2022 ikizler burcu anneleri

Nasıl çıktı canım idrar ve kan tahlilin? Maşallah hep iyi haberlerle geçti sürecin 🧿 🧿

Aa çok iyi canım, az kaldı, dikkat edip sabredeceğiz. Ben de hep diyetle geçirdim süreci. 13 hazirana da çok az kaldı, benden tam 1 hafta sonra olacak inşallah🥰🥰 sancı bende de hiç çıkmıyor ama arada ağrı oluyor kasıklarımda.
Bende diyet yaptım hep bayramda az biraz bozdum onun ceremesini çektim şükür normale döndük bundan sonra tekrar devam edicem sanciyada ben evde çekiyorum ama nst de çıkmıyor hatta bağlıyken bile sancım vardı dedim kesin çıkacak yine çıkmadı ayın 30 da tekrar kontrolum var bklm hayirlisi

Bende diyet yaptım hep bayramda az biraz bozdum onun ceremesini çektim şükür normale döndük bundan sonra tekrar devam edicem sanciyada ben evde çekiyorum ama nst de çıkmıyor hatta bağlıyken bile sancım vardı dedim kesin çıkacak yine çıkmadı ayın 30 da tekrar kontrolum var bklm hayirlisi
Evet kuzum biliyorum diyet yaptığını, seninle haftalarımız da aynı. Olsun dikkat edersin 2 haftacık daha, belki senin de haziranın başında gelir bebik🥰🥰

Merhaba canım💗
Epeydir giremedim yine. Bayramda hastalandım kasılmalarım falan başladı 4 gün kadar hastanede kaldım. Serumlar ilaçlar falan durdu çok şükür doğum🙏🏻
şimdi de bekliyoruz doğum olacak diye😊 ilaçları kestik. Kendiliğinden gelmezse 29 mayısa gün verdi dr um🙏🏻🥰💗
Bakalım süreç nasıl ilerleyecek heyecanlıyım🥰
Sen nasılsın? Herşey yolunda mı? 😍💗

Herkes iyidir umarım. evde bir de 5 yaş bebetosu olduğu için çok fırsat bulup bakamadım. Şimdi biraz gözatayım mesajlara😍💗 hepinizi özledim💖
Çok geçmiş olsun canım senin ilk bebişte erken gelmişti sanki öyle hatırladım az daha beklesin haftanda ilerlemiş 29 mayısa az kalmış kendi gelirsede buyursun gelsin inşallah 🙏
Durumlardan haberdar edersin canım 💜
Bizde 34 haftaya geldik şükür pazartesi kontrolümüz var bakalım ne durumda minik kızım 💗

Merhaba Kızlar
Bizim bugün kontrolümüz vardı...
37+7 yiz.
Nst iyi çıktı, sancı yoktu...
Bebiş iyi, fıldır fıldır :) Kafası doğum kanalındaymış :)
3300 olmuş, boyunu hiç söylemiyor doğru olmaz diye :))

Çatı muayenesi yapmadı.. Ben de hiç hatırlatmadım :)
Aylık yapılan rutin tahlilller için kan ve idrar verdim ...Sonuçlar bugün çıkar sanırım.

Korseyi sordum önermiyorum dedi... Sonrasında selülit yapıyormuş. Onun yerine kuşak sararsın dedi...
Haftaya doğurmazsan tekrar randevuya gel dedi :)
Maşallah birileri normal doğuma doğru koşuyor 😁
Maşallah kilosu gayet yerinde kanala da girmiş anneye bol heyecan kalmış 😁

nst çok sakin çıktı hiç sancı yok, bu bebe dalga geçiyor bizimle😂

pazartesi doğum oluyo bakalım 🙈🧡
Saatin belli mi canım heyecan var mı sürecin nasıl işleyecek bizede bilgi ver anestezi ile görüştün mü hastane neleri getirmenize gerek yok dedi ben çok heyecanlıyım 😁

Nasıl çıktı canım idrar ve kan tahlilin? Maşallah hep iyi haberlerle geçti sürecin 🧿 🧿

Aa çok iyi canım, az kaldı, dikkat edip sabredeceğiz. Ben de hep diyetle geçirdim süreci. 13 hazirana da çok az kaldı, benden tam 1 hafta sonra olacak inşallah🥰🥰 sancı bende de hiç çıkmıyor ama arada ağrı oluyor kasıklarımda.
E-nabıza düşmüş Gugubicim...
İyi gözüküyor. Kanım 11.7'ye düşmüştü geçen tahlilde. O da 12.3 olmuş yeniden...
Bakalım doktor nasıl yorumlayacak.
İdrarda bakteri 0-150 referans değeri o 160 çıkmış bilmiyorum sorun mu demek.
Hiç bu şekilde referans dışı çıkmamıştı....

Bu arada miyonda küçülmüş doktor daha da küçülür vedalaşırsın onunla dedi :rapci:

Maşallah birileri normal doğuma doğru koşuyor 😁
Maşallah kilosu gayet yerinde kanala da girmiş anneye bol heyecan kalmış 😁
Bakalım Miyacım şimdilik öyle gözüküyor...
Bugün Nst'deki ebe diyor ki normal doğum sancısı regl sancısının bir tık üstü korkma :)
İnşallah öyledir. :))
Hepimiz çok heyecanlıyız, zaman azaldı :)

Bakalım Miyacım şimdilik öyle gözüküyor...
Bugün Nst'deki ebe diyor ki normal doğum sancısı regl sancısının bir tık üstü korkma :)
İnşallah öyledir. :))
Hepimiz çok heyecanlıyız, zaman azaldı :)
Ay ilk defa böyle korkutmayanı gördüm😂

E-nabıza düşmüş Gugubicim...
İyi gözüküyor. Kanım 11.7'ye düşmüştü geçen tahlilde. O da 12.3 olmuş yeniden...
Bakalım doktor nasıl yorumlayacak.
İdrarda bakteri 0-150 referans değeri o 160 çıkmış bilmiyorum sorun mu demek.
Hiç bu şekilde referans dışı çıkmamıştı....

Bu arada miyonda küçülmüş doktor daha da küçülür vedalaşırsın onunla dedi :rapci:
Çok iyi, kanın da yükselmiş🥰 bakteri bende en başından beri yüksek çıkıyor, kültürde üreme olmadığı sürece sorun yok diyor doktor. En son rollercığımın mükemmel tavsiyesi ile sirkeyle silmeye başladım ve şok, bakteri yok😅
Ahhh bir miyomlu olarak en çok da miyomum küçülmesine sevindimmm😍😍😍

Çok iyi, kanın da yükselmiş🥰 bakteri bende en başından beri yüksek çıkıyor, kültürde üreme olmadığı sürece sorun yok diyor doktor. En son rollercığımın mükemmel tavsiyesi ile sirkeyle silmeye başladım ve şok, bakteri yok😅
Bakteri olayı bir bana uğramamıştı sanırım, bana da uğradı demek ki:)))
Ben de sirke mi içsem diyodum, sileyim de Gugubicm, sağolasın...
Miyonlar hamileliğin son dönemlerinde küçülüyormuş, senin ki çok büyük değildi zaten ama o da küçülüyordur ....:anne:

🧡 aklım normal şeye çalışmaz zaten hep hinlik peşindeyim😂

X