2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Merhaba kizlar bende katıldım aranıza bende tup bebek yaptırdım bugün 6.gun erken gebelik testi yaptım sabah ama negatif cikti biraz umudum kırıldı sanki ama 5.gun embriyosu sebepsiz infertilite pazartesi kan vericem insallah benim içinde mucize olur 😒
Öncelikle hayırlı olsun 🤲🏻ama 6gunu biraz erken bence herkesde cikmayabilir,ben 8ci gunu yaptim cok silik cikmisti,bir kac gun daha bekle ve kendini üzme

Arkadaslar Ankarada yasayan elinde citrotide veya oxo tide fazla olan var mi bana bir tane lazim cok acil p.tesiye

Kızlar kesemizi gördük Allahım çok şükür 1 cm miş. İçinde bebişi de gördük Allah herkese nasip etsin 🙏 Progestan iğnenin dozunu arttırdı sadece haftaya kalp atışı için çağırdı
Ayyy çok sevindim🤗âmin inşallah kalp atışları da duyarsin,sağlıcakla da kucağına alirsin🤲🏻👼👼igne prolutex mi kulaniyorsun? Kac tane yapti şimdi?

Kizlar nerde tedavi görüyorsunuz ya da gördünüz memnun kaldınız mı bana biraz bilgi verebilir misiniz ben koc üniversitesinde gördüm ama pek memnun kalmadım eşim de eğer bu olmazsa bir daha oraya gitmem diyor istanbulda bana önerebileceğiniz iyi bir doktor var mı yardımcı olur musunuz orda oturmadigim için pek bilmiyorum 🙄

Ayyy çok sevindim🤗âmin inşallah kalp atışları da duyarsin,sağlıcakla da kucağına alirsin🤲🏻👼👼igne prolutex mi kulaniyorsun? Kac tane yapti şimdi?
Amin canım hepimiz inşallah 🙏 progestan 50 mg kullanıyordum iğne onu 100 e çıkardı sadece. Senin ne zamandı randevun canım?

X