Misako "🎀" Kayıtlı Üye 23 Mart 2022 1.293 1.463 48 25 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Esraaady #21 Melekonline .!.: Bana hic ilac vermedi, istedim benim gibi olup ilac kullanip gebe kalanlari örnek verdim dalga gecer gibi güldü ilac olsa herkes kullanir dedi vermedi Genişletmek için tıkla... Yok kuzum sen başka doktordan fikir al zaten en mantıklısı bi kaç kişiyle görüşürsün sonra hangisi aklına yatarsa onunla devam edersin
Melekonline .!.: Bana hic ilac vermedi, istedim benim gibi olup ilac kullanip gebe kalanlari örnek verdim dalga gecer gibi güldü ilac olsa herkes kullanir dedi vermedi Genişletmek için tıkla... Yok kuzum sen başka doktordan fikir al zaten en mantıklısı bi kaç kişiyle görüşürsün sonra hangisi aklına yatarsa onunla devam edersin
B BirMucizeOlsunb GebeKalmaPesinde Kayıtlı Üye 21 Mayıs 2022 2.243 727 38 27 25 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Esraaady #22 Misako .!.: Yok kuzum sen başka doktordan fikir al zaten en mantıklısı bi kaç kişiyle görüşürsün sonra hangisi aklına yatarsa onunla devam edersin Genişletmek için tıkla... Cok teşekkür ederim
Misako .!.: Yok kuzum sen başka doktordan fikir al zaten en mantıklısı bi kaç kişiyle görüşürsün sonra hangisi aklına yatarsa onunla devam edersin Genişletmek için tıkla... Cok teşekkür ederim