2022 ikizler burcu anneleri

Yok yaşanmadı da 🤣 yukarıda oturan görümcemin testi pozitif çıktı. Şehir dışından geldi pazartesi o yüzden görüşmeye engel oluyordum. Ki ne kadar hakkı olduğum bugün çıktı. Ama kv habire yemek alış verişinde ısrarcı oluyordu. O yüzden merak ettim.

pozitif çıktıysa çook iyi yapmışsın kuzum✌️

bazen dışardan yemek söylüyoruz onu da covidli mi hazırlıyo hiç bilmiyoruz valla ama boşver sen güzel tedbirli olmuşsun✌️ fayda var

pozitif çıktıysa çook iyi yapmışsın kuzum✌️

bazen dışardan yemek söylüyoruz onu da covidli mi hazırlıyo hiç bilmiyoruz valla ama boşver sen güzel tedbirli olmuşsun✌️ fayda var
Haklısın 🙈 Bu konularda çok titiz ve sinirli oluyorum. Ama insanlar o kadar düşünceli değil kuzum 😕 eşimle çok tartıştım bu konuda.. Çok yakın oturunca zor oluyor. Sorsan hepsi dikkat ediyor.

Kızlar bebişe yakalık aldım.
Belki bayramda falan aksesuar olarak kullanırız diye. 😉

Daha önce alanlar vardı bu markadan.

Bir de bunları aldım.

İkisine de bayıldım, çok kullanışlı gerçekten. 👌🏻

Eki Görüntüle 3000204

Eki Görüntüle 3000205

.
Bunlara ayrı bir bayılıyorum, çok cool :nazar::KK200:

Az önce bebişe aldığım kıyafetler geldi moralim nasıl düzeldi 🐣 aslında alakasız seçmiştim bunları ama şimdi şöyle bir kombin denedim hep de pembe olmuş 🙈 önceden hep toprak tonları aldığım için herhalde elim bunlara gidiyor artık 😊😊🥰 9-12 ay kışın ya da bahar serinliğinde giydiririm dedim
Bu arada bakarsanız defactonun ürünleri amazonun sitesinden alıyorum devamlı, kumaşları çok güzel ve sağlıklı fiyat olarak da indirim zamanları çok uyguna geliyor bebişlere çok güzel şeyler var 🥰
Prensese çok yakışacak :nazar::duduk:

Yazamadım kusura bakmayın arabaya binince midem kötü oluyor telefonada bakamıyorum herşey yolunda çok şükür 497 gr olmuş bebişim gelişimi falan çok güzel dedi doktor sağlıklı gördük çok şükür darısı diğer bebişlerimize 🤲
Hay maşallah, tosuncuk büyümüş :nazar: Kaçıncı haftanız B Bonncuk :anneadayı: Sağlıkla büyüsün ve sağlıkla gelsin :emir_bebek:

Yok yaşanmadı da 🤣 yukarıda oturan görümcemin testi pozitif çıktı. Şehir dışından geldi pazartesi o yüzden görüşmeye engel oluyordum. Ki ne kadar hakkı olduğum bugün çıktı. Ama kv habire yemek alış verişinde ısrarcı oluyordu. O yüzden merak ettim.
Kesinlikle uzak dur, yaptıklarını da yeme, içme kuzu :) Bir müddet görüşme tabikiiii:skandal:

Ya kızlar bı sorum var affınıza sığınarak.
Canım karpuz çekti.
Ama nerden bulcam 😔
Karpuzlu soda işe yarar mı?
Çocukta karpuz lekesi çıkarsa 😂😂😂🍉
Ayy benimde dün kokusu burnuma geldi bi anda ama dedim ki saçmalama şubatta ne karpuzu 😁

bende henüz yok🙄 ama bi an önce odasını yapıp dolap alıp, yıkayıp yerleştirmek istiyorum 🙏 tüm aldıklarım poşetlerde duruyo👀
Ay severim onun minnoş giysilerini de dolabını da :) Deterjan konusu hassas bir konu iyice araştırıp en güzelini buluruz bebişlerimiz için :)

X