Kişiden kişiye farkediyor ya inanın kan alırken bile hemşireden hemşireye farkediyor bazen hiç anlamıyorsunuz bazen insanın canı yanıyor eli ağır eli hafif dedikleri şey bu olsa gerek şu da var arkadaş iki kere oldu ilkinde çok kolaydı bir şey anlamadım dedi ikincisinde açıklık kontrolü yapılmış 40.haftada akşamına suyum geldi dedi biz çatı ve açıklığı aynı şey olarak mı düşünüyoruz acaba ya da işte haftanın ilerlemesiyle ilgili durumlar da olabilir tabiBen carsamba gunu agriyla kontrole gittim. Alttan muayene yapti. Aciklik muayenesi yapicam Çatina da bakayim bi ama sen istersen doktorun tekrar baksin dedi o gunku doktor. O gun cok rahatti, hic acimadi. Benim doktorum bugun tekrar muayene yapti, baya zorladi, hic alakasi yoku iki muayenenin. Bugun canim acidi biraz. Kan gibi kahverengi leke gelmis biraz, tuvalete girdiğimde biraz daha kan akti, normaldir heralde
Lokum çok mantıklı, bendr ali uzun çifte kavrulmuş yaptırıp hazırlayayım. Bebek çikolatası da yaptırmadım, üşendim. Zateb koronadan kim gelcek, ama lokum iyi fikirKızlar bugun halıları yıkamaya verdim. Esime banyo fayanslarını ,camları sildircem, portmantoyu silicez , temizlicez.
Bir de hemsireler icin 1 kutu lokum yaptiricam güzel bir jest oluyor, gönül alma..Alisveris yapicaz icecek,kahve vs. , hastaneye goturmek icin 6 li su arabanin bagajina. Arabaya bebek pusetini indircez. Eksik gedik ne varsa toparlayim su 2 gunde. Sonra artik gunluk temizlikler devam eder. Haftaya da kizimin 23 nisan gosterisi var onu da atlattik mi sonra gelsin bebek artik
Bana arada oluyor, sanırım kafasını kanala sokuyormuş o aralarKızlar merhaba,yaklaşık 2 haftadır düzenli doğum kasılmalarım olduğu için sürekli yatıp ilaç kullanıyorum. Ama dün akşamdan bu yana garip bişey var sürekli bebeğin kafası alttan itiyor çıkacakmış hissi var. Sizde de böyle oluyor mu? Doktoru aramalı mıyım bilemedim.
Doktor açıklığın olabilir deyip tekrar hastaneye çağırdı, nst ne göre açıklık muayenen yapılsın dedi. Nefret ediyorum açıklık muayenesindeBana arada oluyor, sanırım kafasını kanala sokuyormuş o aralardr öyle yorumlaşmıştı.
Kafasını sokmaya çalışıyordur banada oluyor aradaBana arada oluyor, sanırım kafasını kanala sokuyormuş o aralardr öyle yorumlaşmıştı.
Bebeğinle bol bol ten tene temas yap canım. Her fırsatta emzir. Bol su, hurma, kuru incir tüketebilirsin. Gelmemesi için hiçbir sebep yok stres yapmaKızlar benim sütüm hala gelmedi.Eve geldik duşta aldım ama olmadı
Canım emzirmeye çalışıyorum ama tutmuyor.Bu makinelerden mi kullanmam gerekiyor acabaBebeğinle bol bol ten tene temas yap canım. Her fırsatta emzir. Bol su, hurma, kuru incir tüketebilirsin. Gelmemesi için hiçbir sebep yok stres yapma
Süttür bence. Benimde sütyenime bulaş oluyor bazen. Bana kullanan herkes ağrısız acısız atlattığını söyledi. Bizde inşallah öyle atlatırız :)Bende iki saat takıyorum günde inşallah faydasını görürüzBenim göğsümde ağrı acı da var lansinoh da sürüyorum arada bazen sütyenimde beyaz lekeler oluyor ama süt mü acaba çok sıkmak istemiyorum da ama merak da ediyorum süt mü gelen acaba diye
Uçlarından dolayı tutamıyor olabilir mi? Öyleyse uç çıkartıcı kullanabilirsin. Makineyle sağım yap mutlaka. Bebek emmeye başlayana kadar sütün sağarak daha çabuk gelir. Sağdığınıda verirsin sütünün en faydalı dönemi canım.Canım emzirmeye çalışıyorum ama tutmuyor.Bu makinelerden mi kullanmam gerekiyor acaba
Hiç rahat değilim. Önümüzdeki hafta başlasa fena olmaz.Gogus ucu ile oynamak, gogus ucunu uyarmak,sıkmak kısacası gogusle elleşmek doğumu başlatabilirmişbir çok yerde dinledim hatta daha 2 gün once aldığım eğitimde konuşuldu başlatmayı düşünmüyorsanız dokunmayın
Silikon meme uçları var emzirme için onlardan al canım bi de meme ucuna hurma sür hurmanın tadını almak için emmeye çalışıyor bebek sütün için de acele etme kendini strese sokma gelecektir süt benim ilkinde üç gün gelmedi duşta göğsüne masaj yap koltuk altlarından göğüs ucuna doğru ovalayarak sütün inmesini sağla bestlak damla var onun çok faydasını görmüştüm deneyebilirsinCanım emzirmeye çalışıyorum ama tutmuyor.Bu makinelerden mi kullanmam gerekiyor acaba
Ben götürecektim. Sert küvez gibi şey var ya. Onu boş veriyorlar. İçine koyarım dedim de, diğer gruptan şey yazmışlar yeni doğanın sert şeyde yatması daha iyiymiş. Herkes ona penye yada müslin battaniye sarıp öyle yatırmış.Lokum çok mantıklı, bendr ali uzun çifte kavrulmuş yaptırıp hazırlayayım. Bebek çikolatası da yaptırmadım, üşendim. Zateb koronadan kim gelcek, ama lokum iyi fikir
Hastaneye reflü yatağı götürmek gerekir mi acaba?
Cnaım silikon Uç aldık deniyorum.Biraz emiyor ama gelmeyince bırakıyor.O damlayı da alıyım.İnşallah gelir çok üzgünümSilikon meme uçları var emzirme için onlardan al canım bi de meme ucuna hurma sür hurmanın tadını almak için emmeye çalışıyor bebek sütün için de acele etme kendini strese sokma gelecektir süt benim ilkinde üç gün gelmedi duşta göğsüne masaj yap koltuk altlarından göğüs ucuna doğru ovalayarak sütün inmesini sağla bestlak damla var onun çok faydasını görmüştüm deneyebilirsin
Lütfen üzülme. Güzel düşün güzel olsun. Sütüm geliyor, sütüm var diye düşünmen gerekiyor. Belki geliyordur ama sen görmüyorsundur canım.Cnaım silikon Uç aldık deniyorum.Biraz emiyor ama gelmeyince bırakıyor.O damlayı da alıyım.İnşallah gelir çok üzgünüm
Allah razı olsun canımLütfen üzülme. Güzel düşün güzel olsun. Sütüm geliyor, sütüm var diye düşünmen gerekiyor. Belki geliyordur ama sen görmüyorsundur canım.
Duşta göğüslerine masaj yapabilirsin. Hatta duşta eski tip taraklarla uçlara doğru tarayabilirsin. Yapılcak çok şey var ama ilk ve en önemlisi pozitif düşünmek
Hayır tabii olur mu hiçç genel olarak herkes ilk günlerde aynı şeyleri yaşıyor. Kolay değil bebişle birbirinize alışma sürecindesiniz. Hepsi geçicek hiç merak etmeAllah razı olsun canımİnşallah olumlu düşünmeye çalacağım.Erken geldiği için mi acaba diyorum.Hep bi endişe içindeyim
Benim dün daha yeni geldi sütüm canım..üzülme kimisininn bizim gibi geç iniyo sütü..hala da sagiyorm misal gün içinde 10 CC 15 CC anca cikiyo yok bende çok üzülüyorum..dayiyorum memeye güzel tutuyo ama istediğim gibi çok çok emmiyo daliyo hemen uykuya her zaman da yutkunma sesi gelmiyo..ama ver mamayı bak nasıl yutkunuyoAllah razı olsun canımİnşallah olumlu düşünmeye çalacağım.Erken geldiği için mi acaba diyorum.Hep bi endişe içindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?