- 20 Ağustos 2013
- 991
- 3.767
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
Amin kdv ciğim, senin gibi musmutlu çıkmak harika olurdarısı başına kuzucum
evet kuzu doktorum yakalamış değince sevinmiştim ama detaylı doktorum o an yanılmış olabilir falan dedi.
geçen gün 20ye girdim diye seviniyordum bugün 19+3e düştüm hahaaha :)
aman sağlıklı olsun da problem değil
güzel haberler ile gelsinSanatkarSeyyah
Güle güle kullanın, bol güneşli havalarda keyifli gezmeleriniz olsunKızlar ilk sıftahı yaptım çok şükürdarısı alacakların başına inşallah bebek arabası biraz uçuk fiyatlara satılıyor size tavsiyem dolap uygulamasından bakın tertemiz arabalar var her bütçeye göre, aldığım arabanın hiç bir kusuru yok sıfır 4 kat pahallıydı
Sen daha erken hissetmeye başladın[
benim deeeinanılmazzz ve ben de 20 den sonra hissetmeye başladım, hissedemeyen edişe etmesin
Sen daha erken hissetmeye başladınHep hissedelimm, hepimiz hissedelim
Aminn aminn inşallah hepimiz o günlere talibizGüle güle kullanın, bol güneşli havalarda keyifli gezmeleriniz olsun
Canım doktoruma yazdım, o da gebelikte burun kanaması normal ama biz daha çok erken haftalardayız KBB’ye görün demiş.
Ben biliyorum zaten benim damarlarım ince çok seneler evvel doktora gittiğimde damarların çok ince yakılması gerekiyor demişti, ben bu pıhtılaşma İçin kullandığım corasprin ve iğneden olduğunu düşünüyorum. Sadece corasprin kullanırken de ara ara kanardı sma bu ara arttı.
Bir sonraki randevum 29 ocakta Canancım hesaplarıma göre 6+4 oluyor. Ama çok endişeliyim. Biliyorsun travmalarım var ve bunu nasıl atlatacağımı bilmiyorum. Hamileliğime bile sevinemiyorum ve aksi gibi bunun çok yanlış olduğunu da biliyorum. Sonuçta her şey olacağına varacak ama işte
kızlar bi araştırmam da ; '' Huzurlu geçirilen hamilelik sonrasında dünyaya gelen bebeklerin daha az ağladıkları, uykuya çabuk daldıkları, annelerini rahatlıkla emdikleri, daha hızlı sakinleştikleri araştırılmalarda belirtilmiş sonuçlardır. '' yazıyordu. Sakin olun, mutlu olun ve hiçbir şeyin keyfinizi bozmasına izin vermeyin. huzurlu hamilelik huzurlu bebek getirirmişş :))
Kızlar kızlar son dk gelişmesi yarın 1 de doktor randevumuz var
Doktorla doğum paketi için anlaştık 4 lü test yapıcak onun için çağırdı sanırım
belki yine miniğimizi de görürüz
Bende merakla bekliyorum bakalımHiç merak etmeyin kızlar, hissedeceksiniz. Ben de hissetmiyordum hatta neden diye sizler gibi hep merak içindeydim :)
Şu an 21+1 olduk, son 3 gündür çok rahat hissediyorum ve yavrucak tekmelere doymamaya başladıVe hatta dışardan dahi minicik tekmeleri görünüyor
Aman aman kimler gelmişKızlar hepinize merhaba, burada-C-A-N-A-N- karaca3443 gibi düşük sonrası gebelik planlayanlar grubundan tanıdığım arkadaşlarım var onların samimiyetine binaen sizin grupta bir şey sormak istedim. Tabi öncelikle hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum
Benim bu ara çok fazla burnum kanıyor bildiğim kadarıyla 5+3 haftalık hamileyim, Allah Sağlıkla devam etmesini nasip etsin inşallah hepimiz için
Eskiden de ara ara burnum kanıyordu ama şimdi burnumu silsem kanamaya başlıyor ve asla durmuyor uzun süre. Corasprin ve oksapar kullanmaya başladım, acaba ondan mı oluyor anlamadım? Tecrübelerinize ihtiyacım var.
Selam kuzucum çok güzel geçsin inşallah randevun.Kızlar kızlar son dk gelişmesi yarın 1 de doktor randevumuz var
Doktorla doğum paketi için anlaştık 4 lü test yapıcak onun için çağırdı sanırım
belki yine miniğimizi de görürüz
Hareketlerini hissetmeye başlayınca gerçekten de insan biraz daha rahatlıyormuşAy çok az kalmış, haftaya Cumartesi.
O endişeler bende vekaraca3443 te de fazlasıyla var kuzum.
Benim asıl travmam kalp durmasıydı. Çok şükür, 1 Ocak’tan beri bebeğimin hareketini hissediyorum.O biraz rahatlattı.
Migren ağrılarım bile uğramıyo o zamandan beri.
İnşallah bebeğimizi kucağımıza aldığımızda tüm endişelerimizden kurtuluruz canım.
.
Teşekkür ederim tatlım
Sağol canımmMiracelik16 canım, gerçekten çok güzel bebek arabası. Çok iyi denk gelmiş, hayırlı olsun.
Güzel günlerde gezin bebişlerinizle.
.
Hahahha tarihe karıştı sözlerin çok şanslısın canan ya kimse böyle hatırlanmaz benceAşkolsun, hep bunlar aklında kalıyo dii mi?
Arabayı ikinci el al diye de ben demiştim, bunları söyleme tabii.
.
Hareketlerini hissetmeye başlayınca gerçekten de insan biraz daha rahatlıyormuş