Ah keşke salınca pırtlasa çıksaYaaa çok tutmayın bence siz, gelmek isterde salın çocuğuMaşallah 1 tane tosuncuk geliyor sanırım. :))
Koysam mı ki baş edebilir miyim acaba ben ve eşim çok sakiniz amaOkurken miraçlar çok yaramaz olur diyecektim ki siz yazmıssnzama bunlar çok gerçekçi değil tabi
En büyük salakligimi söylemeye geldimemzirme yastığı almamak şuan sırt agrisindan geberiyorum..bebek çok küçük bı yanden meme ucunu tutturmak bı yandan onu kavramak çok zor hakkatten..almadıysanız alın aldırın perişanim
Gogus ucu ile oynamak, gogus ucunu uyarmak,sıkmak kısacası gogusle elleşmek doğumu başlatabilirmiş4 gündür falan gümüş kapak kullanıyorum. Göğüslerim ucu bayağı çıkmış kızlar kapaktan mı çıktı acaba anlamadım. Yoksa doğum belirtisi miVe sıkınca da koyu sarı süt geliyor. Sıkınca doğumun başlamasına mı etki ediyordu :) burda okumuştum sanki
40.haftayı göreceğinizi sanmıyorum dedi doktor bebeğin başı aşağıda bol bol squat bol bol temizlik yap dediBen salı gününden beri 2cm açıklıkla geziyorumHala doğurmadım. Kendi doktorum salıya kadar yok o yüzden salıya kadar tutmam lazım
Bende de 1 cm açıklık var başı aşağıda dedi suyun sancın kanaman olursa hiç bekleme acilden gir dediBen doktor muayenesinden ciktim. Çatı muayenesi yaptı. 1cm aciklik varmis Hadi hayirlisi bakalimbir de bunun duymama ragmen sehir disina annemlere gidiyorum, yurek yedik bakalim
Bende iki saat takıyorum günde inşallah faydasını görürüz4 gündür falan gümüş kapak kullanıyorum. Göğüslerim ucu bayağı çıkmış kızlar kapaktan mı çıktı acaba anlamadım. Yoksa doğum belirtisi miVe sıkınca da koyu sarı süt geliyor. Sıkınca doğumun başlamasına mı etki ediyordu :) burda okumuştum sanki
Canim niye uzuluyosun uzulme ya. Ikiz doguranlari falan dusun onlari 34 35 haftalik falan aliyorlar mesela bi sıkıntı olmuyor.Evet yine nst deyken yaziyorum sizee dogum tarihim belli oldu 36+3 üz 3100 gram 51.5 cm olmus bebis asagida ciddi baski yasiyorum dunden beri kanala cok yakin kafayi soktu sokacak dedi endokrrin doktoruna gittim seker icin diyetle devam et dedi kendi doktorumsa riske atmayalim diyerek 37+0 da alalim dedi her ihtimale karsi ciger gelistiricide yapariz dedi 19 nisan gece yatis 20 nisan dogum olacakmis nst sonucunu indirince bidaha konusacagim erken degilmi yaa seker olunca disarda buyumesi daha hayirli anne karnindan dedi ki oyle ahim sahim bi seker yuksekligim yok
Canim bende dun internette okudum dogumdan once kaba bi firca ile gogus uclarini fircalayin diyor dusta. Boylece meme uclarinin hassasiyeti gidermis sertlesir guclenirmis ki bebis emerken acimasin.Bende iki saat takıyorum günde inşallah faydasını görürüzBenim göğsümde ağrı acı da var lansinoh da sürüyorum arada bazen sütyenimde beyaz lekeler oluyor ama süt mü acaba çok sıkmak istemiyorum da ama merak da ediyorum süt mü gelen acaba diye
O kadar sert hareketler doğumu başlatır mı acaba diye düşünmüyor değilimCanim niye uzuluyosun uzulme ya. Ikiz doguranlari falan dusun onlari 34 35 haftalik falan aliyorlar mesela bi sıkıntı olmuyor.
Sekerde onemli bi sey son zamanlarda daha cok yukselebiliyor.
Ahim sahim yuksek degil diyorsun ama endokrin normalde 140i gecince insulin basliyormus direk benim doktorum oyle dedi ama diyetle idare etmeye calisiyoruz. Seninkide az zamanin kaldigi icin oyle demis muhtemelen.
Bebisin kilosuda iyi masallah. 37 cok guzel bi hafta ne guzel kucagina alacaksin erkenden iste
Benimki de 37+3 olmus olacak mesela bi aksilik olmazsa insallah. Bende sekerliyim bebemde iri. Yapacak bi sey yokbizimkilerde disarda devam etsinler hayatlarina insallah
Canim bende dun internette okudum dogumdan once kaba bi firca ile gogus uclarini fircalayin diyor dusta. Boylece meme uclarinin hassasiyeti gidermis sertlesir guclenirmis ki bebis emerken acimasin.
Benimde at kili fircam vardi aklima o geldi onla fircalayim diyorum meme ucunuda sertlessin guclensinacimasin
Yok ya o kadar acelem yok benim daha 37. haftadayım zatenKizlar 2 cm açilmaniz varsa normal dogum istiyorsaniz gidin yatin hastaneye vurunun epidurali sonra suni sanci verselerde hissetmiyorsunuz , alttan açilma da hizli ilerliyor 10 cm olana kadar ebe bakiyor hic aci yok his yok sonra dogumhaneye
Bebegin doğma anini dikişi hic bisey hissetmiyorsunuz , ben kizimk oyle dogurdum 2. De oylee dogurcam insallah
Hee sen dibine dibine kadar yaşamak istiyorsun o anı anladimYok ya o kadar acelem yok benim daha 37. haftadayım zatendoktor açılman var diyince şaşırdım sadece daha geç olur diye düşünüyordum hep ama 2 cm açıklıkla haftalarca gezenler varmış her şey doğal akışında sağlıklı olsun mümkünse suni sancı filan ürkütücü geliyor zaten
Aman haftan gelmis senin zaten baslarsa baslasinO kadar sert hareketler doğumu başlatır mı acaba diye düşünmüyor değilimama benim açıklığımda varmış zaten ha bir eksik ha bir fazla doğururum bu gidişle
Öyle bir kaygım yok illa doğum sancısını sonuna kadar çekeyim gibi aksine bilime tıbba inanıyorum eğer insan hayatının konforunu artıracak ilaçlar ağrı kesiciler tedavi yöntemleri vs varsa da bunlardan yararlanma taraftarıyımHee sen dibine dibine kadar yaşamak istiyorsun o anı anladim
Bende tam tersi hissetmek istemedim cokta guzel geçmişti
Cok guzel bi dogum hikayen olur insalalh saglikla al kucagina
Valla ben cabalicam.Bende de 1 cm açıklık var başı aşağıda dedi suyun sancın kanaman olursa hiç bekleme acilden gir dedipanik yaptırdı bana ne zaman doğururuz acaba ya
Bende çatı muayenesi oldum bugün ama öyle ağrı acı hissetmedim çok nasıl başladı ne zaman bitti anlamadım da zaten ama hafif bir yanma var sadece bana bugün kanama ve kahverengi akıntı olabilir bu muayene nedeniyle korkma dedi sizinki de muayeneden kaynaklıdır muhtemelenValla ben cabalicam.zaten coktandir cabaliyorum dogsun diye. Sadece persembe veya cuma doktorum sehir disinda olacakmis. O gune denk gelmesin diye ugrasicam. Ondan once gelir insallah ya bakalim kismet. Sert bi muayene oldu cati muayenesi. Su an biraz kanamam var ama muayeneden muhtemelen , ciddiye almadim.
Ben carsamba gunu agriyla kontrole gittim. Alttan muayene yapti. Aciklik muayenesi yapicam Çatina da bakayim bi ama sen istersen doktorun tekrar baksin dedi o gunku doktor. O gun cok rahatti, hic acimadi. Benim doktorum bugun tekrar muayene yapti, baya zorladi, hic alakasi yoku iki muayenenin. Bugun canim acidi biraz. Kan gibi kahverengi leke gelmis biraz, tuvalete girdiğimde biraz daha kan akti, normaldir heraldeBende çatı muayenesi oldum bugün ama öyle ağrı acı hissetmedim çok nasıl başladı ne zaman bitti anlamadım da zaten ama hafif bir yanma var sadece bana bugün kanama ve kahverengi akıntı olabilir bu muayene nedeniyle korkma dedi sizinki de muayeneden kaynaklıdır muhtemelen
Sıkı Diyetle aclik 85 tokluk 120 lere indirdik ama yinede riske etmicem dedi tutturdu doktorum yoktu onceden son 10 gunde sekerim patladiCanim niye uzuluyosun uzulme ya. Ikiz doguranlari falan dusun onlari 34 35 haftalik falan aliyorlar mesela bi sıkıntı olmuyor.
Sekerde onemli bi sey son zamanlarda daha cok yukselebiliyor.
Ahim sahim yuksek degil diyorsun ama endokrin normalde 140i gecince insulin basliyormus direk benim doktorum oyle dedi ama diyetle idare etmeye calisiyoruz. Seninkide az zamanin kaldigi icin oyle demis muhtemelen.
Bebisin kilosuda iyi masallah. 37 cok guzel bi hafta ne guzel kucagina alacaksin erkenden iste
Benimki de 37+3 olmus olacak mesela bi aksilik olmazsa insallah. Bende sekerliyim bebemde iri. Yapacak bi sey yokbizimkilerde disarda devam etsinler hayatlarina insallah
Canim bende dun internette okudum dogumdan once kaba bi firca ile gogus uclarini fircalayin diyor dusta. Boylece meme uclarinin hassasiyeti gidermis sertlesir guclenirmis ki bebis emerken acimasin.
Benimde at kili fircam vardi aklima o geldi onla fircalayim diyorum meme ucunuda sertlessin guclensinacimasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?