- 30 Mayıs 2021
- 680
- 573
- 53
- 29
Boza diyolla diğer gruptanSütü ne arttırır kızlar onerilerinize de ihtiyacım var..hurma,incir,fındık,badem,ceviz,elma ve ayva kompostosu,helva,bol su bunları denedim ama pek verimli sonuç yok..sizin bildiğiniz iyi bı yöntem var mi
O da var evet alacaktı eşim..ilçede boza yokBoza diyolla diğer gruptan
Bime geliyor bu dönemde orda olabilirO da var evet alacaktı eşim..ilçede boza yoksözde toplatmislar anlayamadık alacak bulursa
Canım benim 3.doğumum çatım geniş yani benim durduysa senin de durur gibi40.haftayı göreceğinizi sanmıyorum dedi doktor bebeğin başı aşağıda bol bol squat bol bol temizlik yap dedidaha önceden de bir deneyimim yok acaba haftaya doğurur muyum diye düşünmeye başladım şimdiden ama sizin 2 cm hala duruyorsunuz bir bilemedim belki iki haftayı bulur mu
Dilekcim mümkünse vefa marka boza al en doğalı kalitesi o. Birde sıcak bir duş aldıktan sonra kesintisiz 2 saat uyku. Uyandığında gör bak süt nasıl inecek. Ben ne zaman kesintisiz uyusam duş sonrası tsörtüm sütten ıslak uyanırdım. Sizinkide inecek inanın. Bebeğe mamayı sakın biberonla vermeyin. Hastanede bile kaşıkla besleme yapıyorlar. Ama çene kasları güçlenmesi içinde emziğe alıştırın emzik emsin sütünüz inene kadar.Sütü ne arttırır kızlar onerilerinize de ihtiyacım var..hurma,incir,fındık,badem,ceviz,elma ve ayva kompostosu,helva,bol su bunları denedim ama pek verimli sonuç yok..sizin bildiğiniz iyi bı yöntem var mi
Canjm elektrikli ile mi sağıyosun.Mochi vardı yapamadım.Elektirkli alıyım yarın o zamanBenim dün daha yeni geldi sütüm canım..üzülme kimisininn bizim gibi geç iniyo sütü..hala da sagiyorm misal gün içinde 10 CC 15 CC anca cikiyo yok bende çok üzülüyorum..dayiyorum memeye güzel tutuyo ama istediğim gibi çok çok emmiyo daliyo hemen uykuya her zaman da yutkunma sesi gelmiyo..ama ver mamayı bak nasıl yutkunuyoben mama da veriyirm dönüşümlü sarılık başladı ayrıca cisli bezinde kan gördük Dr mamayı arttır dedi..memeyi sağdiginda 1 memeden en az 30 CC çıkarsa mamaya gerek yok dedi bide ebe
Bana arada oluyor, sanırım kafasını kanala sokuyormuş o aralardr öyle yorumlaşmıştı.
Kızlar merhaba,yaklaşık 2 haftadır düzenli doğum kasılmalarım olduğu için sürekli yatıp ilaç kullanıyorum. Ama dün akşamdan bu yana garip bişey var sürekli bebeğin kafası alttan itiyor çıkacakmış hissi var. Sizde de böyle oluyor mu? Doktoru aramalı mıyım bilemedim.
Sağma pompasının bardağı ile veriyrm genelde..uyumaya çalışıyrm hep duşta aliyrm duşta masajda yapiyrm..çoğu şeyi yapiyrm ama indir biraz çok değil yani..bozayi bulmaya çalışıyoruz canım sagolasin yarın yine bakacak esimDilekcim mümkünse vefa marka boza al en doğalı kalitesi o. Birde sıcak bir duş aldıktan sonra kesintisiz 2 saat uyku. Uyandığında gör bak süt nasıl inecek. Ben ne zaman kesintisiz uyusam duş sonrası tsörtüm sütten ıslak uyanırdım. Sizinkide inecek inanın. Bebeğe mamayı sakın biberonla vermeyin. Hastanede bile kaşıkla besleme yapıyorlar. Ama çene kasları güçlenmesi içinde emziğe alıştırın emzik emsin sütünüz inene kadar.
Elektrikli ile sagiyrm..mochi bende de var o sadece hani emzirirken diğer memeye takiliyo süt akmasin hazır geliyoken orda biriksin gibisinden..bende o ise yaradı yani çok randıman alamadimCanjm elektrikli ile mi sağıyosun.Mochi vardı yapamadım.Elektirkli alıyım yarın o zaman
SağolasınDoğum yapanlar öncelikle geçmiş olsun hepinize bebişlerinizle bol sütlü günleriniz olsun insaallah. Hep pozitif düşünün en önemlisi o. Süt arttırmak içinse bol bol su için. Birde bulgur ve dereotu da arttiriyor sütü.
Üzülme hiç en önemlisi senin mutlu ve pozitif olman hep sütüm var, olacak diye düşün bu işler hep beyinle alakalı bence ve psikoloji ileSağolasınonlarıda deneyeyim yeter ki süt olsun vallah..benim sütüm ile doymayip mama yeyince bayılarak uyumasına agliyrm hep
Canim ozellikle tecrube ettigim , boza var. Acayip belirgin bir sekilde farketmistim. Biz hava almak icin hadi bi vefaya gidelim biza icmeye demistik daha 40 cikmamisti. O gece sutumkendi kendine skmis hep. Dene bi istersen. Onun disinda bol su , yesillikSütü ne arttırır kızlar onerilerinize de ihtiyacım var..hurma,incir,fındık,badem,ceviz,elma ve ayva kompostosu,helva,bol su bunları denedim ama pek verimli sonuç yok..sizin bildiğiniz iyi bı yöntem var mi
Anason ve rezene çayı artırır diye biliyorumSütü ne arttırır kızlar onerilerinize de ihtiyacım var..hurma,incir,fındık,badem,ceviz,elma ve ayva kompostosu,helva,bol su bunları denedim ama pek verimli sonuç yok..sizin bildiğiniz iyi bı yöntem var mi
Boza bulursam Alcam canım eşim ariyoCanim ozellikle tecrube ettigim , boza var. Acayip belirgin bir sekilde farketmistim. Biz hava almak icin hadi bi vefaya gidelim biza icmeye demistik daha 40 cikmamisti. O gece sutumkendi kendine skmis hep. Dene bi istersen. Onun disinda bol su , yesillik
Rezene çayım var günde iki üç kez iciyorumAnason ve rezene çayı artırır diye biliyorum
Sen yazınca baktım. Çoğu yerde bol bol su için yazıyor. Tabii içiyorsundur ama. Birde yeşil soğan, dere otu falan yazıyor.Sütü ne arttırır kızlar onerilerinize de ihtiyacım var..hurma,incir,fındık,badem,ceviz,elma ve ayva kompostosu,helva,bol su bunları denedim ama pek verimli sonuç yok..sizin bildiğiniz iyi bı yöntem var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?