- 14 Haziran 2021
- 203
- 110
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birsey olmaz,insallah hersey yolundadır yarın güzel haberler verirsinBelki başka iğne başlarlar kese muayenem yarın keşke daha önce alsaymışım
İnş canım çok tedirginimBirsey olmaz,insallah hersey yolundadır yarın güzel haberler verirsin
Öncelikle hayırlı olsun ama 6gunu biraz erken bence herkesde cikmayabilir,ben 8ci gunu yaptim cok silik cikmisti,bir kac gun daha bekle ve kendini üzmeMerhaba kizlar bende katıldım aranıza bende tup bebek yaptırdım bugün 6.gun erken gebelik testi yaptım sabah ama negatif cikti biraz umudum kırıldı sanki ama 5.gun embriyosu sebepsiz infertilite pazartesi kan vericem insallah benim içinde mucize olur
Ama yapma...İnş canım çok tedirginim
Çok sagol canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun çok zor bir yolmuş pozitif sonuç aldın mı peki canim kanda daÖncelikle hayırlı olsun ama 6gunu biraz erken bence herkesde cikmayabilir,ben 8ci gunu yaptim cok silik cikmisti,bir kac gun daha bekle ve kendini üzme
Masallah canım güzelce artsın değerin inşallahKizlarrrrrrtest günüm pazardi dayanamayıp bugün yaptım 3.gun embriyosu sonuç 20.16
Evet cok şükür çarşamba günü kese radevum varÇok sagol canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun çok zor bir yolmuş pozitif sonuç aldın mı peki canim kanda da
Cok güzel sağlıklı illerlesin inşallahKizlarrrrrrtest günüm pazardi dayanamayıp bugün yaptım 3.gun embriyosu sonuç 20.16
Aminnn inşallah pazartesi yeniden test vercem inşallah yükselirCok güzel sağlıklı illerlesin inşallah
Aminnn inşallah canim rabbim herkese nasip etsin sağlıkla kucaklarimiza alalım inşallahMasallah canım güzelce artsın değerin inşallah
Aminnn inşallah hepimize saglikla kucağımıza alıp güzel günlerini göstermeyi nasip etsin rabbimMasallah canım güzelce artsın değerin inşallah
Masallah canım rabbim kalp atışlarını duymayı kucağında gormeyide nasip etsinEvet cok şükür çarşamba günü kese radevum var
Kızlar kesemizi gördük Allahım çok şükür 1 cm miş. İçinde bebişi de gördük Allah herkese nasip etsin Progestan iğnenin dozunu arttırdı sadece haftaya kalp atışı için çağırdıAma yapma...
Ayyy çok sevindimâmin inşallah kalp atışları da duyarsin,sağlıcakla da kucağına alirsinigne prolutex mi kulaniyorsun? Kac tane yapti şimdi?Kızlar kesemizi gördük Allahım çok şükür 1 cm miş. İçinde bebişi de gördük Allah herkese nasip etsin Progestan iğnenin dozunu arttırdı sadece haftaya kalp atışı için çağırdı
Amin canım hepimiz inşallah progestan 50 mg kullanıyordum iğne onu 100 e çıkardı sadece. Senin ne zamandı randevun canım?Ayyy çok sevindimâmin inşallah kalp atışları da duyarsin,sağlıcakla da kucağına alirsinigne prolutex mi kulaniyorsun? Kac tane yapti şimdi?