Kuzum ben duydum gittiğim hastanede ama akupunkturu tercih ettimKızlar yumurta kalitesi için ozon tedavisi nasıl olur hiç duydunuzmu
Yumurta toplama isleminden önce eşe yani erkege perhiz mi veriliyo kaç gün veriliyor eğer veriliyorsa.Maşallah cnm bende aynıyım seninle bu akşam iğneleri olacak bizde cuma sabah opu inş eşin için perhiz ne zman yapsın dedi acaba doktorunuz sizin
Oda mi aç olacak akşamdan bizim gibiCanim cars, pers, perhiz yapcak cuma sabahi benimle gelcek.
Sanmam bize oyle bisey soylemediler. Bizim ac gitme sebebimiz anestezi alcak olmamizdir bence.Oda mi aç olacak akşamdan bizim gibi
Bizede hiç şimdiye kadar öyle bişey demediler ben anestesiziz oldum( 1 yumurta oluncaSanmam bize oyle bisey soylemediler. Bizim ac gitme sebebimiz anestezi alcak olmamizdir bence.
Canım test yaptın mı inşallah güzel haberlerle gelTransferi saymayınca 9. Gün yarın
Evet çnm 2 ile 5 gün arasi veriliyormus benim eşim 2 gün yapmış olacak yarın toplamamız var inş güzel olur her seyYumurta toplama isleminden önce eşe yani erkege perhiz mi veriliyo kaç gün veriliyor eğer veriliyorsa.
Yarın mutlaka bizi haberdar et canım Allah yardımcın olsun güzel olsun her şeyEvet çnm 2 ile 5 gün arasi veriliyormus benim eşim 2 gün yapmış olacak yarın toplamamız var inş güzel olur her sey
Ben şubatta yaptirdim bu ayda ara doz verilecek, hem tüpbebek dr.hemde ozon dr.iyi olur dedi alternatif tedavi yöntemi bu.yalnix ozon alirken gulutenli yiyecekler yasak. Dokuların kanlanmasini sagliyorKızlar yumurta kalitesi için ozon tedavisi nasıl olur hiç duydunuzmu
Hayir erkek açlığa gerek yok. Kadinlsra deniyor, anestezi icin.Oda mi aç olacak akşamdan bizim gibi
Peki nasıl sayı kalite arrtimi opu oldunmuBen şubatta yaptirdim bu ayda ara doz verilecek, hem tüpbebek dr.hemde ozon dr.iyi olur dedi alternatif tedavi yöntemi bu.yalnix ozon alirken gulutenli yiyecekler yasak. Dokuların kanlanmasini sagliyor
Oldum dün .sayi ayni kaliteyi bekliyoruz ins.sifa lmustur .Peki nasıl sayı kalite arrtimi opu oldunmu
İnşallah yaaOpu dün
Oldum dün .sayi ayni kaliteyi bekliyoruz ins.sifa lmustur .
Çok sağol cnm allah razı olsun inş haber ederim hayirlsiyla dua edin bana daYarın mutlaka bizi haberdar et canım Allah yardımcın olsun güzel olsun her şey
Opu dan önce hiçMerhaba tekrar arkadaşlar yarın opu var biliyorsunuz dün doktorum kan almıştı progesteron bakmak için 1.16 çıkmış nasıl sizce bir sorun yoktur degilmi kaç olmasi lazım normalde ilk defa kan verdim tedavinin basından beri
Taze transfer yapacağım demişti sanırim o yüzden aldı ama taze transferde degerin kaç olmasi gerekir acaba merak etrim yazdım doktoruma ama daha geri cevap atmadı heyecanla bekliyorum bakalım inş iyi bir değerdirOpu dan önce hiç
Progesteron baktırmadım ben genelde e2 ve fsh bakılıyordu bana
Bilmoyorumki cnm 5. Tedavim benimde ilk kez bakıldı dediğim gibi büyük ihtimal taze transfer edeceğim dediği için bakti kesinAcaba tutunması için mi bakıldı
FSH kaç olmalı opu öncesiOpu dan önce hiç
Progesteron baktırmadım ben genelde e2 ve fsh bakılıyordu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?