Kızım 3 kg yi geçmiş. 3.020 olmuş. 20 Gr cık :) saat 2 de dooplere gireceğim. Ama karın çevresinde ki gerilik 2 haftaya düşmüş. 2 haftada normal sanırım, öyle yazıyor.Guzell haberler insallahh
Biz de 37+5iz uygulamada bugün şöyle yazıyor.36. haftadan bildiriyorum. çok açım. benim gibi olan var mı, son ay çok kilo alınıyor mu acaba.
Masallah 3 kiloyu gecmis yaa , valla cok iyi bence. Benim kızım 2500 kilo dogdu , o yuzden bu 3 kilo dogsa bana yeter diyorum hepKızım 3 kg yi geçmiş. 3.020 olmuş. 20 Gr cık :) saat 2 de dooplere gireceğim. Ama karın çevresinde ki gerilik 2 haftaya düşmüş. 2 haftada normal sanırım, öyle yazıyor.
Benim normaldi istah durumu, ama bugun ayri bir istahsizlik, halsizlik var. Ama istah artisi cok normal kocaman bebek oldular artik vucudumuz da dogum icin kendini hazirliyor enerji lazim o yuzden mide kazinmaları normal. Kızımda son ay agustos sıcagı gece 4 te midem kazınıyordu kalkip soguk meyve yiyip yatiyordum36. haftadan bildiriyorum. çok açım. benim gibi olan var mı, son ay çok kilo alınıyor mu acaba.
Çok güzel bir işim biz Beril ve Bigem arasında kalmıştık Bigem koydukBeril ismi nasil :)
Eşimle ortak bir isimde anlaştık sanırım..sadece isimde r olunca ya soyleyemezse çocuk diye endişe ediyorum
Hayırlı sabahlar herkeslere bugünde doğurmadım
Ay yok bu hafta itibariyle ancak evde yürüyorum çatım çok ağrıyor vajen baskısı hat safhada. Zaten salıdan beri 2cm açıklıkla geziyorum dışarda bi yerde kedi gibi doğurmak istememben de bu forumu okumadan önce, deneyimsizlikten dolayı herkes illa ki 9 ay 15 günü tamamlar bir şekilde diye düşünüyordum
37. haftaya gireceğim, şimdi her an doğurabilirim gibi geliyor. tek başınıza yürüyüşe falan gidiyor musunuz :) bazı işlerim var, dışarı çıkmaya çekiniyorum açıkcası. doktor da şey diyor 37. haftadan sonra doğum olabilir ama 42. haftayı da bulabilir. bakalım yarın kontrol var :) ne diyecek.
Kıskanıyordur annesiYaa benim kızım da kardeşi doğdu doğalı benimle yatmak istiyor 5 yaşında öncesinde de benle uyuyordu ama bıraktıydı birkaç senedir şimdi yine başladı annemle uyuyacam demeye
Hahahah cok iyi ya evet orda haklisiniz kesinlikle basindan boyle baslarsaniz guzel olur ben ettim buldum belami siz etmeyinBirde şöyle bir şey var bebek başından alışmayacak yatak odasına ben bu fikirdeyim sonra anne baba çocuk ya bi yatağa sığışıyor ya da olan babaya oluyor kendini başka yatakta buluyor bu benim şahsi fikrim açıkcası odasında ilk başta benimle alışsın sonra bende iki adım olan yatak odama sıvışıveririm ilerki aylarda alışsın odasında yatmaya tosun paşa yani inşallahKardeşimden biliyorum annem alıştırdı büyük yatağa beyfendi beşiğini beğenmiyordu babamı tepikliyordu git yataktan diye 9 yaşına geldi halaa aynı bayılıyor annemle yatmaya hakikaten çokta şeyapmamak lazım
Hay masallah ne rahimmiş mübarek haftalar bitti yok diyor rahim çıkarmam diyor 5 kilo yapıp öyle salacam diyorHayırlı sabahlar herkeslere bugünde doğurmadım
Bende de var sabahtan beri kaç kere gittim bir de böyle tuvaletim yok ama sanki varmış gibi hissediyorum doğuruyor muyuz acaba yaOf ben dün bi yerde bişey okumuştum doğum yaklaşınca ishal olunur büyük tuvalet sıklaşır falan diye dünden beri günde 3 kere büyüğe çıkıyorum çok afedersinizbunun gerçekliliği var mıdır yaa olmasııın eşimde şehir dışında yanarııız
Dur vallaha yanarız hiç hazır değilim panik yaparım bide bende bilmiyorum ne yapıcağımıBende de var sabahtan beri kaç kere gittim bir de böyle tuvaletim yok ama sanki varmış gibi hissediyorum doğuruyor muyuz acaba yaanlamadım ben ilk doğumum bilmiyorum da nedir ne değildir
Hazır olun gelmek üzereler sizinkiler tam da öyle oluyormuş tuvaletin yok ama var gibi oluyormuş yapsan rahatlıyacaksın gibi ama yapamıyorsun gibi öyle duydum sancı da varsa tamamBende de var sabahtan beri kaç kere gittim bir de böyle tuvaletim yok ama sanki varmış gibi hissediyorum doğuruyor muyuz acaba yaanlamadım ben ilk doğumum bilmiyorum da nedir ne değildir
Hadi yaHazır olun gelmek üzereler sizinkiler tam da öyle oluyormuş tuvaletin yok ama var gibi oluyormuş yapsan rahatlıyacaksın gibi ama yapamıyorsun gibi öyle duydum sancı da varsa tamam
Biz buduk cnm esim bastan beri Alparslan diyoBen bebişin keyfini beklersem sanırım 2 mayısı bulur, yerini sevdidoktor ptesi gün verecek bizee. Karın çevresi 3 hafta kadar geriymiş çünkü. Önceliğim suni sancıyla normal doğum, inşallah gerek kalmazda sürpriz yapıp kendi gelir. Sizde var mı belirti, sancı falan..
Ya bide çocuğa isim bulamadık hala. Sizin kız mı, ismi ne. Herkese isim soruyorum
Sizin ne guzel heralde kayinwalide filan uzaktalar hepÇok geçmiş olsun ya insan gelmesin zaten bebek ele avuca gelene kadar şöyle ne bileyim bir iki aylık olana kadar ne meraklı millet daha korona devam ediyor herkes yokmuş gibi davransana bakalım biz neler yaşayacağız
Masallah kilosu iyi dogmusKızlar sabah suyum gelmişti.Yatışım yapıldı.Bekledik epey.Ama hiç açılma olmadı.Doktor beklememizin anlamı yok enfeksiyon riski var dedi.Spinal oldum.36+5 deydik.3500 doğdu.Sütüm inmedi daha uğraşıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?