2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Miraç isimli öğrencin var mı onlara da çok yaramaz diyorlar gözüm korkuyor koymaya
Öğrencim yokdu ama İki arkadaşımın miraç adında bebekleri var hiç yatmayı sevmiyorlar hep ayakta kucakta geçti ilk zamanları isminin anlamından dolayı sanırsam şimdi de kendileri hep bıdır bıdır bir dk durmadan heryeri karıştıran haydut oldular

Ayrı yatınca boşanılıyor da, herkes uykusuz sinirli olunca kavga edilip boşanılmıyor mu? Vicdanı olan adam yardım eder zaten.

Yalnız eşim geçen çok çekti, günlerce, aylarca uykusuz kaldı. Şimdi diyorum ne safmışım, ikimizde uykusuz kaldık, gerildik boşa. Bu sefer adamı göndericem. Uykusunu alınca sabahları daha çok işime yarar.

Öyle dediğime bakma canım hep emziriyrm ben yapışık gibiyiz cogaalcak insallah

Odanda daha rahat edersin ben doğumdan sonra oturma odasında kalıyorum yatak odam üst katta merdiven çıkmamak için

Aynen bende sizin fikrinizdeyim ömür boyu odayı ayircak degilim 10 15 gun dikislerim duzelene kadar salonda yatacagim annemle birlikte kendi rahatim icin esimde oglumla bizim odada yatar sonra zaten cumbur cemaat yatak odasina geceriz keskin konusan arkadaslarada sükunet diliyorum tecrübesiz olduklari icin boyle fikirleri oldugunu dusunuyorum bebek dogdugunda onu yapmam bunu etmem dediginiz cok seyi yutuyorsunuz bende hep esimle yattim oglum kendi yatagindaydi ayni odadaydik kendi odasina bi turlu geciremedik basladik 3 kisi bi yatakta yatmaya sığamayınca esim yaklasik 5 aydir bizden ayri yatiyor iliskimzzn bozuldugu falan da yok evlat herkesten once gelir onun rahati huzuru benim ve esim icin cok dha onemli hazir degil korkuyor bizde bu sureci bu sklde atlatiyoruz ha bebis dogdugunda yanlarinda kimse yoksa annesi vs bitek esleriyle bakacaklarsa tabiki salonda tek baslarina yatmasinlar herkes nasil rahat ediyorsa oyle yapsin yahu cokda seyapmayin yani :)))

Birde şöyle bir şey var bebek başından alışmayacak yatak odasına ben bu fikirdeyim sonra anne baba çocuk ya bi yatağa sığışıyor ya da olan babaya oluyor kendini başka yatakta buluyor bu benim şahsi fikrim açıkcası odasında ilk başta benimle alışsın sonra bende iki adım olan yatak odama sıvışıveririm ilerki aylarda alışsın odasında yatmaya tosun paşa yani inşallah Kardeşimden biliyorum annem alıştırdı büyük yatağa beyfendi beşiğini beğenmiyordu babamı tepikliyordu git yataktan diye 9 yaşına geldi halaa aynı bayılıyor annemle yatmaya hakikaten çokta şeyapmamak lazım

Eee peki annenin onca yorgunluk ve uykusuzluktan sonra eşinin sevgi ve şefkati hakki degil mi?? Butun yorgunluklara katlanirim da esimden ayri yatarsam ruhum kalbim yorulur

Eee peki annenin onca yorgunluk ve uykusuzluktan sonra eşinin sevgi ve şefkati hakki degil mi?? Butun yorgunluklara katlanirim da esimden ayri yatarsam ruhum kalbim yorulur
Canım bak senin asla bu düşüncede olman sorun değil bizide hiç ilgilendirmez paşa gönlün nasıl isterse öyle yaparsın bu senin en doğal hakkın. Amma velakin senin düşüncene yapına aykırı bir şey söylendiği yazıldığı zaman sen çok katı söylemlerde bulunuyorsun hanımlar ister istemez alınıyor hepimiz hassas dönemlerdeyiz hepimiz burda ayrı ayrı hayatlara kafa yapılarına sahibiz o öyle yaptı diye onun kararını sorgulamak burda hiç birimize düşmez herkes rahat ettiği şekilde hapar yatar kalkar doğumlar yaklaştı birbirimizi daha motive edici konuşmalar yapmalıyız diye düşünüyorum. Senle kayınvalide çekiştirmesi iyi oluyor bak yok mu yeni vukuat kayınvalideden

Ne yapsam ki acaba ismi seviyorum sırf bu yaramazlık meselesi korkutuyor ya söz dinlemezse diye

Ben isimlerin enerjilerine inaniyorum ama belli de olmaz ama ya illa yaramaz olacak olarak sartlandirma kendi de ismi seviyorsan koy bence..
Bende inanıyorum enerjilere bazen değişikliğe uğruyor huylar ama bakalım

Hayırlı sabahlar herkeslere bugünde doğurmadım

ben de bu forumu okumadan önce, deneyimsizlikten dolayı herkes illa ki 9 ay 15 günü tamamlar bir şekilde diye düşünüyordum
37. haftaya gireceğim, şimdi her an doğurabilirim gibi geliyor. tek başınıza yürüyüşe falan gidiyor musunuz :) bazı işlerim var, dışarı çıkmaya çekiniyorum açıkcası. doktor da şey diyor 37. haftadan sonra doğum olabilir ama 42. haftayı da bulabilir. bakalım yarın kontrol var :) ne diyecek.

Ben yazilan cok kotu, uzucu seyler okudum. Belki denk gelmedilerse diye uyarmak istedim

Yaa benim kızım da kardeşi doğdu doğalı benimle yatmak istiyor 5 yaşında öncesinde de benle uyuyordu ama bıraktıydı birkaç senedir şimdi yine başladı annemle uyuyacam demeye

Öyle de deme hayırlısı olsun benim eşim hep yanımdayken doğum yaptığım hafta şehir dışına gitti iş için ıkinci çocuğunda da yurt dışına gittiydi doğumun ertesi günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…