2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Bir arkadasim vardi, needeyse doguma 2 ay kala basliyordu ödemleri. Benim de kızımda agustosa geldi dogum ne kadar su icsemde son haftalarımda ödem olustu. Sizinde suyu az icmeniz yüzünden olabilir. Dediginiz gibi bi de yuruyus olmayinca da olmustur. Cokk az kalmis artik zaten normaldir

Gözün aydın rabbim can sağlığıyla büyütmeyi nasip etsin sütün de gelir inşallah tez vakitte

Evet yine nst deyken yaziyorum sizee dogum tarihim belli oldu 36+3 üz 3100 gram 51.5 cm olmus bebis asagida ciddi baski yasiyorum dunden beri kanala cok yakin kafayi soktu sokacak dedi endokrrin doktoruna gittim seker icin diyetle devam et dedi kendi doktorumsa riske atmayalim diyerek 37+0 da alalim dedi her ihtimale karsi ciger gelistiricide yapariz dedi 19 nisan gece yatis 20 nisan dogum olacakmis nst sonucunu indirince bidaha konusacagim erken degilmi yaa seker olunca disarda buyumesi daha hayirli anne karnindan dedi ki oyle ahim sahim bi seker yuksekligim yok

Canım cok sükür bebegin büyümüs 37+0 da güzel bir hafta bence. Yani açıkcası bazen doktora tabi olmak gerekiyor. Şeker olunca doktorlar sanırım gelisimi de guzelse daha erken alma taraftarı oluyor .Hem bak bebegin kanala girmek üzere o kadar da baskı hissediyorsan beklemek istesen bile bekleyemessin belki de 20 sinden once kendi bile gelebilir. Hayirlisi olsun ikiniz icin de

Kızlar merhaba Bende birkaç haftadır garip bir durum var , açlık hissediyorum gayet açım midem kazınıyor mesela suan ama canım hiçbir şey yemek istemiyor değişik bir iştahsızlık var biraz garip gelebilir ama ben de anlamadım aynı durumda olan var mı?

Kızlar merhaba,yaklaşık 2 haftadır düzenli doğum kasılmalarım olduğu için sürekli yatıp ilaç kullanıyorum. Ama dün akşamdan bu yana garip bişey var sürekli bebeğin kafası alttan itiyor çıkacakmış hissi var. Sizde de böyle oluyor mu? Doktoru aramalı mıyım bilemedim.

Amin canim cok cok sagol evet doktorda oyle dedi belki kendide gelebilir dedi az dursa olmazmi dedim olamaz dedi hafta ilerledikce risk artiyo boyu kilosu iyi zaten dedi teslim oldum artik

Allahtan sadece ayağım da var başka yerimde yok .. suyu çoğaltayim bakalım düzelecek mi zaten surda 2 hafta kaldı idare ederim artık..

Benim bebegin bası asagıda ama daha baskı yapmıyor , asagıda hicbirsey hissetmiyorum. Bence siz bir doktorunuza sorun rahim boyu kısalıp tam kanala basını oturtmus olabilir.

Amin canim cok cok sagol evet doktorda oyle dedi belki kendide gelebilir dedi az dursa olmazmi dedim olamaz dedi hafta ilerledikce risk artiyo boyu kilosu iyi zaten dedi teslim oldum artik
Olsun canım cok sükür iyi durumda bebisin. Bende artık baskı hissedeyim istiyorum. Ama hic bisey yok valla hala aynı sekilde yürüyorum. Gecen iftara gidecektik gec kaldik diye hizli yuruyoruz esim dedi hoop napiyosun sen bizden hizli yuruyosun. Dedim belki asagiilara iner ne yapayim ben bayramdan once dogurmak istiyorum ama yok kesin bayramin orta yerinde olan olur

Kızlar bugun halıları yıkamaya verdim. Esime banyo fayanslarını ,camları sildircem, portmantoyu silicez , temizlicez.
Bir de hemsireler icin 1 kutu lokum yaptiricam güzel bir jest oluyor, gönül alma..Alisveris yapicaz icecek,kahve vs. , hastaneye goturmek icin 6 li su arabanin bagajina. Arabaya bebek pusetini indircez. Eksik gedik ne varsa toparlayim su 2 gunde. Sonra artik gunluk temizlikler devam eder. Haftaya da kizimin 23 nisan gosterisi var onu da atlattik mi sonra gelsin bebek artik

Doktordan geldim şimdi 1 cm açıklık var dedi ama ne zaman doğururum acaba ya bu açıklıkla hemen doğurur muyum acaba deneyimli anneler

Ben doktor muayenesinden ciktim. Çatı muayenesi yaptı. 1cm aciklik varmis Hadi hayirlisi bakalim bir de bunun duymama ragmen sehir disina annemlere gidiyorum, yurek yedik bakalim

Doktordan geldim şimdi 1 cm açıklık var dedi ama ne zaman doğururum acaba ya bu açıklıkla hemen doğurur muyum acaba deneyimli anneler
Ben salı gününden beri 2cm açıklıkla geziyorum Hala doğurmadım. Kendi doktorum salıya kadar yok o yüzden salıya kadar tutmam lazım

Canım biz ne desek yanlış yönlendirmiş oluruz doktorun eminim en iyisini bilir o öyle diyorsa endişelenmene gerek yok bence bak dilek ablanında şekeri vardı doğurdu rahatladı

4 gündür falan gümüş kapak kullanıyorum. Göğüslerim ucu bayağı çıkmış kızlar kapaktan mı çıktı acaba anlamadım. Yoksa doğum belirtisi mi Ve sıkınca da koyu sarı süt geliyor. Sıkınca doğumun başlamasına mı etki ediyordu :) burda okumuştum sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…