2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
36. haftadan bildiriyorum. çok açım. benim gibi olan var mı, son ay çok kilo alınıyor mu acaba.
Biz de 37+5iz uygulamada bugün şöyle yazıyor.
Sadece bebek değil annede alabiliyormuş ama belli de olmuyor tabii

Eklentiler

• 2A6F0D2A-6A6E-46E7-ADC4-1B0171294ABE.jpeg
    136,2 KB · Görüntüleme: 43
Kızım 3 kg yi geçmiş. 3.020 olmuş. 20 Gr cık :) saat 2 de dooplere gireceğim. Ama karın çevresinde ki gerilik 2 haftaya düşmüş. 2 haftada normal sanırım, öyle yazıyor.
Masallah 3 kiloyu gecmis yaa , valla cok iyi bence. Benim kızım 2500 kilo dogdu , o yuzden bu 3 kilo dogsa bana yeter diyorum hep evett 2 haftaya kadar ileri ve gerilikler normal sayılıyor

36. haftadan bildiriyorum. çok açım. benim gibi olan var mı, son ay çok kilo alınıyor mu acaba.
Benim normaldi istah durumu, ama bugun ayri bir istahsizlik, halsizlik var. Ama istah artisi cok normal kocaman bebek oldular artik vucudumuz da dogum icin kendini hazirliyor enerji lazim o yuzden mide kazinmaları normal. Kızımda son ay agustos sıcagı gece 4 te midem kazınıyordu kalkip soguk meyve yiyip yatiyordum son aya gelmisiz zaten en fazla 2 kilo aliriz bence

Ay yok bu hafta itibariyle ancak evde yürüyorum çatım çok ağrıyor vajen baskısı hat safhada. Zaten salıdan beri 2cm açıklıkla geziyorum dışarda bi yerde kedi gibi doğurmak istememAma ev gezmeleri twm gaz devamke

Of ben dün bi yerde bişey okumuştum doğum yaklaşınca ishal olunur büyük tuvalet sıklaşır falan diye dünden beri günde 3 kere büyüğe çıkıyorum çok afedersiniz bunun gerçekliliği var mıdır yaa olmasııın eşimde şehir dışında yanarııız

Yaa benim kızım da kardeşi doğdu doğalı benimle yatmak istiyor 5 yaşında öncesinde de benle uyuyordu ama bıraktıydı birkaç senedir şimdi yine başladı annemle uyuyacam demeye
Kıskanıyordur annesi kardeşim bile anneme ablam artık bana bebeğim demez çocuğuna söyler diyip duruyormuş

Hahahah cok iyi ya evet orda haklisiniz kesinlikle basindan boyle baslarsaniz guzel olur ben ettim buldum belami siz etmeyin

Bende de var sabahtan beri kaç kere gittim bir de böyle tuvaletim yok ama sanki varmış gibi hissediyorum doğuruyor muyuz acaba ya anlamadım ben ilk doğumum bilmiyorum da nedir ne değildir

Bende de var sabahtan beri kaç kere gittim bir de böyle tuvaletim yok ama sanki varmış gibi hissediyorum doğuruyor muyuz acaba ya anlamadım ben ilk doğumum bilmiyorum da nedir ne değildir
Dur vallaha yanarız hiç hazır değilim panik yaparım bide bende bilmiyorum ne yapıcağımı

37+3'den selamlar kızlar
Doktor muayenesinden çıktık 2800 civarı olmuş benim oğlus, daha doğmaya pek niyeti yok gibi. Ne kanala inmiş ne de nstde sancı çıktı ilk defa çatı muayenesi yapti doktorum biraz kastım kendimi onun haricinde 1 sn falan sürdü sanırım korktuğum kadar yokmuş
Şu anlık sezaryen düşünmüyoruz bakalım sürece göre hareket edicez inşallah. Bizde haberler böyle

Hazır olun gelmek üzereler sizinkiler tam da öyle oluyormuş tuvaletin yok ama var gibi oluyormuş yapsan rahatlıyacaksın gibi ama yapamıyorsun gibi öyle duydum sancı da varsa tamam

Hazır olun gelmek üzereler sizinkiler tam da öyle oluyormuş tuvaletin yok ama var gibi oluyormuş yapsan rahatlıyacaksın gibi ama yapamıyorsun gibi öyle duydum sancı da varsa tamam
Hadi ya düzenli sancım yok ama böyle gelip giden adet sancısı gibi bir sancı var düzenli olmadığı için umursamadım pek dalga geçiyorum ama doğuruyor muyum acaba ya

Biz buduk cnm esim bastan beri Alparslan diyo
Ortanca kizimda mert diyo bakalim muhtemelen Alparslan mert olur

Sizin ne guzel heralde kayinwalide filan uzaktalar hep
Biz ayni apartmandayiz heran dibimde olurlar anlayacaginiz bide eltim war ayni apt.da gorumce desen iki ev uzakta
Simdiden sitres oluyorum
Bide k.v.dem cok ise yariyo gibi gecede bizde kalir ama sabaha kadar uyur oncekilerde hep oyle olmustu
Anca acik ararlar offf simdiden bunaldim umarim hemen atlatirim o gunleri

Masallah kilosu iyi dogmus
Sutunde hemen gelir insaAllah bol hurma ye cnm ustune de su Allah in izni ile gelir sutun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…