2022 ikizler burcu anneleri

Ohhh süpermiş.. Bazıları dağıldım falan diyor :) Beelki o da bünyeden bünyeye değişiyordur...
Bir de bazıları normal doğumdan sonra hapşırırken falan hoppp kaçırıveriyormuş :))
Çok doğum yapanlarda belki olabilir de kaçırma durumuna şaşırdım. Sezaryen de öyle değil mi kimisi çok rahattı, hiç anlamadım diyor kimisi de aşırı zor geçti diyor. Bünye kesinlikle ama ne şekilde olsa da herkesin dediği unutuluyor ve hatıralarda hep güzellikler kalıyor🥰
Kızlar benimde yarın randevum var 36+1 olacağım. Çatı muayenesi yaparlar mı aceba? Bir de nst her türlü bağlanır mı en son özelde 33. Haftada tedbir amaçlı girmiştim bir şey çıkmamıştı tabi. Şimdi bağlarlar mı bilmiyorum. Bir de çatıdan çekiniyorum açıkçası 😁
Nstye kesin bağlar bence ama çatı muayenesi için doktorların tercihi değişebiliyor, kimisi 38 ve sonrasında hatta sancj gelince bile bakma taraftarı olabiliyormuş😊

Kızlar benimde yarın randevum var 36+1 olacağım. Çatı muayenesi yaparlar mı aceba? Bir de nst her türlü bağlanır mı en son özelde 33. Haftada tedbir amaçlı girmiştim bir şey çıkmamıştı tabi. Şimdi bağlarlar mı bilmiyorum. Bir de çatıdan çekiniyorum açıkçası 😁
Ay benim de pazartesi randevum var 36+4 olacağım o güne çatı muayenesi yapmaz inşallah diye umuyorum 😅
Günümüz neredeyse aynı canım normal doğum mu düşünüyordun sen yoksa sezaryen mi gün belirlediniz mi?

Çok doğum yapanlarda belki olabilir de kaçırma durumuna şaşırdım. Sezaryen de öyle değil mi kimisi çok rahattı, hiç anlamadım diyor kimisi de aşırı zor geçti diyor. Bünye kesinlikle ama ne şekilde olsa da herkesin dediği unutuluyor ve hatıralarda hep güzellikler kalıyor🥰

Nstye kesin bağlar bence ama çatı muayenesi için doktorların tercihi değişebiliyor, kimisi 38 ve sonrasında hatta sancj gelince bile bakma taraftarı olabiliyormuş😊
Benim doktorum hiç çatı muayenesi yapmadı alttan sadece bı kere propla baktı iki üç hafta önce o kdr ama başka birşeye baktı o sanırım benimde bebisin galiba suyu azalıyor emin olmadıgı için n iki güne çağırdı dün gitmiştim yarın tekrar gidicem ve ilk dönen ve erken doğma riski olan bebek benimki iken şuan asla gelesi yok 😅 geceleri de sancım oluyor resmen kivranirken seviniyorum ama devam etmiyor isllah kendi gelir 🙏🙏🙏

Benim doktorum hiç çatı muayenesi yapmadı alttan sadece bı kere propla baktı iki üç hafta önce o kdr ama başka birşeye baktı o sanırım benimde bebisin galiba suyu azalıyor emin olmadıgı için n iki güne çağırdı dün gitmiştim yarın tekrar gidicem ve ilk dönen ve erken doğma riski olan bebek benimki iken şuan asla gelesi yok 😅 geceleri de sancım oluyor resmen kivranirken seviniyorum ama devam etmiyor isllah kendi gelir 🙏🙏🙏
Yaaa dimi, aman bişey olmasın sancı gelmesin diye dikkatli dikkatli hareket ederken bu günlere geldik😅 bebekler kendisi karar veriyor biz ne yaparsam yapalım🥲

Yaaa dimi, aman bişey olmasın sancı gelmesin diye dikkatli dikkatli hareket ederken bu günlere geldik😅 bebekler kendisi karar veriyor biz ne yaparsam yapalım🥲
Evet ya hiçbir şey yapmadan yatıyordum 😅 şimdide aman gelsin diye herşeyi yapıyorum ne hallere sokuyor minnacık şeyler bizi 🥰🥰🥰

Randevun kaçta kuzucuk.. Hadi güzel haberlerle gel...
NST'ye 32. Haftadan itibaren her kontrolde bağlıyorlar. Beni de her gittiğimde bağladılar..🐈
Ayy çatı muayenesi iğrenç bişi...😁🤯. Ama senin için erken bence. Benim doktor 39. Hafta başında yaptı. Ne olur ne olmaz, erken yapılınca doğumu tetikleyebilirmiş.... 🤰😱

Benim 36+4 mü 5 mi kaçtı hatırlamıyorum ama tam o zamanlar yaptı ilk çatı muayenesini 🙈 Ama her doktor farklı hiç belli olmaz.

Merhaba kızlar sezeryanla doğum yaptım 1.30 da çıktım korktuğum gibi olmadı panik atağım tutmadı çok şükür güzel geçti benim tutmadıyda kimse korkmasın hafiften ağrılarım var yürümek içinde kalkarsam rahat oldu bu iş ✌😁
Hayırlı olsun gözün aydın canım 😍 Sağlıcakla büyüt bebişi 😊 Doğumunun güzel geçmesine sevindim darısı biz sıradakilerin başına 🍀

Esracim senin dana gunrunner var. Ya beni dusun :) sanci olsa havalara ucacagim :) Bebis 29. haftadan itibaren donmus durunda ama dedigin gibi pek gelesi yok. insallah kendileri gelirler ☺️😇🥰

Merhaba kızlar sezeryanla doğum yaptım 1.30 da çıktım korktuğum gibi olmadı panik atağım tutmadı çok şükür güzel geçti benim tutmadıyda kimse korkmasın hafiften ağrılarım var yürümek içinde kalkarsam rahat oldu bu iş ✌😁
Yaa maşallah hayırlı olsun canım. 🥰Çok sevindim darısı bizlere inşallah güzel doğumlar nasip etsin Rabbim bize de❤️

Suni sancıyla da istersen deneriz dedi... Ama bence o da çok fayda etmiyor sanki... Hiç sancı olmayınca belki o nedenle sezeryan dedi... Bakalım gün doğmadan neler doğar.... :)
Aynn hayırlısı olsun inşallah sagsaglim geldinde nasıl geldiği önemli değil benimde sancım var bugün yine bakicam dinmezse akşama giderim heralde bukadar strese sıkıntıya olacağı buydu

Haklısın canım, kaplıca özel odalar olsa da yine de ne olur ne olmaz dediğin gibi...
Biraz aktivite yaparım.. Çokta zorlamam. Bunda da vardır illaki bir hayr...
Bi de ben şeyi çok merak ediyorum. Tüm kızlara sorayım :) Normal doğumdan sonra vajinanın şekli bozuluyormuş, acaba doğrumu :) Tabi benim önceliğim bu değil de sadece merak ediyorum...
Evet bozuluyor çoğunun çünkü kesiyorlar ve nekadar dikilsede eski hali olmuyor deforme oluyor vajinal estetik yaptiriyolar çoğu ben sezeryan oldum için :halay:hic değişme olmadı 😁

Bağlanır nst ye canım ben gittimde hep bağlıyorlar çatı muayenesi 36 da erkn bı sıkıntın yoksa bakmazlar

Yaaa ne guzel bir haber😍 Gozun aydin. Bebis nasil🥰

Hadi gözün aydın canım darısı bize insallh belden uyusmami yaptırdın anımı oldu yoksa günün bellimiydi

Aynn hayırlısı olsun inşallah sagsaglim geldinde nasıl geldiği önemli değil benimde sancım var bugün yine bakicam dinmezse akşama giderim heralde bukadar strese sıkıntıya olacağı buydu
Ah be kuzu sen neden bu kadar stres yaptın ki. Vardır bir hayr, dur bi relax ol. Hamilesin sen yavrucum.... Bebişde huzursuz oluyor bak🙃

Ay benim de pazartesi randevum var 36+4 olacağım o güne çatı muayenesi yapmaz inşallah diye umuyorum 😅
Günümüz neredeyse aynı canım normal doğum mu düşünüyordun sen yoksa sezaryen mi gün belirlediniz mi?
Normal düşünüyorum, özelde normal doğum için uygun demişti ama gün vermemişti 32 den sonra devlete geçtim o da normal için uygun pozisyonda demişti ama gün falan vermedi yarın ne diyecek bakalım.

Ah be kuzu sen neden bu kadar stres yaptın ki. Vardır bir hayr, dur bi relax ol. Hamilesin sen yavrucum.... Bebişde huzursuz oluyor bak🙃
Ya takmiyayim diyorum ama valla elimde değil bunca zaman bunun hayalini kurdum tam artık birlikte olcaz evimize tasincaz dedim hepsi hayal oldu 😢 farkediyorum bebeğim içimde kasılıyor onada ayrı üzülüyorum yavrum sansiyls bereketiyle gelir insallh 🤲🏻 doğduğunda güzel haberler alırız doğum heyecanım sevincim bile kalmadı 😒 eşim geldi kaynanamlarin orda cumartesi kavuscaz insallh iki hafta sonra allh kerim

Ahhh canım benimm gözlerim seni arıyordu, sen de benim gibi spinalde paniklemekten korkuyordun. Çok şükür çok sevindim iyi geçmesine. EkstrA sakinleştirici falan talep ettin mi? Hoşgeldi Aren🥰 sağlıkla atlatın inşallah evinize dönün🧿🧿

X