2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Hepimiz ekim reglisiyle bismillah diyoruz anlaşılan💖🌸 İnşallah civcivlerimize kavuşuruz🐣💖
Ben 2 gün önce regl oldum Bugün hastahaneye geldim şimdi doktoru bekliyorum bakalım transfer için Rahmi uygun bulacak mi gün verecek mi heyecanla bekliyorum bende gecen aydan 5 dondurulmuş embriyo var

Merhaba bende ekim ortasında regli ile başlıyorum kasım başını bulacak nasipse güzel sonuçlar alalım inşallah ☺️🥰

Merhaba kızlar🙋🏻‍♀️ Yaklaşık 2 yıllık tüp bebek serüveninin sonunda embriyolarımıza kavuştuk. Doktorum ekim ayındaki regliyle beraber transfer sürecine başlayacağımızı söyledi. Sanırım 15-20 gün sürüyormuş (buradan okuduğum kadarıyla söylüyorum). Transferim kasım ayına denk gelecek. Kasım ayında transfer olacak olanlar varsa bu başlıkta birbirimize destek olalım 🧿💖🌸
Hayırlı olsun canım 🙏🤲bende cumartesi kontrole gittim estrofem 5 ekimde başlayacağım 25 ekimde kontrol 5-6 gün sonrasında transfer günün dediler ekim sonu yada kasım ilk günü olacak sanırım.Allah hepimizin gönlüne göre versin inş. 🙏🤲

Selamlar kizlar tekrardan 🌺😊 benimde normal regl tarihime bir hafta kaldi dondurulmus embriyo transferi olucak ve ilk denememiz. Doktor regl unun ikinci gununde gel dedi fakat ilaclarla ilgili hicbirsey soylemedi sizin doktorunuz birsey soyledimi ilaclar konusunda yine yumurta toplamadaki gibi zor bulunan ilaclar mi olacak acaba

Selamlar kizlar tekrardan 🌺😊 benimde normal regl tarihime bir hafta kaldi dondurulmus embriyo transferi olucak ve ilk denememiz. Doktor regl unun ikinci gununde gel dedi fakat ilaclarla ilgili hicbirsey soylemedi sizin doktorunuz birsey soyledimi ilaclar konusunda yine yumurta toplamadaki gibi zor bulunan ilaclar mi olacak acaba
Canım her doktorun tedavisi farklı rahim duvarı kalınlığına göre ilaçlar verirler progestan estrofem gibi rahim güçlenmesi için haplar verirler progestanı fitil olarakda kullandıran doktorlar var... Benm ilk transferimde estrofem ve progestan fitil kullanıyordum sonra fitili bırakıp progestan iğneye geçmiştik... Sonuç negatif çıktı tabi oda ayrı bir hüzün... Tedaviye tekrar başladım

Canım her doktorun tedavisi farklı rahim duvarı kalınlığına göre ilaçlar verirler progestan estrofem gibi rahim güçlenmesi için haplar verirler progestanı fitil olarakda kullandıran doktorlar var... Benm ilk transferimde estrofem ve progestan fitil kullanıyordum sonra fitili bırakıp progestan iğneye geçmiştik... Sonuç negatif çıktı tabi oda ayrı bir hüzün... Tedaviye tekrar başladım
Evet herkese gore degisiyor ama yasayip gorecegiz anlasilan . Gecmis olsun canim ins bu sefer pozitifi gorursun 🙏 cok zor bir surec gercekten Allah emeklerimizi bosa cikarmasin. Senin dondurulmusmuydu peki doktor nedeni konusunda birsey soyledi mi?

Evet herkese gore degisiyor ama yasayip gorecegiz anlasilan . Gecmis olsun canim ins bu sefer pozitifi gorursun 🙏 cok zor bir surec gercekten Allah emeklerimizi bosa cikarmasin. Senin dondurulmusmuydu peki doktor nedeni konusunda birsey soyledi mi?
Dondurulmuş 5. Gün embriyosuydu rahimde dinlendirildi olmaması için sebep yok ama bazen ilk denemede olmuyor dedi bu kez tedaviyi değiştirdi adetim gelmedenn genopeptly isimli iğneye başladm adetm gelince meriofert'e başladım... Toplama sonrası yine dondurup rahm dinlendirilecek transfer önceside neupogen gebelik aşısı yapılacak... İnşallah bu kez pozitifi görürüz 🙏🙏

Merhabalar Bende 23 Eylülde Opu Oldum İlk Denemem Doğal Tüp Bebek Yöntemi İle 2 Adet 3.gün 7 hücreli embriyomuz donduruldu .Dr um 2.Regl de gel dedi şuan 1.Regl İçindeyim .Ekim Sonu Transfer İçin hazırlık Kasım gibi de inşallah 2 Embriyomuz Transfer Edilecek 🙏 Aranızda Doğal Tüp Bebek yaptıran var mı acaba ?

Merhabalar Bende 23 Eylülde Opu Oldum İlk Denemem Doğal Tüp Bebek Yöntemi İle 2 Adet 3.gün 7 hücreli embriyomuz donduruldu .Dr um 2.Regl de gel dedi şuan 1.Regl İçindeyim .Ekim Sonu Transfer İçin hazırlık Kasım gibi de inşallah 2 Embriyomuz Transfer Edilecek 🙏 Aranızda Doğal Tüp Bebek yaptıran var mı acaba ?
bende 23 eylülde opu oldum aynı tarihlerde transfer olacak sanırım hayırlısı hakkımızda.merak ettim doğal tüp bebek yönteminden kastınız nedir acaba opu öncesi ilaç tedavisi olmadı mı?

X