir süreç daha da zorlaştırmamalı kimse kimsenin hayatını

Olabilir cnm bende de war ayni durum
Gecen hafta dr. Kontrolumde nstde sanci cikti hemde baya bi fazla ama bende kasilma harici siradan sancilar disinda bisey yok
Bebek kanala girmis heran dogurabilirsin dedi dr.m alttan bakti bir cm acilma war dedi rahim agzida yumusamis dedi ama bir haftadir heran dogurucm diye bekliyorum yok hala gelmedi
Genelde alttan bakinca dr. Dogum bi iki gune olur diyorlar ama bende olmadi hayirlisi bakalim
Hiç sancı tarzı ağrılarım yok ya da benim tecrübesizliğimden ben anlamıyorum daha kontrolede 1 hafta var geçen nst ter temizdi ama bende aşağı aşağı kafa baskısı hissediyorum bakalım hayırlısı olsun inşallah elbet gelecekler vakti zamanında 😊

Bende hic odem olmadi desem yeridir
Ama bi onceki gebeligimde olmustu kirk numara ayakkabi giyiyordum ki normalde 38 giyerim,😅😅ama hemende gitmiyo gitti saniyorsun ama dogumdan en az 6 ay sonra duzeldim alyansim parmagima olmuyordu dusun

Benkm hiç bir yerimde ödem yok Sadece ayağım büyümüş.. geri kalan heryer normal. Tuhaf gerçekten bir tek ayağıma etki etmesi yeni ayakkabı almak zorunda bıraktı.. sağlık olsun cok az kaldı zaten doğuma 🤲

Hadi ya 😄düzenli sancım yok ama böyle gelip giden adet sancısı gibi bir sancı var düzenli olmadığı için umursamadım pek dalga geçiyorum ama doğuruyor muyum acaba ya 😄
Hemen doğurmazsın canım düzenli olursa doğurursun bugün bende de karın bel ve bacak ağrısı gelip gidiyor bende doğuracağım sanırım

Benim bugün belimde karnımda bacağım da aynı anda hafif ağrılar oldu özellikle de kasılma olunca oldu bi de gaz var gibiydi bu yalancı doğum sancısı oluyor değil mi

Hemen doğurmazsın canım düzenli olursa doğurursun bugün bende de karın bel ve bacak ağrısı gelip gidiyor bende doğuracağım sanırım
Nisan anaları doğurmadı biz maşallah hepimiz onlardan önce doğuracağız nisanda 😂mayısa kalmayacak kimse bu gidişle

Benim bugün belimde karnımda bacağım da aynı anda hafif ağrılar oldu özellikle de kasılma olunca oldu bi de gaz var gibiydi bu yalancı doğum sancısı oluyor değil mi
Sıklığını sayın isterseniz, hafife alınacak bir konu değil. 33+3 de aynı şikayetten gittim sıklıklar çok fazla ve şiddetliydi. hastanede yattım. 2 haftadır evde kalkmıyorum

Back