Hepimiz ekim reglisiyle bismillah diyoruz anlaşılanmerhaba ben de ekim reglisiyle tedaviye başlıyorum dondurulmus 5. gün embriyo transferi olcak kasımın ilk haftalarına denk gelecek gibi
Ağrılarının sebebini bulmuş oldukAyy ben hiç oturmadım ki 3 gün falan dinlendim sonrasında hep ev işleri yaptım transfere gitmeden önce bütün temizliği bitireyim dedim belki de dinlenmedigimden dolayıdır
Ben 2 gün önce regl oldum Bugün hastahaneye geldim şimdi doktoru bekliyorum bakalım transfer için Rahmi uygun bulacak mi gün verecek mi heyecanla bekliyorum bende gecen aydan 5 dondurulmuş embriyo varHepimiz ekim reglisiyle bismillah diyoruz anlaşılanİnşallah civcivlerimize kavuşuruz
Hayırlı olsun canımMerhaba kızlarYaklaşık 2 yıllık tüp bebek serüveninin sonunda embriyolarımıza kavuştuk. Doktorum ekim ayındaki regliyle beraber transfer sürecine başlayacağımızı söyledi. Sanırım 15-20 gün sürüyormuş (buradan okuduğum kadarıyla söylüyorum). Transferim kasım ayına denk gelecek. Kasım ayında transfer olacak olanlar varsa bu başlıkta birbirimize destek olalım
Evet öyle ben daha almadımKızlar estrofem kullanan, bulamayan vs varsa bana mesaj atabilir elimde kaldı yollarım. Malum çokzor bulunuyor.
Acıbadem maslakHangi hastaneye gidiyorsunuz bide
Canım her doktorun tedavisi farklı rahim duvarı kalınlığına göre ilaçlar verirler progestan estrofem gibi rahim güçlenmesi için haplar verirler progestanı fitil olarakda kullandıran doktorlar var... Benm ilk transferimde estrofem ve progestan fitil kullanıyordum sonra fitili bırakıp progestan iğneye geçmiştik... Sonuç negatif çıktı tabi oda ayrı bir hüzün... Tedaviye tekrar başladımSelamlar kizlar tekrardanbenimde normal regl tarihime bir hafta kaldi dondurulmus embriyo transferi olucak ve ilk denememiz. Doktor regl unun ikinci gununde gel dedi fakat ilaclarla ilgili hicbirsey soylemedi sizin doktorunuz birsey soyledimi ilaclar konusunda yine yumurta toplamadaki gibi zor bulunan ilaclar mi olacak acaba
Evet herkese gore degisiyor ama yasayip gorecegiz anlasilan . Gecmis olsun canim ins bu sefer pozitifi gorursunCanım her doktorun tedavisi farklı rahim duvarı kalınlığına göre ilaçlar verirler progestan estrofem gibi rahim güçlenmesi için haplar verirler progestanı fitil olarakda kullandıran doktorlar var... Benm ilk transferimde estrofem ve progestan fitil kullanıyordum sonra fitili bırakıp progestan iğneye geçmiştik... Sonuç negatif çıktı tabi oda ayrı bir hüzün... Tedaviye tekrar başladım
Dondurulmuş 5. Gün embriyosuydu rahimde dinlendirildi olmaması için sebep yok ama bazen ilk denemede olmuyor dedi bu kez tedaviyi değiştirdi adetim gelmedenn genopeptly isimli iğneye başladm adetm gelince meriofert'e başladım... Toplama sonrası yine dondurup rahm dinlendirilecek transfer önceside neupogen gebelik aşısı yapılacak... İnşallah bu kez pozitifi görürüzEvet herkese gore degisiyor ama yasayip gorecegiz anlasilan . Gecmis olsun canim ins bu sefer pozitifi gorursuncok zor bir surec gercekten Allah emeklerimizi bosa cikarmasin. Senin dondurulmusmuydu peki doktor nedeni konusunda birsey soyledi mi?
bende 23 eylülde opu oldum aynı tarihlerde transfer olacak sanırım hayırlısı hakkımızda.merak ettim doğal tüp bebek yönteminden kastınız nedir acaba opu öncesi ilaç tedavisi olmadı mı?Merhabalar Bende 23 Eylülde Opu Oldum İlk Denemem Doğal Tüp Bebek Yöntemi İle 2 Adet 3.gün 7 hücreli embriyomuz donduruldu .Dr um 2.Regl de gel dedi şuan 1.Regl İçindeyim .Ekim Sonu Transfer İçin hazırlık Kasım gibi de inşallah 2 Embriyomuz Transfer EdilecekAranızda Doğal Tüp Bebek yaptıran var mı acaba ?
Benim ihitiyacım var nasıl temin edebilirimKızlar estrofem kullanan, bulamayan vs varsa bana mesaj atabilir elimde kaldı yollarım. Malum çokzor bulunuyor.
Bende AcıbademAcıbadem maslak
canım selam,Teşekkür ederim canım, sana da hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah buraya güzel haberleri yazmamız nasip olur
dün 2 eczaneden buldum fiyatı en son şubat ayında almıştım 30 TL'di şimdi 118 TL ye çıkmışBenim ihitiyacım var nasıl temin edebilirim
Msj atıp kargo bilgilerinizi yazarsanız yollarımBenim ihitiyacım var nasıl temin edebilirim
Teşekkür ediyorum şimdi mesaj atacağımMsj atıp kargo bilgilerinizi yazarsanız yollarım