2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Kişiden kişiye farkediyor ya inanın kan alırken bile hemşireden hemşireye farkediyor bazen hiç anlamıyorsunuz bazen insanın canı yanıyor eli ağır eli hafif dedikleri şey bu olsa gerek şu da var arkadaş iki kere oldu ilkinde çok kolaydı bir şey anlamadım dedi ikincisinde açıklık kontrolü yapılmış 40.haftada akşamına suyum geldi dedi biz çatı ve açıklığı aynı şey olarak mı düşünüyoruz acaba ya da işte haftanın ilerlemesiyle ilgili durumlar da olabilir tabi

Lokum çok mantıklı, bendr ali uzun çifte kavrulmuş yaptırıp hazırlayayım. Bebek çikolatası da yaptırmadım, üşendim. Zateb koronadan kim gelcek, ama lokum iyi fikir

Hastaneye reflü yatağı götürmek gerekir mi acaba?

Bana arada oluyor, sanırım kafasını kanala sokuyormuş o aralar dr öyle yorumlaşmıştı.

Kızlar benim sütüm hala gelmedi.Eve geldik duşta aldım ama olmadı

Kızlar cam perde temizliginizi son ana birakmayin vallahi 9 saattir durmadik esimle heryer bitti son kanat perdemin cikmasini bekliyorum yarinda supur sil toz al vc ov besigi kur ile gecer sali gunude gideriz yatisimizi yapariz nasipse annemde bize yardim edecegine kendi evini temizlemeye gitti oda dogurcak heralde

Bebeğinle bol bol ten tene temas yap canım. Her fırsatta emzir. Bol su, hurma, kuru incir tüketebilirsin. Gelmemesi için hiçbir sebep yok stres yapma
Canım emzirmeye çalışıyorum ama tutmuyor.Bu makinelerden mi kullanmam gerekiyor acaba

Süttür bence. Benimde sütyenime bulaş oluyor bazen. Bana kullanan herkes ağrısız acısız atlattığını söyledi. Bizde inşallah öyle atlatırız :)

Canım emzirmeye çalışıyorum ama tutmuyor.Bu makinelerden mi kullanmam gerekiyor acaba
Uçlarından dolayı tutamıyor olabilir mi? Öyleyse uç çıkartıcı kullanabilirsin. Makineyle sağım yap mutlaka. Bebek emmeye başlayana kadar sütün sağarak daha çabuk gelir. Sağdığınıda verirsin sütünün en faydalı dönemi canım.

Hiç rahat değilim. Önümüzdeki hafta başlasa fena olmaz. Ptesi 38+0 oluyoruz zaten. Cuma veya ctesi mesela 38+5 te gelebilir

Silikon meme uçları var emzirme için onlardan al canım bi de meme ucuna hurma sür hurmanın tadını almak için emmeye çalışıyor bebek sütün için de acele etme kendini strese sokma gelecektir süt benim ilkinde üç gün gelmedi duşta göğsüne masaj yap koltuk altlarından göğüs ucuna doğru ovalayarak sütün inmesini sağla bestlak damla var onun çok faydasını görmüştüm deneyebilirsin

Ben götürecektim. Sert küvez gibi şey var ya. Onu boş veriyorlar. İçine koyarım dedim de, diğer gruptan şey yazmışlar yeni doğanın sert şeyde yatması daha iyiymiş. Herkes ona penye yada müslin battaniye sarıp öyle yatırmış.

Cnaım silikon Uç aldık deniyorum.Biraz emiyor ama gelmeyince bırakıyor.O damlayı da alıyım.İnşallah gelir çok üzgünüm

Cnaım silikon Uç aldık deniyorum.Biraz emiyor ama gelmeyince bırakıyor.O damlayı da alıyım.İnşallah gelir çok üzgünüm
Lütfen üzülme. Güzel düşün güzel olsun. Sütüm geliyor, sütüm var diye düşünmen gerekiyor. Belki geliyordur ama sen görmüyorsundur canım.
Duşta göğüslerine masaj yapabilirsin. Hatta duşta eski tip taraklarla uçlara doğru tarayabilirsin. Yapılcak çok şey var ama ilk ve en önemlisi pozitif düşünmek

Allah razı olsun canımİnşallah olumlu düşünmeye çalacağım.Erken geldiği için mi acaba diyorum.Hep bi endişe içindeyim

Allah razı olsun canımİnşallah olumlu düşünmeye çalacağım.Erken geldiği için mi acaba diyorum.Hep bi endişe içindeyim
Hayır tabii olur mu hiçç genel olarak herkes ilk günlerde aynı şeyleri yaşıyor. Kolay değil bebişle birbirinize alışma sürecindesiniz. Hepsi geçicek hiç merak etme Bebeğinle kavuştunuz mis kokulun yanında her anın tadını çıkar

Benim dün daha yeni geldi sütüm canım..üzülme kimisininn bizim gibi geç iniyo sütü..hala da sagiyorm misal gün içinde 10 CC 15 CC anca cikiyo yok bende çok üzülüyorum..dayiyorum memeye güzel tutuyo ama istediğim gibi çok çok emmiyo daliyo hemen uykuya her zaman da yutkunma sesi gelmiyo..ama ver mamayı bak nasıl yutkunuyo ben mama da veriyirm dönüşümlü sarılık başladı ayrıca cisli bezinde kan gördük Dr mamayı arttır dedi..memeyi sağdiginda 1 memeden en az 30 CC çıkarsa mamaya gerek yok dedi bide ebe

Sütü ne arttırır kızlar onerilerinize de ihtiyacım var..hurma,incir,fındık,badem,ceviz,elma ve ayva kompostosu,helva,bol su bunları denedim ama pek verimli sonuç yok..sizin bildiğiniz iyi bı yöntem var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…