2022 ikizler burcu anneleri

Doktorum korse kullanmama izin verdi. Bugün ilk günüm ama biraz yordu açıkçası. Ama yürürken sıkı tutması iyi oluyor. Sadece dikişlerin üzerine gelmemesi için biraz uğraşıyorum. Dikişlere de arada yandığı için bepanthol kullanıyorum. Doğumdan sonra 1 gün sarılık olduğu için yoğun bakımda kaldı. Bugün kontrolde iyi gördü doktor yarın da var kilo boy kontrolü.
Hangi korseyi aldın kuzum. Bir de sezeryandan hemen sonra kullanmayın diyorlar. Sana kaç gün sonra kullan dedi doktorun? Ben de göbeğim sarkar diye korkup kullanmak istiyorum😍

Kızlarr emzirme sürecinde sizin de göğsünüz çok şişti mi? Ucunun acısı için ne yapıyorsunuz? Krem vs ne sürdünüz? Sütyen kullanıyor musunuz? Kısacası memeleri rahatlatan neler yapıyorsunyz ve yaptınız? Lütfen bana bi el atın bacılar😅😅
Gugubicim aldığımız gümüş kapakları kullanıyorum. Hep kapaklar orada. Krem henüz sürmedim Trendyoldan emzirme atletleri almıştım onlarırı kullanıyorum. Olfukça pratik oluyor 😍

Hangi korseyi aldın kuzum. Bir de sezeryandan hemen sonra kullanmayın diyorlar. Sana kaç gün sonra kullan dedi doktorun? Ben de göbeğim sarkar diye korkup kullanmak istiyorum😍
Seyyahcığım biz aynı gün doğurduk ya demek ki 🥰 benimki de sürpriz olarak araya kaynadı 🐣 korse tavsiyesi ben de istiyorum kullanıp memnun olanlardan
Ama ne normal doğumda ne sezeryandan sonra hemen önermiyorlar rahimi baskılayınca sonra toparlamak daha zor oluyor galiba
Çarşamba gidince kendi doktoruma da soracağım

Gugubicim aldığımız gümüş kapakları kullanıyorum. Hep kapaklar orada. Krem henüz sürmedim Trendyoldan emzirme atletleri almıştım onlarırı kullanıyorum. Olfukça pratik oluyor 😍
Gümüş kapaklar biraz nemleniyor da acaba daha hassaslaştırır mı diyorum şuan takılı bende ama arada hava aldırıyorum sütüm hemen gelmeyince biraz makineyle pompayla destekledim minnoşum da süt gelsin diye vakumlayınca hassaslaştı hatta soyuldu hindistan cevizi yağı sürdüm o geçirdi hemen

Kızlarr emzirme sürecinde sizin de göğsünüz çok şişti mi? Ucunun acısı için ne yapıyorsunuz? Krem vs ne sürdünüz? Sütyen kullanıyor musunuz? Kısacası memeleri rahatlatan neler yapıyorsunyz ve yaptınız? Lütfen bana bi el atın bacılar😅😅
Emzirme atleti giymeye başladım canım çok rahatmış gerçekten hem sırtım açık kalmıyor normal atlet kullandım bir kaç sefer ama rahat edemedim hiç
Göğsüm şişti büyüdü bebeğin tam kavraması gerekiyor dedi ebe yoksa yara olur dedi ama bebelerin ağzı zaten minnacık hepsini alması şuan için zor soyuldu benim hindistan cevizi yağı çok güzel yumuşattı üstüne de gümüş kapak takıyorum işe yarıyor mu daha bilmiyorum ama bir yere değmeme hissi iyi geliyor 🤗

Ben özellikle sordum korseyi doktoruma hayır dese ileride takacaktım ama sezeryan kısmında karnın üst üste gelmesin de istersen hopla zıpla dedi🤭 3.gün taktım ama tam şişkinliğim geçmediği için zorladı biraz. Bugün tekrar deneyeceğim. Daha rahat oluyor hareketlerim korseyle toplu duruyor karnım ağrım daha az oluyor.
Screenshot_20220613-085314_Trendyol.jpg
şunu almıştım epey oldu. Şimdi arattım da bulamadım.

Kağan hocanın dediğine göre tamamen efsane. Keşke doğum çatı muayenesinden sonra uyarılacak kadar kolay olsaydı diyor. Çatı dogumu tetiklemiyormuş 😁
Aslında benim çatı muayenesinden sonra aynı gün nişanım geldi. Tam 7 gün sonra da doğurdum. Bilmiyorum tesadüf mü ama sanmıyorum. Muayenede cnm çok acımıştı baya bi zorlanmıştım.

Aslında benim çatı muayenesinden sonra aynı gün nişanım geldi. Tam 7 gün sonra da doğurdum. Bilmiyorum tesadüf mü ama sanmıyorum. Muayenede cnm çok acımıştı baya bi zorlanmıştım.
Çatı muayenesi lekelenme ve nişan gelmesi yapabiliyor ancak nişan gelmesi bile tek başına doğumu tetikleyen bir etken değil. Bende de olmuştu çattıdan sonra ama ne gelen var ne giden. Tek basına bir hükmü yok maaleseff

Kızlar tek meme reddi yaşayan var mı? Benim minnok sadece solu emiyor 2 gündür, sağda sinirlenip bağırıyor. Ben de sağ memeyi sağıyorum artık ama sürekli tek meme vermek de istemiyorum🥲 ne yapmam gerek fikri olan ?
Canım bebeği beşik turuyorsan ters beşik gibi yönü değiştirmeden vermeyi dene bide çok sertleşmişti sağmak gerek o sertlikte de kızıp cekemeyebilir

Benim doktorum sezeryan sonraia için günde bir iki kere yürüyus yaparken kullan ama kısa yürüyüş değilde daha uzun yürüyüşte dedi ama internette 2-3 hafta sonra diyordu tabi takinxa çok rahat ediyorum o ayrı

Ya birde kızlar hastaneye sinir oluyorum hala ilk bebek doğunca uğraşmayıp çok silikon üç verdiler ucum var ama küçük şimdide çok keyifliyken günde bir ya da iki uçsuz alıyor yoksa yırtıyo kendini benim gibi olan var mı nasıl vazgeciricem ben bunu ilk verirken nasıl alistirdiniz memeye

Kızlar günaydın bayadır giremedim yazamadım okuyamadım. Sarılık değerimiz sınırda çıktığı için 2 gün yatış almıştık. Morallerim çok bozuktu. Yorgunum, doğru pozisyon emziremiyorum, dinlenemiyorum, ameliyatlı göğsümü bebeğe vermekte zorlanıyorum. Göğüs ucu yaralarını hiç söylemiyorum. Göğüslerim taş gibi oluyor boşaltmaya çalışıyorum. Ben strese girdikçe bebekte strese giriyor. Tavsiyesi olan benim gibi durumları yaşayanlar var mı? Emzirme işini vs nasıl çözdünüz?

Kızlar günaydın bayadır giremedim yazamadım okuyamadım. Sarılık değerimiz sınırda çıktığı için 2 gün yatış almıştık. Morallerim çok bozuktu. Yorgunum, doğru pozisyon emziremiyorum, dinlenemiyorum, ameliyatlı göğsümü bebeğe vermekte zorlanıyorum. Göğüs ucu yaralarını hiç söylemiyorum. Göğüslerim taş gibi oluyor boşaltmaya çalışıyorum. Ben strese girdikçe bebekte strese giriyor. Tavsiyesi olan benim gibi durumları yaşayanlar var mı? Emzirme işini vs nasıl çözdünüz?
benim de sarılık olmuştu minik kuzu, mama takviyesi ve süt sağma ile atlatmıştık

ben şu an göğüs pompası ile süt sağmaya devam ediyorum

X