2022 ikizler burcu anneleri

Kızlar hepinize merhaba, burada -C-A-N-A-N- -C-A-N-A-N- karaca3443 karaca3443 gibi düşük sonrası gebelik planlayanlar grubundan tanıdığım arkadaşlarım var onların samimiyetine binaen sizin grupta bir şey sormak istedim. Tabi öncelikle hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum🌸

Benim bu ara çok fazla burnum kanıyor bildiğim kadarıyla 5+3 haftalık hamileyim, Allah Sağlıkla devam etmesini nasip etsin inşallah hepimiz için🙏

Eskiden de ara ara burnum kanıyordu ama şimdi burnumu silsem kanamaya başlıyor ve asla durmuyor uzun süre. Corasprin ve oksapar kullanmaya başladım, acaba ondan mı oluyor anlamadım? Tecrübelerinize ihtiyacım var.

Kızlar hepinize merhaba, burada -C-A-N-A-N- -C-A-N-A-N- karaca3443 karaca3443 gibi düşük sonrası gebelik planlayanlar grubundan tanıdığım arkadaşlarım var onların samimiyetine binaen sizin grupta bir şey sormak istedim. Tabi öncelikle hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum🌸

Benim bu ara çok fazla burnum kanıyor bildiğim kadarıyla 5+3 haftalık hamileyim, Allah Sağlıkla devam etmesini nasip etsin inşallah hepimiz için🙏

Eskiden de ara ara burnum kanıyordu ama şimdi burnumu silsem kanamaya başlıyor ve asla durmuyor uzun süre. Corasprin ve oksapar kullanmaya başladım, acaba ondan mı oluyor anlamadım? Tecrübelerinize ihtiyacım var.
Canım hamilelikte burun kanamaları normal.Burdan çoğu arkadaşımızda da olmuştu.Ama erken gebelikte oluyor mu, coraspin ve oksapar etkiler mi o konuda bilgim yok hiç

Merhabalar🙋🏼‍♀️ Öncelikle hayırlı olsun inşallah sağlıkla devam eder gebeliğin. Benim de bu ara burnumu her sildiğimde az az da olsa kan geliyor, artan kan hacminden olduğunu biliyorum. Senin çok yeni ama kan sulandırıcı kullanıyorsun ve burnundaki damarlarda çatlaklar varsa ya da oluyorsa normal diye düşünüyorum. Burnunu sert silmekten kaçın ve kanama olurken kafanı arkaya asla atma. Bir sonraki muayenende de mutlaka doktoruna söyle belki kanda pıhıtlaşma ile ilgili değerlerini kontrol ederler

Geçmiş olsun canım şimdiden de hayırlı olsun bende bundan önceki gebeliginde oksapar kullanıyordum haliyle onun etkiside fazla benimde düşük olmuştu Dr hemen ilk kanamada onu kesti sen Dr bı görün bunu bildir rbabim şifa versin insllh hayırlısıyla kucağımiza almayı nasip etsin

Geçmiş olsun canım şimdiden de hayırlı olsun bende bundan önceki gebeliginde oksapar kullanıyordum haliyle onun etkiside fazla benimde düşük olmuştu Dr hemen ilk kanamada onu kesti sen Dr bı görün bunu bildir rbabim şifa versin insllh hayırlısıyla kucağımiza almayı nasip etsin
Etkisi fazla düşük olmuştu derken anlamadım canım? İğne sebebiyle burun kanaması oldu ve gebeliğin düşükle mi sonuçlandı?

Etkisi fazla düşük olmuştu derken anlamadım canım? İğne sebebiyle burun kanaması oldu ve gebeliğin düşükle mi sonuçlandı?
Yok canım normal kanamam oldu Dr gittimde oksapari kesti ama yinede üç gün sonra düşük oldu oksapar kanamayı arttırıyor belki bu hamileliğinde fazladan burnunun kanama sebebi bu olabilir mutlaka Dr sor bu durumu belki başka iğne yazar

Yok canım normal kanamam oldu Dr gittimde oksapari kesti ama yinede üç gün sonra düşük oldu oksapar kanamayı arttırıyor belki bu hamileliğinde fazladan burnunun kanama sebebi bu olabilir mutlaka Dr sor bu durumu belki başka iğne yazar
Bir an yüreğime indi🥲

Benim eskiden de kanıyordu ama bu ara anlam veremedim şöyle bir şey buldum arkadaşların da dediği gibi damarların gelişmeleri kan akışının fazla olması sebebiyle olabiliyormuş sorayım.

Sana da sağlıklı bir doğum diliyorum🌸

Eklentiler

• B7858A8E-B243-4CA9-94D7-80D2A1500CC5.png
    B7858A8E-B243-4CA9-94D7-80D2A1500CC5.png
    322,6 KB · Görüntüleme: 28

merhaba🖖😍

öncelikle hoş geldin🧡

arkadaşlarımın söylediklerine ek olarak; gece de burnumuz çok kuruyo hatta ilerleyen haftalarında daha çok kuruyacak🙄 biz onun için bazılarımız hava nemlendirici kullanmaya başladık, gece yatarken çalıştırıyorum ben bi nebze kurumayı ve kanamayı engelliyo✌️😇

bu arada oksapar ben de kullanıyorum gebeliğin sonuna kadar devam edicem✌️

merhaba🖖😍

öncelikle hoş geldin🧡

arkadaşlarımın söylediklerine ek olarak; gece de burnumuz çok kuruyo hatta ilerleyen haftalarında daha çok kuruyacak🙄 biz onun için bazılarımız hava nemlendirici kullanmaya başladık, gece yatarken çalıştırıyorum ben bi nebze kurumayı ve kanamayı engelliyo✌️😇

bu arada oksapar ben de kullanıyorum gebeliğin sonuna kadar devam edicem✌️
Hoşbulduk canım sizin izinizden geleyim bu sefer ben de artık inşallah💕

Ben de doktoruma yazdım bakalım şimdi ne diyecek, sen maçlık kullanıyorsun 4 binlik mi? Ne zormuş bu ilacı bulmak bir sürü eczaneye haber saldım😃

Boya ağartıcı kullanılmıyormuş naturaldeki gibi, bio olanı da yenisi ekstra sadece badem sütü proteini eklemişler, kullanıcı yorumlarına baktım memnun olan çok ama tabi çocuktan çocuğa değişiyormuş. Şans işi 🤷🏼‍♀️
Yaa bende bakayım o zaman hem az var içlerinde denemek için mantıklı olabilir sağol canım 🥰

Canım merhaba hoşgeldin rollercoaster rollercoaster ın dediği gibi benimde kuruma ve kanamalarım oluyor ama hava nemlendiricisi biraz daha iyi geldi. Senin durumun biraz farklı sanırım bir sonraki kontrolünde doktoruna sorarsan daha sağlıklı bilgi verir ama hamilelikte burun kanamaları normal diye biliyorum

Hoşbulduk canım sizin izinizden geleyim bu sefer ben de artık inşallah💕

Ben de doktoruma yazdım bakalım şimdi ne diyecek, sen maçlık kullanıyorsun 4 binlik mi? Ne zormuş bu ilacı bulmak bir sürü eczaneye haber saldım😃

aynen 0'4 lük benimki ✌️ İstanbul'da mısın bu tarafta ben bulabiliyorum şimdilik İstanbul Kartal'da ama dediğin gibi bulamayanlar oluyomuş galiba yaşlılar da kullanıyomuş o yüzden bulmakta sorun yaşanıyormuş🙈

aynen 0'4 lük benimki ✌️ İstanbul'da mısın bu tarafta ben bulabiliyorum şimdilik İstanbul Kartal'da ama dediğin gibi bulamayanlar oluyomuş galiba yaşlılar da kullanıyomuş o yüzden bulmakta sorun yaşanıyormuş🙈
İzmitteyim canım ben de yakınmışız, dün bi eczaneye gittim gitmeden önce de aradım. Bir kutu var dedi, bi gittim bir sürü oksapar var hani 1 kutu vardı dedim onlar yeni geldi barkodları okunmadı dedi artık günahı boynuna :)

Kurumun anlaşmalı olduğu eczaneye haber bırakmıştım iğne geldi diye aradılar ama sürekli rapor yazdırmak gerekiyormuş böyle de, bakalım bebeğim sağlıklı olsun da gerisi bir şekilde çözülür diyorum artık💕

İzmitteyim canım ben de yakınmışız, dün bi eczaneye gittim gitmeden önce de aradım. Bir kutu var dedi, bi gittim bir sürü oksapar var hani 1 kutu vardı dedim onlar yeni geldi barkodları okunmadı dedi artık günahı boynuna :)

Kurumun anlaşmalı olduğu eczaneye haber bırakmıştım iğne geldi diye aradılar ama sürekli rapor yazdırmak gerekiyormuş böyle de, bakalım bebeğim sağlıklı olsun da gerisi bir şekilde çözülür diyorum artık💕

ben bi kere rapor çıkarttım sonra reçete yazdılar artık bittikçe eczaneden alabilicem

daha önce her kutuya 300 lira veriyodum🙈

kızlar size çok güzel haberler ile geldim bir maşallahınızı alırım :)
detaylıdan çıktım her şey normal dedi doktor.
tek problem kendi doktorum haftasını yakalamış demişti ama detaylı da ki doktorda 1 hafta geriden geldi.
ben bunu daha muayene olmadan önce demiştim geç döllenme var doktorumuz yakaladığını söyledi ama şimdi durum nedir bilmiyorum diye.
normalde bugün 20+2 olmam gerekirken 19+3 olarak kayda almam gerektiğini söyledi detaylı da ki doktor.
ama sıkıntılı bir durum değil bu dedi. korkmana gerek yok dedi.
pıtırcığım 297 gram 21 cm olmuş :) yaaaa bu nasıl gramajlar :)
doktorun yanından çıktıktan sonra kendi doktoruma gittim.
orada da doktorum baktı her şey yolun da dedi. doktorun ölçüsü ile yakın haftası dedi.
bir sonra ki randevum 21 şubatta 1 ay sonra :KK43:
hareketlerini neden hissetmiyorum dedim. suyun çok harelet alanı çok fazla ondan hissetmiyorsundur merak etme hissedeceksin dedi doktorum.
rahim ağzı uzunluğumu sordum detaylı doktoruma her şey yolunda güzel dedi. :)
bugün çok güzel haberler ile geldim. umarım hepimiz böyle geliriz.

kızlar size çok güzel haberler ile geldim bir maşallahınızı alırım :)
detaylıdan çıktım her şey normal dedi doktor.
tek problem kendi doktorum haftasını yakalamış demişti ama detaylı da ki doktorda 1 hafta geriden geldi.
ben bunu daha muayene olmadan önce demiştim geç döllenme var doktorumuz yakaladığını söyledi ama şimdi durum nedir bilmiyorum diye.
normalde bugün 20+2 olmam gerekirken 19+3 olarak kayda almam gerektiğini söyledi detaylı da ki doktor.
ama sıkıntılı bir durum değil bu dedi. korkmana gerek yok dedi.
pıtırcığım 297 gram 21 cm olmuş :) yaaaa bu nasıl gramajlar :)
doktorun yanından çıktıktan sonra kendi doktoruma gittim.
orada da doktorum baktı her şey yolun da dedi. doktorun ölçüsü ile yakın haftası dedi.
bir sonra ki randevum 21 şubatta 1 ay sonra :KK43:
hareketlerini neden hissetmiyorum dedim. suyun çok harelet alanı çok fazla ondan hissetmiyorsundur merak etme hissedeceksin dedi doktorum.
rahim ağzı uzunluğumu sordum detaylı doktoruma her şey yolunda güzel dedi. :)
bugün çok güzel haberler ile geldim. umarım hepimiz böyle geliriz.
Gözün Aydın maşallah bebişeeee 💓 çerez gramajları gibi yaaa yesinler hepsini ☺️

X