• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 istanbul tüp bebek önerileri

Bende bahçecide Fulya da prof. Remzi Abalı ya gidiyorum. 11 ocakta toplamam olacak. Mart ayında transfer inşallah. Dış merkezde 3 negatif denememiz var. Şuanlık yolunda gidiyor herşey. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.

Bende bahçecide Fulya da prof. Remzi Abalı ya gidiyorum. 11 ocakta toplamam olacak. Mart ayında transfer inşallah. Dış merkezde 3 negatif denememiz var. Şuanlık yolunda gidiyor herşey. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah rahim dinlendirme yapılacak herhalde sizede bende adet olunca gidicem iğnelere başlıycakmışık mehmet hoca öyle dedi daha sonrasında yumurtalar istenilen boyuta geldiği zaman toplanıp döllenip dondurulacakmış rahim dinlendirme olucakmış inşallah güzel sonuçlar alırız rabbim kucağımızı boş bırakmasın 🤲💜

Amin inşallah. Evet rahim dinlendirme olacak. Yumurtalar toplandı. Bugün 5.gün 2 tanesinden biyopsi aşındı donduruldu ngs ye gidecek. Diğer 3 tane için yarını bekleyeceklermiş. Biyopsi alınacak olgunlukta değillermiş henüz ama genelde dondurulacak mi bilmiyorum.

Amin inşallah. Evet rahim dinlendirme olacak. Yumurtalar toplandı. Bugün 5.gün 2 tanesinden biyopsi aşındı donduruldu ngs ye gidecek. Diğer 3 tane için yarını bekleyeceklermiş. Biyopsi alınacak olgunlukta değillermiş henüz ama genelde dondurulacak mi bilmiyorum.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah süreçlerimiz hızla geçsin bitsin güzel sonuçlar alalım 🙏

Merhabalar hanımlar benimde bir tavsiyem olacak. Doktor Ayşe KARAHASANOĞLU işinde çok başarılı bir doktor. O ilgisi alakası, güler yüzü, abla ilgisi anne şefkati ile yaklaşması, modunuzu her zaman yüksek tutması ve hoş yaklaşımı ile gerçekten hala böyle doktorlar kaldı mı dedirten bir hanımefendidir kendisi. Çünkü biliyorsunuz ki iyileşmek için ya da tedavinin olumlu sonuçlanması için moral kadar önemli hiç bir şey yok. Ben kendisine senelerdir bir türlü iyileşemediğim kadın hastalığıyla alakalı başvurdum ve tedavim olumlu sonuçlandı. Fakat kendisi bir tüp bebek uzmanı 20 sene hamile kalamayan teyzem yaşına rağmen tüp bebek tedavisiyle gebe kaldı aynı şekilde gebelik sıkıntısı çeken kuzenlerim aşılama ile çoğul gebelik yaşadılar. Gebelik sıkıntısı yaşayan ya da kadın hastalıkları yaşayan bütün sevdiklerimi gözüm kapalı ona yönlediririm. Kendisinin kliniği bakırköy incirlide araştırabilirsiniz. Sevgiler.

Arkadslar bende fulya bahcecide tedavi goruyorum tup bebek merkezinde doktor kadar labarotuarda cok onemli doktorum prof.dr. remzi abali mukemmel bir doktir kendisi muayene ucreti 1.500 ama 6 ayda 1 oduyorsunuz sormak istediginiz bisey olursa yardimci olmak isterim
bir arkadaşımızda seneler sonra o doktorda hamıle kaldı yaşı 41 di ben aret hocada başladım çok başarısz denemem var ama bu hocayıda merak edıyorum

Back