• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 istanbul tüp bebek önerileri

Kızlar iyi akşamlar bende tup bebek için doktor araştırıyorum 1 olumsuz denemem var 3 ay öncesinde. Şimdi tekrar tedaviye başlayacağım ama istanbulda yeni olduğum için doktor konusunda bilgi edinmek istiyorum
Merhaba bende senin gibi hala kararsızım hala araştırma içindeyim ama şuanlık içime sinen bahçeci fulya tüp bebek merkezinde mehmet reşit asoğlu var onu araştırmaya devam ediyorum arayıp randevu alıp görüşmeye gitmek istiyorum o zaman tam emin olucam sanırım instagramdan araştırdım ben mehmet hocayı çok ilgili samimi duruyor ama tabi gidip görüşüp konuşmadan bilemiyorum benim için en önemlisi bana pozitif enerji vermesi gerçekten iyi bir şekilde ilgilenmesi sende bi instagramdan bak istersen mehmet hocaya gidip görüştüğüm zaman tekrar size bilgi veririm 🤗

Merhaba bende senin gibi hala kararsızım hala araştırma içindeyim ama şuanlık içime sinen bahçeci fulya tüp bebek merkezinde mehmet reşit asoğlu var onu araştırmaya devam ediyorum arayıp randevu alıp görüşmeye gitmek istiyorum o zaman tam emin olucam sanırım instagramdan araştırdım ben mehmet hocayı çok ilgili samimi duruyor ama tabi gidip görüşüp konuşmadan bilemiyorum benim için en önemlisi bana pozitif enerji vermesi gerçekten iyi bir şekilde ilgilenmesi sende bi instagramdan bak istersen mehmet hocaya gidip görüştüğüm zaman tekrar size bilgi veririm 🤗
Bahceciyi bende düşünüyorum ama okuduğum yorumlarda hep çok yoğun olduklarını söylüyorlar

Sizde mi amh düşüklüğü var

Arkadslar bende fulya bahcecide tedavi goruyorum tup bebek merkezinde doktor kadar labarotuarda cok onemli doktorum prof.dr. remzi abali mukemmel bir doktir kendisi muayene ucreti 1.500 ama 6 ayda 1 oduyorsunuz sormak istediginiz bisey olursa yardimci olmak isterim
Merhaba bilgilendirme için çok teşekkür ederim birde sizin dediğiniz doktoru araştırayım sizde biraz bahsedermisiniz doktorunuz nasıl benim istediğim ilgili olsun istediğim her konuyu rahatlıkta sorduğum zaman beni terslemeden cevap versin istiyorum şimdiye kadar gittiğim doktorların çoğu başından sallasın diye iki cümle kurup yolluyor insana bıkmışlar umarım kendimi size anlatabilmişimdir canı gönülden bu işi severek yapacak bir doktor arayışındayım 😔

Bende bahçeci Mehmet beye gidiyorum şimdilik memnunum ilgililer bence
Bende az önce konuştum bahçeçi tüp bebeği aradım haftaya kısmetse gideceğim öncelikle geçmişteki tedavilerimi görüp muayne olup öyle bir tedavi yöntemiyle yola başlıycakmışık benim tercihimde mehmet bey bakalım gidince görücez artık 🙂

Bende az önce konuştum bahçeçi tüp bebeği aradım haftaya kısmetse gideceğim öncelikle geçmişteki tedavilerimi görüp muayne olup öyle bir tedavi yöntemiyle yola başlıycakmışık benim tercihimde mehmet bey bakalım gidince görücez artık 🙂
Hakkınızda hayırlısı olsun insalhhh🤲

Hakkınızda hayırlısı olsun insalhhh
Adana osmanıye mı?
nıckınızdekı osmanıye :)
Ewet osmaniyeliym ama başka şehirde yaşıyorum

Aralıkta bir arkadaşım aradı marta randevu verdiler cemm beye size iyi vermişler

Back